• toksnippa

    Första barnet BF januari 2011

    Wolfyy skrev 2010-07-17 12:02:41 följande:
    Sen eftersom jag inte trivs på jobbet riktigt nu så känns det ju ännu drygare.. :(
    Sen jobbar ja ju inte enligt specifikt schema, byter varje månad.. Så den här månaden jobbar ja tex 22pass.. Så nu jobbar ja 6dagar, ledig 1dag, jobbar 6, ledig 2 sen jobba 3till, sen  e månaden äääääntligen slut...

    Sitter och kollar på det här med föräldrar penning, havandeskapspenning, barnbidrag och grejjer.. Blir helt yr... Fan va mkt det är man måste fixa o förstå... *sucka*
    Ja då är det inte lika roligt Obestämd Och ja, det är en djungel av massa nytt man bör lära sig. Just socialförsäkringen har jag god koll på, inte så konstigt när man utbildat sig och jobbar inom det. Kan tro att det känns mäktigt att lära sig med FK har faktiskt bra småfilmer som man kan kika på om just de där bitarna!
  • toksnippa

    Jag har nästintill redan bestämt mig för en Tetutonia Spirit 3, alltid gillat Teutonia och tycker vagnen är smidig och praktisk. Ska förmodligen beställa efter en via en hemsida för att banta ner priset något än att köpa den i butik.


  • toksnippa

    Just det där med illamåendet på morgonen, jag måste verkligen upp o kissa det första jag gör när jag vaknar - så skyndar mig på toaletten sedan blir det ett glas vatten, ett litet mariekex och sen Lergigan comp på stört, sen är det bara att överleva 30 minuter utan att spy - då brukar tabletten hjälpt hyffsat. Då kan jag gå ifrån datorn och göra iordning mig. Alltså får jag kliva upp 35 minuter tidigare än vanligt, yes!

    Vagn... svärföräldrarna kommer stå för mestadels av vagnen. Vi väljer att köpa vagnen ny för att blir det fler barn i framtiden så kommer vagnen få återanvändas då. Likaså blir det med babyskydd, är väldigt skeptisk att köpa av okända begagnat.. Litar inte ett dugg på sådana jag inte känner, inte när de gäller vårat framtida barns säkerhet!
    Vagnen med alla delar går väl lös på 8000 om man beställer via internet.


  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-07-21 18:51:31 följande:
    Åh herregud, 8000:- Förvånad

    Ja har man pengar att slösa så...
    Ja, alla är vi olika och tur är väl det ibland också? Jag respekterar folk som köper begagnad vagn för en femhundring och då sitter jag inte och kväker ut mig något för det. Men så är de, alla är olika. Ursäkta, men stör mig lite på att folk hänger upp sig på ditt o datt.
  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-07-21 19:02:04 följande:

    Har man en åsikt har man all rätt att yttra den...


     


    Jag har inte varit otrevlig mot dig personligen... Tycker bara att vill man slösa så mycket pengar på en jäkla vagn, så... Be my guest... Jag kommer ändå tycka de är sjukt och onödigt när man kan lägga pengar på fler vettiga saker!


    Självklart, men när jag ser gång på gång dessa "nä, aldrig lägga så mycket" "ja pengar har du väl o slösa då" etc... why?? sticker det folk i ögonen eller vad?
    Nej inte otrevlig men om jag vill lägga ner pengar på något som ger mig garantin att vagn, bilstol osv hanterats på rätt sätt så gör jag det - men inte så roligt o få upptryckt i ansiktet att man slösar pengar? Slösar? För mig är det en ivestering.
  • toksnippa
    Qaroliine skrev 2010-07-21 19:17:13 följande:
    Jag är tvärtemot
    Avskyr att köra vagnar med fyra vanliga hjul! Det är omständigt att svänga och styra med en hand.
    Svänghjul är såå skönt, slippa tynga ner vagnen för att göra en helomvändning.
    Avskyr inte men har upplevt det praktiska med trehjuling och är såld jag med!
  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-07-21 19:40:57 följande:
    Jo precis... antagligen är det en del snö när våra bebisar kommer. Då vill man inte slira runt med svänghjul, haha.
    är ju bara att låsa svänghjulen då
  • toksnippa
    Aint Your Fairytale skrev 2010-07-21 19:42:05 följande:
    Vad glad att du HAR pengar... Seriöst.

    Jag har inte en krona.
    vem har sagt att jag har pengar? har jag yppat något om det någonstans? nope   Kanske jag har, eller inte har.

    Inte roligt att inte ha någon inkomst alls dock..
  • toksnippa
    denimbee skrev 2010-07-21 19:46:51 följande:
    så sant, men jag tycker ändå att vissa av dem kan vara lite otypmliga, men det är säkert olika från vagn till vagn!Flört
    Ja det kanske är dem är i jämförelse med fyrhjuliga i snön då - om det är där du menar att de blir otympliga? Jag ger den ett försök, har provkört en kortis med Teutonia S3 i snömodd och det gick förvånansvärt bra - var skeptiskt till en början. Vad har ni funderat på för vagn då?
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011