• Anonym

    Jag måste sälja min kropp

    Anonym (jag skulle ocskå) skrev 2010-08-19 00:53:53 följande:

    Jag antar att du har sex med din man ibland? Ser dina barn på då? Berättar du det för dina barn efteråt, att igår hade mamma och pappa sex? Eller kan det vara så att du håller tyst om vissa saker inför dina barn? Om du klarar det så kan säkert också andra klara av att hålla saker för sig själva.


    Precis, och ja jag skulle hellre ha en morsa som har prostituerat sig för överlevnad än en inskränkt moralkärring. Faktiskt...
  • Anonym
    Krokimodell skrev 2010-08-19 01:58:28 följande:
    Och vad får dig att tro att jag ägnar mig åt några sexuellt avvikande lekar? Det gör jag inte. Men jag vidhåller att det är betydligt friskare att göra det, än att vara otrogen, eller att vara den som någon är otrogen med, oavsett om pengar är inblandade.

    Och för resten, om du tror att jag eller någon annan går med på "sjuka" lekar för att partnern går till prostituerade annars, så innebär väl det att du tror att de prostituerade går med på sådana saker. Varför då försvara dem, om du tycker att det är sjukt?
    Tror inte att dom går till prostituerade för att få något dom inte får hemma utan av samma anledning folk är otrogna, dvs en slags uppror. För att markera att man är fri eller vad det nu kan vara. Näe prostituerade får säkerligen göra mycket äckligt men det bestämmer dom själva, och det är nog snarare dom kunder som går före som kräver så lite som möjligt då pengarna ska vara lättförtjänta. Blir jäkligt besviken då folk sitter här och läxar upp ts då många, eller i alla fall några flitigt lämnar ut sig och sina sexliv här på fl. Och då är det långt ifrån vaniljsex vi pratar om. Vad fan har man för rätt att gå på ts när man inte har rent mjöl i påsen själv? Ja prostitution ÄR olagligt, kan vara farligt osv. men jag tycker man ska knipa igen ändå. Det är ingen jäkla tävling liksom vem som är bättre än någon annan eller äckligare än någon annan.
  • Anonym

    Jag har inget emot prostution, Jag köper inga sex.
    Jag har stor respekt och förståelse för de som prostioerar. Alla gör inte för bara pengars skull,Det finns sociala,och missbruk problem mellan de.

    I Många länder bl.a Italien, Holland, och tyskland är laglig, jag tror om 10-20 också bli laglig även i Sverige.

    Om vi kallar det, att sälja sin kropp, i princip i  alla yrke man säljer sig och sin kropp.Allt vi gör,och vi jobbar,både fysisk,och psykisk är för att få pengar.

    prostution är en gammal yrke.
    Men man väljer själv vilken yrke man vill.

    Visst, pengar är alltid lockande, men jag skulle aldrig sälja knark, för att själv bli rik.

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-08-19 02:13:00 följande:
     Ja prostitution ÄR olagligt, kan vara farligt osv. men jag tycker man ska knipa igen ändå. Det är ingen jäkla tävling liksom vem som är bättre än någon annan eller äckligare än någon annan.
    Prostitution är inte olagligt. Det är olagligt att köpa men det är inte olagligt att sälja sex.
  • Anonym

    Utsätt inte dig själv och dina barn för riskerna som prostitution innebär. Du kan faktiskt dö och då blir dina barn kvar utan någon mamma. Riskerna för kvinnor och män som prostituerar sig är jättehöga och du skall inte utsätta dig för det. Kontakta Soc igen och var brutalt ärlig gällande hur akut det faktiskt är.

  • Anonym

    Inget jobb,inget A-kassa och Soc vill inte hjälpa till? Hmm...får inte i hop det. Varför kan inte soc hjälpa till om du lever utan inkomst och dessutom har barn?

  • Anonym
    Lady Macbeth skrev 2010-08-18 22:25:24 följande:
    Vem tror du är mest sårbar när hon stöter på en psykiskt instabil man, en kvinnlig psykolog eller en hora? 
    Vem tror du att en psykopat skulle välja att skada, kvinnan som är rädd att avslöjas som prostituerad om hon polisanmäler eller psykologen som har ett socialt accepterat jobb? 
    Det låter som att en legalisering av prostitution måste ske för att skydda de kvinnor som håller på med det.
  • Anonym

    Att A-Kassa gått ut och man inte fått tag på något jobb. och  sjuk men kan inte jobba för man har så ont men F-kassan tycker att man kan det

  • Anonym

    Har inte läst hela tråden, men om det nu är så att du är utförsäkrad och har för ont för att jobba,  hur sak du då kunna ha sex?
    Varför inte ta ett jobb som telemarketingsäljare? Visst det kanske är skitlön, men det är bättre än att ta till sådana radikala åtgärder som du säger att du är beredd att göra. Du verkar ju ha dator och bredband, sälj datorn och säg upp bredbandet, mobilen,gymkortet och morgontidningen. Hitta billigare alternativ tex bibblans datorer. Finns alltid lösningar på problem- det gäller bara att finna dem.
    Hoppas att du gör det och slår bort tanken på att utsätta dig själv för något sådant som du pratar om. INGEN i Sverige är i ett så dåligt läge att det är utvägen. Tänk på dina barn, de är säkert lyckligare fattiga än men en mamma som är ho-a...

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp