• toksnippa

    Ja min är inte heller alls lika stor som era som ni visat upp - men det är väl inget fel med de olika storlekarna heller. Jag är ju smal från start och vältränad så barnmorskan anar att jag blir rätt liten om magen. Inte mig emot, desto mindre o kånka på

    Mina sammandragningar är igång igen, suck.. hela dagen har de kommit när man rört sig - promenerat till o från mammas parkering osv. AJ AJ AJ! Less blir jag, för jag vill inte bli sjukskriven


  • toksnippa

    Hehe, ja hon kanske menar sor i jämförelse än innan då? Man har ju så mycket magmuskler som håller emot så då brukar magen inte bli så "utfälld". Jobbigt med sammandragningar, mina gör ont och de är redan oroliga på mvc så får nog en tid till spec. mvc igen för att kolla tappen, tjo va kul.. inte!

    Hoppas du får igenom sjukskrivningen! Jobbar på FK så jag vet, det är hårda linjer att jobba utefter. tyvärr!


  • toksnippa

    MVC imorgon, får se vad dem säger om sammandragningarna som envisas så. Kanske en tur till läkaren också, måtte jag slippa längre sjukskrivning. Varit hemma idag och igår, klättrar redan på väggarna och då är även maken hemma (ledig denna veckan) och håller mig sällskap delar av dagen. Scheisse!


  • toksnippa

    Jag fortsätter med mina tabletter och tar även järntabletter.

    Just med sparkar har maken fått känt av tidigt, men lillskrutten är lite blyg för pappa sin och brukar lugna ner sig fort när han börjar känna. Men maken har hunnit känt någon spark innan lillskrutt slutat helt för stunden Maken tycker buffar o kickar är mysiga, men när bebisen drar med fot/hand längs med så blir han så äcklad, ha ha ha!


  • toksnippa
    Hondendärknasiga skrev 2010-10-03 12:09:14 följande:
    Idag har lill-skrutt i magen lagt sig på ett väldigt bra sätt...INTE! när jag blir minsta lilla kissnödig, så får h*n in en spark på blåsan så hela jag tappar andan..INTE skönt! :)
    åh, så hade jag hela kvällen igår - aj aj aj!
  • toksnippa

    Vi har en liten namnlista med pojknamn då vi väntar en liten kille, vissa namn försvinner o andra tillkommer. Men något direkt namn hugget som stucket blir det inte förräns vi ser vem som kikar ut, han kanske inte passar att heta si eller så


  • toksnippa
    mammatillnils skrev 2010-10-04 20:41:46 följande:
    men då är så jag tänker att det skulle vara skönt att ha, vi har ju några tjejnamn att välja på, så vi kan ta det som passar så det väl är dags :) men varför är det så svårt med killnamn?!
    säg det, pojknamn finns det färre om - skitsvårt!! hoppas ni hittar något/några fina iaf!
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011