• toksnippa

    Första barnet BF januari 2011

    DiZZY skrev 2010-09-12 09:11:12 följande:
    Superfin Jag gillar Teutonias vagnar! :)
    Tack! Ja jag med Flört Svårt att ens titta på andra vagnar och jämföra.
  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-09-12 10:20:26 följande:
    Igårkväll fick sambon ÄNTLIGEN känna bebisen sparka och buffa...
    Mysigt det! Och roligt för dem o känna livstecken från våra små underverk
  • toksnippa
    LillTanten skrev 2010-09-15 20:08:46 följande:
    Jag färgade håret förra månaden med permanent färg, tror inte det är någon fara sålänge man inte sitter i ett minirum utan luftflöde :P Och kemikalierna fastnar ju i håret, inte i magen ;)

     
    Näe, de tror inte jag heller. Är väl mer att det skulle bli fel i själva färgningen pga hormonerna, men den risken tar jag Och lukten är väl inte så nyttigt o sniffa i sig men tveksamt om det kan skada så mycket om man sitter i rum där det är god luftkondiktionering.

    Men alla är vi olika hur pass vi tycker gränsen går, jag vill kunna leva hyffsat normalt ändå.
  • toksnippa

    Här är det + 5 kg, bara positivt tycker jag

    Vill också börja fixa massa med bebiskläderna man har i påsar ÖVERALLT där man fått plats med dem. Men har ingen byrå/garderob till lillskrutts kläder ännu - måste ju få upp dem först! Tålamod? Vad är de?
    Tillsammans med maken har vi byggt arbetsbänk med skåp undertill, där på ska skötbädden vara framöver. Har satt upp hyllor ovanför och våran lilla makeover blev jättebra. Får man plats med alla blöjor o pryttlar också utan att de väller överallt. Skönt o ha de klart redan!


  • toksnippa

    Tjänar bra och har inte så mycket utgifter heller, bor i hus (mindre gård) där vi endast betalar för driften. Vi kommer dela på föräldraledigheten, då vi knappt kommer förlora på det. Hade tänkt att vi är hemma med bebis totalt 1½ år som det ser ut nu. När bebisen fyllt ett måste man ju skydda sin SGI genom att ta ut minst 5 dagar/veckan. Vi ska pussla ihop de så vi har kvar rätt många dagar, bra att ha kvar.


  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-09-17 09:46:56 följande:
    Jag skulle GÄRNA vara hemma 1½ år med våran bebis, men jag får se hur våran ekonomi kommer se ut framöver. Sambon har iaf sagt att han tänkte ta ut lite pappaledighet nästa sommar i samband med sin semester. Ifall jag vill jobba lite...

    Men det är långt dit, så man vet ju inte alls hur läget är då.
    Förstår det, svårt o veta hur ekonomin ser ut framöver - vi har försökt buffrat upp lite så har lite o luta emot. Vet att alla inte har de möjligheterna dock

    Vi har pratat mycket om även att vara föräldralediga i 1-2 månader samtidigt i början. Då en av oss står utan ersättning då.
  • toksnippa
    DiZZY skrev 2010-09-17 17:30:32 följande:
    Många pratar om flytt, -  hur bor ni allihopa?
    Jag har flyttat klart nu på läääänge Flyttade till mindre gård för tre år sedan, så här bor vi dryga 7 km från staden - sjötomt också så man är lite bortskämd med fin utsikt.
    Bostadshuset är dock ingen stor mansbyggnad utan är mer klassad som vanlig villa på dryga 115 kvm, men till våren blir det utbyggnad så vi får lite större.
    Mycket jobb men charmigt!
  • toksnippa

    Jag har sammandragningar i tid och otid, ska återigen göra urinodling nu till veckan - sist var det inte något heller. De gör rent av ont numer och jag blir orolig..

    Trött är jag konstant, men har bra värden även där - vill bara sova, sova. Men får ont i ryggen av att ligga, sitta i längre stunder. Hej o hå!


  • toksnippa

    Här är också det mesta klart, ute efter en babysitter och en bärsjal, något plagg i den varmare sorten (tröjor/munkjackor UTAN huvor), varmare mössa o vantar. Längtar att få hem vagnen vi beställt. Bara gått två veckor sen beställning och inte en aning hur lång tid det kommer ta, kunde maila och höra efter om jag ville dock för närmare info men inte fått tummen ur. Tålamod, tålamod!

    Just i skrivande stund har lillkillen i magen värsta akrobatikpasset, han blir helt vild efter jag ätit något


Svar på tråden Första barnet BF januari 2011