• Anonym (analsex)

    Vill ha analsex, hur undvika bajs?

    Jag vill ha analsex med min man men känner mig lite obehagad vid tanken på att det skulle komma illaluktande avföring på kondomen. Skulle inte kunna slappna av ordentligt om jag oroade mig för detta.

    Har ni några tips på vad man kan göra för att undvika detta? Någon med erfarenhet av nån slags hemmalavemang? Räcker det med att tömma tarmen innan och hur vet jag om allt kommit ut?

    Dumförklara mig gärna, jag hara bara ett extremt kontrollbehov

    (Har haft analsex en gång förut med en annan karl och då kom det bajs på snorren vilket inte var så fräscht)

  • Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?
  • Erectus
    valkyrie skrev 2010-03-16 17:33:20 följande:
    analsex är snäppet bättre än vaginalssex för min del iaf. men jag har aldrig behövt tänka på att det skulle komma något bajs. sär i mott är det smart att använda sig av glidmedel eller olja. och det kan vara bra att "töja ut" analen innan han för in sin kuk i dej. "töj ut" med hjälp av dina fingrar eller någon for av bakleksak.

    lycka till med sexet ;)
    sounds nice, på  vilken sätt är analsex bättre än vaginal för dig ? Jag älskar analsex, nästan alla tjejer som jag har haft analsex med har lärt sig att gilla det... för eller senare, men ingen har sagt att det känns bättre med anal ses än vaginal sex. 
  • Scarlet 0007
    Anonym skrev 2010-03-15 16:00:52 följande:
    Haha håller med, undrar vad man finner för nöje i att rota runt där??? Bögar har ju inte så många hål att välja mellan.
    Vad jag vet så har de två händer och en käft. Vilket tillsammans blir tre ställen att variera mellan. De flesta killar jag har mött har dock bara haft en kuk. Så vad jag förstår här har bögar gott om möjligheter även utan analsex.


  • Anonym (i)
    Anonym skrev 2010-01-14 19:40:15 följande:
    det där stämmer inte på mig. jag kan ha mycket bajs i ÄNDTARMEN fast jag inte känner det. har vart hos doktorn och de konstaterade att jag hade bajs där bara genom att stoppa in ett finger och då va jag inte nödig.  och bajskluttar har jag oxå vart med om, som tur är bara när jag lekt med dildon ensam ;P
    Gick du till doktorn för detta, eller sökte du för något annat?..
  • Anonym (lek och smek)

    Det flesta fattar inte att analsex kräver förberedelser. Annars kan formidabla katastrofer inträffa, Själv har jag råkat ut för en mindre och ni som inte har det - inse att ni bara har haft tur!

    Antingen måste tjejen fasta ELLER skölja tarmen. Duschslang utan huvud kan duga. Men ta det försiktgt - för mycket vatten kan skada invändigt.  Det finns tarmsköljningutustning att köpa på apoteket & sexleksaksbutiker. 

    Sen måste man töja ut analen försiktigt. Om killen är stor - använd buttplugg flera timmar innan. Öka på storleken efter hand som det töjer ut sig. Det är detta porrfilmsstjärnorna gör. Om han är liten - lek och smek länge och väli analen. 

    Vad du inte heller ser på P-filmerna är att killen/killarna alltid tvättar sig innan de stoppar in snoppen i vaginan eller hennes mun igen. 

    (P-filmer sprider en massa skadliga vanföreställningar....damen kan ta emot omgående och skit är inget att oroa sig för) 

  • Scarlet 0007
    Anonym (lek och smek) skrev 2013-09-10 10:19:12 följande:
    Vad du inte heller ser på P-filmerna är att killen/killarna alltid tvättar sig innan de stoppar in snoppen i vaginan eller hennes mun igen. 
    Varför tror du det?
  • Anonym (Mia)
    Anonym (lek och smek) skrev 2013-09-10 10:19:12 följande:
    Det flesta fattar inte att analsex kräver förberedelser. Annars kan formidabla katastrofer inträffa, Själv har jag råkat ut för en mindre och ni som inte har det - inse att ni bara har haft tur! Antingen måste tjejen fasta ELLER skölja tarmen. Duschslang utan huvud kan duga. Men ta det försiktgt - för mycket vatten kan skada invändigt.  Det finns tarmsköljningutustning att köpa på apoteket & sexleksaksbutiker.  Sen måste man töja ut analen försiktigt. Om killen är stor - använd buttplugg flera timmar innan. Öka på storleken efter hand som det töjer ut sig. Det är detta porrfilmsstjärnorna gör. Om han är liten - lek och smek länge och väli analen.  Vad du inte heller ser på P-filmerna är att killen/killarna alltid tvättar sig innan de stoppar in snoppen i vaginan eller hennes mun igen.  (P-filmer sprider en massa skadliga vanföreställningar....damen kan ta emot omgående och skit är inget att oroa sig för) 

    Bra tips! Jag har också råkat ut för "en olycka" trodde inte det skulle hända eftersom man alltid läser/hör att det inre är nån fara, tarmen är tom etc.
  • Anonym (köra på)

    vi har analsex relativt ofta och jag har aldrig gjort något speciellt innan eller råkat ut för någon olycka. Jag duschar dock dagligen & är noga med de intima delarna. Sen så tror jag inte att jag skulle vilja ha analsex om jag precis bajsat eller så. Bättre om jag tömt tarmen ex. på morgonen om det sker på kvällen.

  • Anonym (ohygieniskt)

    Är det verkligen ingen som tycker det är ohygieniskt med analsex?? 
    Jag gillar det själv men det som tar ner det maximalt är att det känns så fruktansvärt ohygieniskt OAVSETT hur ren man än är, för man kan aldrig bli kliniskt ren där. Och det begränsar för jag vill inte ha den kuken någonstans än i rumpan när man kör analt och vill man fortsätta med något annat så får man gå in och tvätta av sig för att det ska kännas fräscht.
    Jag tycker verkligen om analt, tycker det är jätteskönt men den här ohygienska känslan förföljer mig. 

Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?