• Mamma Tes

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Stina1982 skrev 2010-01-15 21:15:07 följande:
    Hej tjejer! Nu har vi äntligen fått vår efterlängtade bebbe!  En kille! Vattnet gick den 12:e kl 14 och den 13:e kl 14:28 tittade han ut! Det var fullt på Östra så vi hamnade på Mölndal som var mitt andraval, men det var mer än okej att föda där! Allt känns helt overkligt och jag trodde aldrig man kunde känna sån lycka trots att man är så trött så trött efter att inte ha sovit på några nätter! Har inte hängt med i tråden på ett par dagar så jag vet inte om fler bebbar har tittat ut, men jag ska uppdatera mig inom kort!
    Grattis! Visst är det en enorm lycka som inte går att förklara!!!
  • Mamma Tes
    Harelis skrev 2010-01-14 22:48:27 följande:
    hej hopp nu har ja hittat hit med bra jobbat med tråden skruttis en liten uppdatering vi har varit på östra idag hos läkaren va tydligen öppen 1cm med andra ord typ noll läkaren fick mig att känna mig som världens mest dåliga människa hon va mkt otrevlig och rent av elak bröt ihop efter mötet å min stackars man har fått trösta mig till och från hela dagen... vi kommer bli igångsatta nästa vecka håller på att kolla upp om vi kan byta bb bara vill inte vara på östra... en liten fråga tycker ni man e så hemsk om man vill bli igångsatt? e man en dålig människa för att man inte låter naturen ha sin gång å e det så himmla farligt för barnet? massor med tankar å funderingar å känner mig kluven jätteglad för att ja ser ljuset i tunneln å ledsen för att ja e en så dålig människa... om man lyssnar på läkaren då...
    Vaddå farligt att bli igångsatt? Om min lilla skrutta klarade det på sina dryga 1900 gram i vecka 32+5 så ska det nog inte vara några problem. Lita på det du känner och vill.
  • Mamma Tes
    Stina1982 skrev 2010-01-16 16:35:17 följande:
    Tack alla! Am76: Han ska heta Jack, vår lillprins! Tesan L: Ja, det är en helt sjuk känsla! Man går som i ett lyckorus samtidigt som man känner sig orolig och supernojjig, i alla fall gör jag det! Känns som om tårarna sprutar i takt med bröstmjölken, blir rörd av ingenting! Har aldrig känt en sådan kärlek innan, går inte att beskriva ju!
    Ja känslorna är galna. Jag gråter fastän det är positiva saker som händer. Kan gråta bara av att titta på våran lilla Flisan. What liksom!!!
    Cupcaken skrev 2010-01-16 19:08:52 följande:
    På tal om namn, här lutar det åt Felicia om sambon får bestämma, vi har ingen än i vår omgivning som heter så... men jag känner mig lite dum mot Tesan L, so forgive me om vi tar det namnet gumman
    Nä jag vet inte om jag förlåter dig Hehe. Klart ni ska köra på det om ni gillar det!
  • Mamma Tes
    Cupcaken skrev 2010-01-19 14:25:24 följande:
    Samma här, köpte en snygg adidas velour dress som jag även kan vistsas i ute 8 dagar kvar.... Suck jag är lite orolig jag, min sambo har ett viktigt möte över dagen nere i Wien på söndag, han har ingen som kan ersätta honom och jag vill ju inte att han ska behöva sitta här med mig om nu bebisen ändå vägrar titta ut, men så tänker jag, om jag låter han åka så lär hon ju komma just den dagen  vad ska jag göra? Jag vill ju ha med han på förlossningen
    Jag tycker han ska kolla upp vad det finns för möjligheter att kunna ta sig hem fort med ett tidigare flyg ifall det sätter igång. Finns det inga såna möjligheter så tycker då jag att han/jobbet får lösa det på annat sätt så han kan stanna hemma. Det är för nära inpå för att chansa och åka. Det kan ju hända när som helst.
  • Mamma Tes
    am76 skrev 2010-01-23 16:17:27 följande:
    Nu har jag kommit hem från Östra. Vi fick en pojke 4085g/54cm, igår morse! BF + 3 dgr (el +7 dgr).   Vattnet gick hemma 17:30 onsdag kväll. Åkte in till Östra för att invänta värkar kl 20 - ville inte va hemma. Fick tack o lov ett rum för att invänta värkarbete alternativt igånsättning efter 24 h. De bad oss larma när vi behövde hjälp. Kl 03:25 larmade jag, visade sig att jag då redan var öppen 8 cm . 04:45 föddes han, vår pojk! Lustgasen hjälpte lite, annan bedövning hade jag inte ens i tankarna denna gång, fort gick det.   
    Massa grattis!!!!
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden