Inlägg från: KristenTjej84 |Visa alla inlägg
  • KristenTjej84

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Varifrån skulle den skl "dragnings"kraften komma då?


  • KristenTjej84
    ViceGuy skrev 2010-03-17 18:54:57 följande:
    Förstår vart du vill komma med det här. Så istället för att vi ska behöva gå hela vägen till "Vart kom big bang ifrån?" så kan jag ställa motfrågan, Vart kom gud ifrån?
    Gud har alltid funnits, det är han som är världens och universums skapare, därmed skulle det behövas någon som var större än gud, om han skulle vara skapad.
    Vilket han inte är.
    En sak som vi människor inte kan förstå, men vad jag väl kan leva med då
    jag på så många olika sätt under årens lopp känt guds närvaro och sett hans mirakler ansikte mot ansikte, vilket för mig bevisat att han finns, även om jag som människa
    med begränsad hjärna inte kan förstå allting som har med honom att göra.
    Jag behöver inte förstå allting för att tro, snarare tvärtom, när jag kommit till tro så har jag börjat förstå saker mer än vad jag gjorde förut.
    Dock kan jag acceptera det faktumet att man som människa inte kan veta allt, som t ex det faktumet att gud är skaparen, inte den skapade.
  • KristenTjej84
    ViceGuy skrev 2010-03-17 21:15:35 följande:
    Det jag menar. Du vet redan hur det har gått till. Därför finns det inga argument eller bevis som kan få dig att tänka annorlunda. Så en debatt är meningslös :) Hur vet du förresten att bibeln är den sanna boken, och inte nån av de andra tusentals heliga skrifter som funnits genom alla dessa år?
    Har mer än en anledning, den som är lättast att förstå för någon som är icke troende är, att de personliga upplevelser jag haft av t e x Jesus, har stämt överens med bibeln.
    Allt som står om hans kärlek, hans visa ord, hans ljus och till och med hans judiska rötter har jag själv märkt att stämt överens med mina upplevelser.
    Därför kan ingen big bang troende eller vetenskapens förespråkare som förnekar gud, vifta bort vare sig mina upplevelser eller min tro.
    Jesus knackade på min hjärtas dörr, jag öppnade den och nu är han med mig vart jag än går och trots alla kamper jag fått utstå, så ångrar jag inte alls att jag tog emot honom då han räckte mig sin hand.
  • KristenTjej84
    ViceGuy skrev 2010-03-17 21:48:40 följande:
    Varför älskar han just dig så mycket tror du? Varför låter han miljontals människor svälta och dö, medan han välkomnar dig in i sin famn?
    Jag har aldrig sagt att han älskar bara JUST MIG.
    Hade du tagit dig en noggrannare titt på videoklippen jag skickade, bland annat på
    över en miljon människor i afrika( som någon kallade för masspsykos) som tillbad Jesus i en konferens, så skulle du ha märkt hur spridd Jesus kärlek är.
    Om alla dessa miljoner människor som tror på Jesus i världen, inte hade fått känna hans kärlek på övernaturligt sätt precis som jag..hur skulle de då kunna samlas tillsammans att prisa Jesus med så stor glädje och frid som på videoklippen?
    Jesus älskar ALLA lika mycket, men han har också gett oss människor ett ansvar att välja att följa honom och älska sina medmänniskor och hjälpa dom så gott vi kan med våra tillgångar som han gett oss, trots allt, all svält och dylikt skulle kunna fixas bara alla i världen kom överens om att hjälpa varandra i broderlig kärlek.
    Jesus sa att han vill att man ska älska sin nästa som sig själv.
    Då det finns människor som blankt och heligt struntar i vad Jesus sa och vill,
    och väljer att sätta sig själva först och köpa bilar för 60 miljoner kr istället för att
    satsa pengarna på en brunn som gav vatten åt folk som lever i brist på det..
    Kan man då skylla Gud för det???
    Han har gjort sin vilja & styrka känd, och kommer säkerligen att fortsätta göra det fram tills alla människor har fått chansen att höra talas om honom, då kommer han tillbaka och gör jorden till ett paradis.
    Så tror jag..
  • KristenTjej84
    ViceGuy skrev 2010-03-17 22:44:27 följande:
    Jag vet inte ens vart jag ska börja. Är hemskt ledsen men kommer inte att kunna fortsätta denna diskussion, tar för mycket tid och energi som i slutändan inte kommer leda någon vart. Hoppas du får ett supertrevligt liv, med eller utan jesus. Må gott!
    Tack! må gott du med!
  • KristenTjej84
    Tidsadverbial skrev 2010-03-19 09:21:26 följande:
    Va menar du med otrevligheter? Är jag otrevlig bara för att jag lägger fram ett faktum? Eller för att jag yttrar min åsikt? Eller för att jag argumenterar mot någon annans åsikt? I så fall har du inte fattat grejen med diskussionsfora. Ingenstans i mitt inlägg har jag angripit någon personligen.
    Det är inte du som är otrevlig, menade inte dig..
    ha det bra!
  • KristenTjej84
    Här är en fantastisk låt där guds kraft lyser igenom.
  • KristenTjej84
    Free Spirit skrev 2010-03-20 11:10:19 följande:
    Forlåt AquariusGirl, men jeg må bare få med denne av Paul Wilbur: Days of Elijah
    " target="_blank">

    Sterkt å se alle flaggene som representerer dei forskjellige nasjonene som er tilsted.
    Du behöver inte be om ursäkt, jag älskar the days of Elijah låten:) väldigt stark och full av helige andes kraft!
    fortsätt dela med dig, det här är en Jesus Mirakel tråd, det är ett stort mirakel, ett hav av frälsta människor som prisar Jesus! 
    kram & gud välsigne dig o alla andra härliga människor som kikat hit
  • KristenTjej84
    Filifjona skrev 2010-03-22 09:02:09 följande:
    Fint att ni känner Jesusmirakel.  Själv har jag svårt att känna att Jesus kan göra mirakel.  Min fd är missbrukare, och oj vad jag har bett för honom.  Jag och andra.  Vilket uppenbarligen inte hjälpt. Jag ber för honom fortfarande, och för vår son, att han inte ska drabbas av missbruket. Men, han missbrukar vidare, och Jesus gör ingenting känns det som. Ibland känns det som att det inte är någon ide att be mer. Jag ser ju hur människor missbrukar och dör av det, trots många människors starka tro och böner. Var är Gud när Gud behövs, för honom som ingeting är omöjligt för?
       Jag tror absolut att dina böner har hjälpt, och vill bara uppmuntra dig att inte ge upp.
      Din före detta man är ju fortfarande vid liv, vilket för mig visar att dina och familjens
      böner hjälpt.
     Det kanske ser ut som om Jesus är långt borta, då böne svar kan dröja, men
     Jesus är där, han hör varenda bön. Ingen bön är i onödan, även om det i tuffa stunder
     kan verka så.
     Jag var på UNITE Västerås och firade det nya årtiondet, där gick jag på en predikan om profetior o böner, där så sa han som predikade att det kan ta olika tid innan böne bägaren blir full, beroende på vem man ber för.
    Vissa bönesvar får man direkt redan efter några veckor, andra bönesvar får man vänta år på.
     Vad han också tipsade om, var att be gud visa en via visioner/syner vad det är som hindrar den man ber för att komma till tro på gud.
    När man sedan får reda på det, så ska man använda Jesus namn emot den muren som står emellan gud och den man ber för.
    Så snälla ge inte upp, Jesus finns där och han älskar dig! du är värdefull och han hör dina böner!
    En låt som ger mig styrka:
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3