• Anonym (analsex)

    Vill ha analsex, hur undvika bajs?

    Jag vill ha analsex med min man men känner mig lite obehagad vid tanken på att det skulle komma illaluktande avföring på kondomen. Skulle inte kunna slappna av ordentligt om jag oroade mig för detta.

    Har ni några tips på vad man kan göra för att undvika detta? Någon med erfarenhet av nån slags hemmalavemang? Räcker det med att tömma tarmen innan och hur vet jag om allt kommit ut?

    Dumförklara mig gärna, jag hara bara ett extremt kontrollbehov

    (Har haft analsex en gång förut med en annan karl och då kom det bajs på snorren vilket inte var så fräscht)

  • Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?
  • marre69

    En liten tarmsköljning hjälper. Sen på toan och efteråt är hon ren och fin. Inte mycket kvar där efter det.

  • Anonym (tjejen)

    Jag har haft analsex och aldrig har det kommit nått vad jag vet. inte bryr jag mig så mycket om ifall det nu gjort det. Vill han dit så får han väl stå ute med det i sånt fall. och sen går han ju alltid in och tvättar sig efteråt. Han har aldrig sagt något om avföring på snoppen men även om han skulle säga det så skulle jag inte bry mig så mycket. Jag har snarare varit rädd för att det blir baksug, som man hört talas om, och att det skulle spruta ut avföring.
    Har detta hänt nån? lr är det ovanligt?

  • marre69

    Visst kommer det något alltid, men själv har jag aldrig varit med om något "baksug". Låter mest som en skröna. Däremot kommer man inte ifrån att det kommer lite skit på snoppen. En anledning till att jag förslog en liten sköljning innan var bara att man minskar risken för infektionen, speciellt på killen. Ju mindre skit, desto mindre risk.

  • Annanyma

    Alltså ... Vid analsex så stoppar killen in snoppen i ändtarmen. Där är det aldrig bajs förutom när man bajsar. Bajset "förvaras" i tjocktarmen.
    Varför irritera rumpan med lavemang och annat? Nä, slappna av. Och det "bajs" som eventuellt kan komma är brunfärgat sekret. Inga "bajskluttar".

    Men stoppa in fingrarna och känn efter om det känns tryggare, men jag kan lova att det komemr att vara tomt där. (Annars får man skylla sig själv som stoppar in fingret om man är bajsnödig.)

  • Anonym (hmm)

    Finns en speciell "analdusch" för just detta faktiskt. Finns på vissa sexshop sidor, alt googla efter det :)

  • Anonym
    Annanyma skrev 2010-01-14 15:24:47 följande:
    Alltså ... Vid analsex så stoppar killen in snoppen i ändtarmen. Där är det aldrig bajs förutom när man bajsar. Bajset "förvaras" i tjocktarmen. Varför irritera rumpan med lavemang och annat? Nä, slappna av. Och det "bajs" som eventuellt kan komma är brunfärgat sekret. Inga "bajskluttar". Men stoppa in fingrarna och känn efter om det känns tryggare, men jag kan lova att det komemr att vara tomt där. (Annars får man skylla sig själv som stoppar in fingret om man är bajsnödig.)
    det där stämmer inte på mig. jag kan ha mycket bajs i ÄNDTARMEN fast jag inte känner det. har vart hos doktorn och de konstaterade att jag hade bajs där bara genom att stoppa in ett finger och då va jag inte nödig.  och bajskluttar har jag oxå vart med om, som tur är bara när jag lekt med dildon ensam ;P
  • Anonym (love it)

    Håller med en ovanstående, killen vet ju vars han knullar en så då få han ju räkna med att de kan bli lite spår på snoppen.
    Bara gå å duscha sen ju, inte så stor grej

  • Anonym (ööH)

    analdusch vad menas med det?? någon som vill förklara för en bortkommen ;)

  • Barbapappa1

    gå på toa ett bra tag innan och ät ingen konstig mat.

    det kommer nog funka bra.

    men en sak man ska aldrig säga aldrig att det inte kommer lite browny

  • redneck girl

    alltså är du kass i magen ska du ju hoppa över att ta den i baken.vi har pysslat med detta i 20 år...och jag har aldrig lyckats skita på mig.vi har heller inte märkt skit på kuken.men iof,så synar man den ju inte efter heller.är ni så fina i kanten,så lägg ner det hela.är man kåt,så tänker man inte i de banorna....

Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?