• plupp06

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Dags för ny tråd!

  • Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7
  • villsågärna38
    Irma01 skrev 2012-06-18 17:03:03 följande:
    Herregud!! Har inte varit inne här på nästan 1 år inser jag ( lämnade efter sista misslyckat försök) och ser att jag har missat enormt mycket!!!
    Villsågärna, jag är sååååå glad för fin skull!! Grattis i massor verkligen!!
    Tack
  • villsågärna38
    Misskitty skrev 2012-06-20 20:56:54 följande:
    Har nog inte heller sagt grattis till dig villsågärna! Passa på och njut av erat lilla underverk Hjärta

    Fd Estra
    Aha... nytt alias! Tack så jättemycket!!
  • villsågärna38

    Lillan fyller sju veckor imorgon och är nu uppe i 4,3 kg så hon börjar bli riktigt stor (var ju nere i 2,6 efter födseln eftersom hon kom en månad för tidigt). Allt går jättebra och det är helt underbart att ha blivit mamma. Jag och maken kan fortfarande knappt tro att det är sant och njuter av varje sekund Midsommarkramar till er alla i tråden!! Hoppas att allt är bra med er och era små!!!

  • AmelieS

    Hej på er!

    Nu är vi på gång med syskonförsök. Denna gång gör vi behandlingen utomlands i Spanien då vår donator inte har möjlighet att donera igen. Imorgon ska jag kolla min slemhinna på dag 10, tar progynon just nu. Från och med nästa vecka ska vi vara beredda på att åka ner. Det känns jättebra att vara på gång igen och hoppas det går vägen. Håll tummarna för oss!

    Emmylou, hur gammal är din yngsta nu? 

    Många kramar till er!    

  • kexan

    Spännande Amelie häftigt att åka till Spanien hur länge blir ni där ? Dyrt ? Jag har fått två barn 5 år och 11/2 åring men jan inte sluta tänka på äggen i frysen :) men e så nöjd över minna två juveler. Och sen vet man ju vilken resa det är känslomässigt . Kram och lycka till i Spanien ;)

  • AmelieS

    Vi blir borta i två veckor, det ska bli skönt med lite semester samtidigt som vi gör detta. Det kostar mycket pengar 7500 euro för en ÄD-behandling. Här hemma vill de ha 50 000 kr på Akademiska i Uppsala och då måste vi bidra med en donator. Vi har inget i frysen, den sista klarade inte upptiningen. Det är inte många vi har berättat för att vi gjort detta så då är det inte heller lätt att be om hjälp med donation.

    Kexan, vad härligt och vilken lycka med två juveler :)
    Ja, det är inte lätt att veta hur man ska tänka med de embryon som blir kvar i frysen, när man redan har två barn, jag förstår hur du menar.

    Ta hand om er så hörs vi. Kram     

  • kexan

    Oj ja det e dyrt mitt syskonförsök gick på 45000 då vårt ägg inte klara upptining. Så vi fick bidra med donator och hade tur som hitta en . Men tycker det e jättesvårt hur ber man om en sån sak till nån man känner ? Vill ju inte sätta dem i press och beslut ! Två veckor låter härligt passa på å njut nu Kram kram

  • AmelieS

    Villsågärna, att vi valde Spanien beror på flera orsaker (en del för personliga för att skriva om här), men bl a mitt utseende och en magkänsla som vi fick efter att vi läst en artikel i tidningen i våras om att många danskar åker till Spanien för ÄD. Sedan läste vi vidare på nätet att de är duktiga i Spanien på detta och har lång erfarenhet.

    Imorgon blir det ny kontroll av slemhinnan då den bara var 5 mm i tisdags på dag 9. Brukar ha 6-7 mm i vanliga fall på dag 10, beror kanske på nedregleringssprutan jag har fått. Så nu har jag ökat progynon till 8 mg per dag och är glad att jag har en bra gyn som hjälper mig med UL härhemma med kort varsel såhär i semestertider Glad

    Vi hörs, kram 

     

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7