• Anonym (analsex)

    Vill ha analsex, hur undvika bajs?

    Jag vill ha analsex med min man men känner mig lite obehagad vid tanken på att det skulle komma illaluktande avföring på kondomen. Skulle inte kunna slappna av ordentligt om jag oroade mig för detta.

    Har ni några tips på vad man kan göra för att undvika detta? Någon med erfarenhet av nån slags hemmalavemang? Räcker det med att tömma tarmen innan och hur vet jag om allt kommit ut?

    Dumförklara mig gärna, jag hara bara ett extremt kontrollbehov

    (Har haft analsex en gång förut med en annan karl och då kom det bajs på snorren vilket inte var så fräscht)

  • Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?
  • Anonym (Frubak)

    Vad krångligt folk verkar ha det. Jag hade analsex i princip varje dag i flera års tid. Kanske kom det bajs 2 eller 3 gånger under dom åren. Och då väldigt väldigt lite. Inget att stressa upp sig för. Förberedde mig inget, värmde ej upp. Använde bara saliv som glidmedel men fick inte skador för det. Men alla är väl olika känsliga.

    Verkar finnas massor av fördomar kring analsex.

    Och nej, har inga skador eller men efter detta. Min ända är alldeles normal.

  • vargveum

    Min tjej för länge sedan gillade analsex, och fick orgasm av det... så det är ju lite olika där för alla... inte givet att ringmuskel/whatever INTE ger tjejen njutning... tjejer är så fruktansvärt olika individer serru... liksom vi män...

  • erik67a

    det ska nog bara vara att bajsa innan och sedan rikta en dushstråle i arslet så att man blir ren, så ska det nog inte bara några problem. Sen kanske det hjälper om killen har en mindre penis och inte kör in hela i arslet. Har han en stor och kör in hela snoppen djupt in så klart det kan komma bajs.

  • sveaswede

    Analsex. Jag ska säga att jag vart väldigt emot analsex förut. Jag kunde inte förstå vad folk menade med att det var skönt om man gjorde det på rätt sätt. Det gjorde alltid ont och var kvinnoförnedrande tyckte jag. I vanliga fall byter jag inte åsikt utan brukar stå fast vid min åsikt. Men myntet har 2 sidor. Jag säger till ungdomar att inte ha analsex om de inte vill det, ingen ska kunna tvinga en. Gör det ont så ska man inte göra det. Och om man gör det så ska man skydda sig. Men numera tycker jag själv om analsex om man gör på rätt sätt. Nu vet jag vad de menade. Om man är avslappnad,laxerad och insmörjd med nån slags glidmedel så är det jätteskönt! Jag kan tillochmed få orgasm vilket jag inte själv förstår är möjligt men fittan blir upphetsad av att röven får sitt kan man säga. Acceptera olikheter o klaga inte på varandra gott folk! Kram.

  • sveaswede

    Till frågan hur man undviker bajs. Vill du vara helt säker så ska du fasta (dricka näringsrik dryck o inte äta) i en dag eller 3 dagar. Sen ska du laxera några gånger om. Sen stick in fingrarna för att se om bajset är borta (alternativt en dildo). Det finns analdusch du kan köpa. Har du duchslangen brevid toan så kan du laxera med den vanliga duschen. Töj bakåt och smörj in och försök vara så avslappnad som möjligt. Xxx

  • Anonym (erfaren)

    Jag är kvinna och haft analsex väldigt mycket, har blivit ett par 100 gånger genom åren och har aldrig varit med om att det kommit ut något, jag ser bara till att jag inte är nödig innan det är dags! Sen måste man verkligen slapna av där nere. Finns inge skönare än mannen i analen och en dildo i fittan 

  • Domino

    Är inte bajsgrejen vid analsex bara en myt? Har aldrig råkat ut för nåt sånt vid analsex, inte en lukt.

  • kasovi

    Analdusch.... Eller douche som det brukar heta. Pipett som du sprutar in vatten med i anus och klämmer ut igen...

  • Anonym (Mia)
    Domino skrev 2014-10-22 15:52:19 följande:

    Är inte bajsgrejen vid analsex bara en myt? Har aldrig råkat ut för nåt sånt vid analsex, inte en lukt.


    Nope, ej en myt, har hänt mig.
Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?