• Anonym

    Jag måste sälja min kropp

    Anonym (inget val) skrev 2010-08-18 20:49:29 följande:
    Mina efterforskningar visar att man kan ta allt mella 2000 - 4000 per kund, beroende på tid och aktivitet.
    Så tre fyra ska man väl hinna på två veckor?

    Barnen kommer vara med sin pappa eller med annan barnvakt.
    Kommer inte att vara i mitt hem isåfall, jag åker till kunden.

    Så har jag tänkt såhär långt.
    jag skrev aldeless nyss med, (att jag har egna erfarenheter)
    du kan få 1500:- för en "kortis" (tills det har gått för mannen) sug och vanligt sex (MED KONDOM!!!) om du ser bra ut (om du är i mannens smak)
    Ta aldrig hem dom till dig, gå helst inte hem till dom heller, de bästa är att ses på hotell (han betalar)
    Då känner man sig säkrare, jag har ALDRIG råkat illa ut då man setts på hotell.
    Lycka till igen.
  • Anonym

    TS, låter som om du har bestämt dig för att hora. Du vill ju inte veta av andra råd eller sätt för att slippa, du vill bara höra av andra att det är okej att du är en hora, verkar det som för mig.

  • Anonym

    hej ts.
    om du inte vill sälja din kropp varför börjar du inte strippa istället? då behöver du bara spela på sex, inte ha det, vilket kan vara lättare att ta psykiskt i längden om du oroar dig för att bli knäckt..

    med rätt gäster och rätt ton kan du tjäna mycket pengar fort och utan att ha sex.

    även om vissa klarar av agtt sälja sig så gör inte alla det, och om du oroar dig så borde du inte göra det, om du inte hade oroat dig över just det så är det en annan sak...

    vissa saker kan man leva med, andra inte. OM du ska klara det psykisk så måste du lära dig vart dina gränser gå, och sätta dem om du känner att detta vill jag inte. gör inte mer än vad du egentligen vill för lättförtjänta pengar.

    man kan ingte kompromissa bort sina gränser utan att må dåligt.  är din gräns överskriden redan vid tanken på prostitution så borde du inte göra det.

    är du däremot helt säker på att du klarar av det, så gör det. om du verkligen inte har ngt annat val.

    men om man verkligen pratar med soc och förklarar utan att vara arg, och är saklig och frågar dem vad de tycker du ska göra, då kan de ge dig råd och hjälpa dig. fråga dem om de tycker du ska prostituera dig för att inte bli vräkt.

    om det inte funkar så skulle jag ha satsat på stripteasing om jag var du.
    kram kram

  • Anonym
    Anonym (inget val) skrev 2010-08-18 21:40:58 följande:
    Önskar vi kunde inboxa istället...fan...
    Så mycket jag vill fråga, men mera privat
    Du vet att man kan radera sitt konto här va? Gör det, skapa ett nytt konto och så kan du fråga hur mycket du vill om att hora.
  • Anonym

    TS, har ju bestämt sej att det är bra pengar att tjäna på att hora, så det lär inte spela någon roll vad ni ger för andra förslag. Hon lyssnar ju bara på de andra hororna!? Hon är väl så kåt på pengarna som de säger som redan håller på. Även om någon nu skulle säga att han eller hon skänker henne 10 000:-,  så hör hon väl inte det eller bryr sej om det ändå...

    Så hora på ni som tänder på det, ni tjänar ju bra men usch så lågt!

  • Anonym
    Anonym (inget val) skrev 2010-08-18 22:44:52 följande:
    Kåt på pengarna btw?

    Ja, jag är jävligt kåt på de pengarna, för de är nämligen de pengarna som ser till att jag inte åker ut på gatan med mina barn!
    Det inte smink och parfym jag ska köpa.

    Vad jag har hört och tagit till mig i denna tråden vet inte du, så uttala dig inte om sånt du inte har en jävla aning om är du snäll.
    Bra sagt, vissa fattar bara nada utran måste leka präktiga. Ja dom flesta skulle nog ändå hellre hora än att bli hemlösa speciellt när man har barn. Få som verkar ha tagit in det du skrivit om att alla andra utvägar är tokkörda. Inte fan kryper man till släktingar med så pass stora skulder. Om man inte har rika sådana men det är ju skitpinsamt i alla fall.

    Flera av dom här inne som gnäller är flitiga gäster i sextrådar, rätt saftigt perversa sådana. Så ja det är fan normalare att knulla en halvtimme på det ganska svensonlika sättet än att köra analsex fem dar i veckan, wet, S&M sex eller what ever.
  • Anonym

    Får man fråga vart du bor? Det kanske finns folk här på FL som kanske vet någon som behöver folk i den staden där du bor. Att ha kontakter är nog det mest värdefulla man kan ha. I min stad vet jag flera företag som behöver folk.

  • Anonym

    Nej gör det inte! Jag är ett levande exempel på hur fel det kan bli! Ta till allas tips och råd, det finns vägar och gå utan och behöva sälja sin kropp!

    Jag gjorde det ett tag, jag behövde inte men ville ha mera pengar. Jag gick på socialen så det var inga mängder som hamna på mitt konto!

    Det gick bra ett tag, fick stamkunder. Tjäna några extre tusenlappar i veckan.

    En man verkade så mysig så jag lät honom komma tillbaka gång på gång. Men så en kväll var han som förbytt. Hade tydligen kämpigt på jobbet och med sin fru berätta han när han storma in i min lägenhet. För att göra en berättelse kort hamna jag på akuten den natten, och var kvar där en vecka! Så illa kan det gå, trots att man tror man "känner" personen.

  • Anonym

    Jag skulle göra ALLT som står i min makt för att försörja mina barn. Jag skulle HATA att ha sex för pengar, tror inte att det faktist behöver gå så långt i detta landet där man har socialen o en lag som säger att barn ska ha mat o tak över huvudet.. Men OM, o då menar jag verkligen OM..ja, skulle jag då tveka en sekund  på om jag ville sälja min kropp för att mina barn skulle kunna få mat? NEJ! Men TS, nu e det faktist så att jag varit i din sitts, inte prostituerat mig, men jag har varit arbetslös o bostadslös. Jag ringde socialen o visst fick jag tjata mkt, verkligen MYCKET men idag sitter vi i en lgh som e min o jag både studerar heltid o arbetar, Så jag har svårt att tro att det blir så illa att man måste sälja sin kropp. 

  • Anonym
    Krokimodell skrev 2010-08-18 23:59:38 följande:
    Varför skulle det vara mer normalt med prostitution än med analsex? Vem är du att kritisera "präktiga" människor, när du själv dömer ut vissa sexuella läggningar, och kallar dem perversa och onormala?

    citerar tidigare inlägg: "det är mkt stor skillnad för männen att gå på krogen o ragga, många (ca 90% av mina kunder) har fru/sambo o skulle de gå på krogen,dra hem med ngn som sen typ blir kär i honom,eller berättar det blir för komplicerat för de"

    Det är sannerligen mer normalt med s/m inom ett förhållande, eller för den delen ett ONS än att ha andras män som prostitutionskunder, när man är fullt medveten om att de inte har öppna förhållanden, på samma sätt som att det är moraliskt förkastligt om det inte är pengar inblandade. Vad säger du om följande?:

    Lisa har sex med 40 gifta eller samboende män varje månad. Det har inte rört sig om fria förhållanden, utan deras fruar skulle bli förtvivlade om de fick reda på det.

    Friskt? Nej!

    Jomen, du förstår, hon tar betalt för det.

    Jaha! Jamen då är det ju helt okej. Vari består logiken?
    Är det därför du kanske går med på diverse sjuka lekar av rädsla att just din partner hamnar hos någon av dessa sköna damer (eller herrar)? Logiken är glasklar. Av att läsa dessa inlägg av dom som FAKTISKT håller på med detta så verkar ju dom ha en mycket sundare inställning till det hela än sådana inlägg som du skrivit. Det är fan så mycket perversare med vad folk pysslar med mellan sina lakan många gånger än det dom här stackars människorna gör. Man ska inte kasta sten i glashus vännen.
Svar på tråden Jag måste sälja min kropp