• toksnippa

    Första barnet BF januari 2011

    Hej tjejer! Hoppar in här jag med!

    BF 9/1, har ett mf i ryggsäcken så man nojjar tidvis mycket. Har tid för vul 2/6 då vi blivit gravid genom IVF och kliniken vill se att allt ser bra ut innan de släpper iväg en till mvc. Känns långt dit!


  • toksnippa

    Första två veckorna efter plusset hade jag mycket molvärk, ibland spec. mot kvällarna trodde jag verkligen att nä, nu blöder jag för jag hade så ont. Men icke. Nu är det lugnare på det planet, kan få lite molvärk men inte alls lika starkt som förut. Nu är det mer illamående, och detta ständiga ätandet för att hålla det i schack.


  • toksnippa
    snarthoppasjag: ja vi lyckades till slut genom ivf med spermiedonation, tog tid innan vi vågade oss ge oss in i utredning - sedan tog utredningen över två år och sen all tid mellan alla extra undersökningar innan vi kunde köra igång med ivf.
  • toksnippa
    denimbee skrev 2010-05-24 14:00:54 följande:
    fick också tips om det när jag frågade på apoteket.. och vi hade sådana hemma redan, har dock inte behövt dem, har mest bara molvärk just nu,,,
    Åh va glad för det! Har nog kört alla register på symptomlistan både en och två gånger. Ha ha!
  • toksnippa
    Hondendärknasiga skrev 2010-05-25 12:30:01 följande:
    Någon annan än jag, som börjar märka av att s.k "vänner" beter sig konstigt, och att du inte är välkommen längre? Jag sa det till alla: bara för att jag är gravid, betyder inte det att jag blir tråkig...men det tog tydligen inte alla åt sig av... Dags att sålla bort märker jag.
    Nej det har jag inte märkt av. Iofs har jag bara berättat för två av mina vänner ännu Tror inte de andra kommer ha några besvär över att jag är gravid, jag är samma människa för det och de har alla barn sen innan - de flesta är redan klar med sitt!
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011