• Anonym

    Jag måste sälja min kropp

    Anonym skrev 2010-08-18 12:51:23 följande:
    Vilken fruktansvärd sits. förstår att det är panik, som några har sagt ta inga sms lån!!! Då sitter du än värre i skiten. Och soc är inte lätta att ha att göra med så gör vad du anser att du måste göra. Vill (eller det vill man ju inte) men känner du att sälja dig är sista utvägen så kan jag bara önska dig lycka till. På alla sexkontaks sidor kan du säker sätta in en annons. Se till att skydda dig, kunna försvara dig och välj plats med omsorg. Ett hotellrum måste ju vara säkrare än att gå hem till en okänd människa.
    Det är märkligt att alla blir så förfärade så fort det kommer till att ta betalt för sexet, ser man sig omkring i sexforumet här på fl får man intrycket av att alla tappat moralen för länge sedan, det ska vara gruppsex, trekanter, gammla o unga, grannar o släktingar osv osv. men när en stackars mamma som behöver pengar sitter och spånar över möjligheterna ja då blir det ett jäkla liv. Så skit i moralkärringarna och lycka till.
    Jag blir inte förfärad men erbjöd ett lite bättre och säkrare alternativ, telesex. Hade ts varit det minsta intresserad så hade jag gärna hjälpt till med kontakt och tips.
    Men det var tydligen inte lika intressant och ja, då blir jag förfärad om man faktiskt väljer att gå på gatan istället och därmed tog min lust att hjälpa slut
  • Anonym
    redneck girl skrev 2010-08-18 12:58:21 följande:
    någonstans måste väl man få hjälp? kan de låta barn svälta i hjäl i sverige?????
    Nej, men soc jobbar väldigt olika i olika kommuner. En vän till mig nekades hjälp om och om igen. Enda lösningen för henne var diverse svartjobb.

    Soc låter knappast barnen svälta ihjäl, men de kan ta dem från TS och det vill hon så klart inte. Tyvärr tror jag inte att prostitution gör dem mer välvilligt inställda. Möjligen, möjligen åsikten att man inte ser någon annan lösning om de inte vill hjälpa. Är det inte bättre att förnedra sig lite för soc ett par gånger än att göra det mycket och ofta?

    Vad du än gör, hitta något annat än prostitution. De flesta historier från ex-prostituerade berättar samma sak: Det är ett träsk som man ångrar om man ger sig in i. Det löser ingenting.

    Frigör ett rum i lägenheten och ta en inneboende? Hitta en billigare bostad (husvagn?) Hitta extrainkomster av vilken sort som helst? Städa, diska, dela ut tidningar? Städning är inte så svårt att få, lägg lappar hos villaägare i närheten. Stora villor, stressiga jobb och hög lön, då tar man gärna in hjälp.
  • Anonym
    Hedebris skrev 2010-08-18 14:20:00 följande:
    pantburkar var en bra idé. speciellt nu med alla festivaler. T ex malmöfestivalen börjar på fredag. då är det MASSIVT med pantburkar överallt.
    Sådär 20000 burkar, riktigt snabbt...? Det lät lite väl optimistiskt. Det går nog att få ihop till mat med burkar och flaskor, men inte hyran.
  • Anonym

    Näe ts gör som du vill själv och lyssna på dom som kan branchen, tipset med trosorna var ju bra. Själv visade jag fötterna för en fotfetischist en gång, totalt harmlöst i en park, han fotade dom, endast fötterna alltså, 5 min. Fick en 1000 lapp. Lättförtjänta pengar, fan så mycket enklare än att samla burkar. Den mest pantade iden hittills. Förnedring och förnedring men måste man välja mellan pest eller kolera så är nog sälja sex snäppet bättre än att samla burkar.

  • Anonym
    ChoopChoopSong skrev 2010-08-18 15:56:33 följande:
    Nu har jag inte läst hela tråden, men ni som skriver att TS är en dålig mamma som inte kan sköta sin ekonomi och att barnen inte skulle vilja ha sin mamma mer om de senare får veta att hon har prostituerat sig - trams!

    Ni har gått på det gamla hora-madonna-tugget - att en kvinna som en gång sålt sig, är en "fallen" kvinna för tid och evighet och att hon är en dålig mor. Så behöver det INTE vara, så läneg hon inte utsätter barnen för fara eller risk! Jag tycker INTE att TS ska sälja sig, men för guds skull, ge henne inte mer ångest och skuldkänslor än hon redan har!

    TS, jag skriver som flera andra: sök hellre jobb som telefonvärdinna. Du slipper träffa männen fysiskt och du slipper utsätta dig för risker! Sedan önskar jag dig lycka till och hoppas att allt löser sig för dig!
    Håller med! Det är säkert dom som själva sitter och skriver i trådar som "vad är det slynigaste du gjort" osv. Titta på er själva och eran sexhistorik först innan ni angriper andra. Sköter ts det snyggt och får en slant för besväret aha och???
  • Anonym
    The blonde one skrev 2010-08-18 16:46:17 följande:
    Finns alltid nåt jobb man kan få,typ McDonlads, cafebiträde mm...
    Ts förklarade tidigare att hon måste hosta upp pengarna om några dagar, det säger sig ju själv att får hon mot förmodan ett hederligt jobb så har hon inte lönen innan 25:e nästa mån i alla fall. Fler kluriga förslag???
  • Anonym
    The blonde one skrev 2010-08-18 16:52:51 följande:

    Men herregud, menar kanske att eftersom hon inte har jobb NU så kan hon söka jobb där!! Så det finns pengar längre fram.


    Ja långsiktigt måste hon ju ta tag i det men nu är goda råd dyra då hon åker ut på gatan vilken dag som helst.
  • Anonym

    Jodå, TS, det kan mycket väl gå bra att hantera en tid som prostituerad. Det finns många kvinnor som lever med det som ett extraknäck eller som faktiskt försörjer sig så utan att bli knäckta, utan att må särskilt dåligt, utan att komma in i missbruk eller bli beroende av en hallick.

    Men du måste ta det försiktigt, och du måste nog ha ett skyddsnät runt dig, minst en person som vet om att du tar emot kunder och när du gör det. Nån som kan kolla upp dig efteråt. Det finns också nätverk för prostituerade där man kan byta erfarenheter, få råd och bli varnad och lära sig känna igen vissa typer av kunder som man ska tacka nej till.

    Det finns kvinnor som arbetar som prostituerade och som vägrar att låta andra tala om för dem att de gör nåt fel. Läs om/av dem!

    Isabella Lund är en. Tyvärr bloggar hon inte längre.  Hennes gamla blogg finns dock kvar och det finns massor att läsa i arkiven där:
    sensuellqkonsult.wordpress.com/

    En artikel där hon bemöter prostitutionsmotståndare/paniker:
    sensuellqkonsult.wordpress.com/

    De här kvinnorna som likt Isabella Lund öppet går ut och säger att de är horor av egen fri vilja och att de klarar av att hantera yrket och kanske t.o.m. mår bra, gillas inte av prostitutionsmotståndarna, för det rubbar den bild som de försöker måla upp av att prostitution enbart för elände med sig. Att de dessutom är välformulerade och klarar av att argumentera emot vilken driven debattör som helst gör ju bara det hela ännu svårare för motståndarna som gnisslar tänder och tuggar fragda. De här kvinnorna passar nämligen inte in i mallen för prostituerade kvinnor (missbrukare, utnyttjade, slagna, blivit våldtagna i barnaåren, missanpassade, utvecklingsstörda etc.) De här kvinnorna går nämligen inte att marginalisera och tala över huvudet på.

    Petra Östergren är en forskare som skrivit om prostitution och hon håller inte med om att alla mår dåligt/far illa av att prostituera sig:
    www.petraostergren.com/pages.aspx

    Alliera dig med med likasinnade och få stöd av såna som förstår dig och vet hur det fungerar!

    Bara du själv kan avgöra om detta är det enda du kan företa dig  för att hjälpa upp din situation.

    Vad du än gör, lycka till!

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-08-18 10:34:11 följande:
    Svar på dina frågor:

    Ni som sålt sex, hur lever man med sitt eget samvete? Man får det på sitt samvete och man mår sämre och sämre för varje dag... till slut provar man alkohol/droger för att stilla sin ångest/samvete och efter ett tag är man fullfjädrad tjackhora...
     
    Kan man ha ett vanligt liv trots att man väljer att prostituera sig? Nej

    Hur farligt är det? Superfarligt, du riskerar din fysiska och psykiska hälsa samt riskerar att bli misshandlad/dödad....
    På vilket sätt riskerar hon att bli misshandlad/dödad?
  • Anonym

    Det är förmodligen så enkelt som att ts äger en bil, lägenhet eller annat som inte faller soc i smaken. Hon har försökt men fått avslag så att tjata vidare om det är lönlöst.

    Ett vanligt jobb är inget man fixar på en pisskvart, det finns fler i detta land som är arbetslösa. Och det tar tid. Hon behöver snabba cash.

    Sms lån är tom dummare än att sälja sig, hon kommer aldrig kunna betala tillbaks dom. Ingen som tittar på lyxfällan???

    Sluta moralpredika och låt ts göra det hon redan bestämt sig för. Hon efterfrågar inte några övertalningsförsök att låta bli. Bättre att hon tar till sig råd och tips från de som kan branchen istället.

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp