• Anonym

    Jag måste sälja min kropp

    Anonym skrev 2010-08-19 14:47:34 följande:

    Har inte läst hela tråden, men om det nu är så att du är utförsäkrad och har för ont för att jobba,  hur sak du då kunna ha sex?
    Varför inte ta ett jobb som telemarketingsäljare? Visst det kanske är skitlön, men det är bättre än att ta till sådana radikala åtgärder som du säger att du är beredd att göra.


    Jag är frestad att säga att skillnaden är liten... men telefonhorande ger inte lika dåligt rykte och man kommer ur det lättare. Fast det är snudd på kriminellt i många fall (och i vissa fall inte bara snudd på).

    Det värsta med telemarketing är att det är en sån skitbransch så man kan inte vara säker på att få ut några pengar att tala om, om man hamnar på en av de sämre företagen, och då står ju TS där utan pengar i alla fall.
  • Anonym

    jag jobbar extra som telefonvärdinna det är både kul och ger lite extrapengar. Skrattande

  • Anonym

    Varför tar du inte tag i ditt liv och börjar plugga? Har du rätt till studielån kanske? Och efter studierna kan man ju skaffa sig ett jobb. Skrattande 

  • Anonym
    milizza skrev 2010-08-19 23:55:07 följande:
    Men jag har svårt att fatta hur människor kan tycka det är sååååååå jävla fel att ta betalt för sex. Medans man uppmuntrar slamporna på krogen att fortsätta?
    Båda tummarna upp faktiskt!!! Till råga på allt har dom en egen tråd, "Vad är det slampigaste du gjort" det får det faktiskt att vända sig mer i magen än nån stackars krake som tar ett par tusenlappar för lite sex.
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-08-18 10:34:11 följande:
    Svar på dina frågor:

    Ni som sålt sex, hur lever man med sitt eget samvete? Man får det på sitt samvete och man mår sämre och sämre för varje dag... till slut provar man alkohol/droger för att stilla sin ångest/samvete och efter ett tag är man fullfjädrad tjackhora...
     
    Kan man ha ett vanligt liv trots att man väljer att prostituera sig? Nej

    Hur farligt är det? Superfarligt, du riskerar din fysiska och psykiska hälsa samt riskerar att bli misshandlad/dödad....
    Låt de med erfarenhet få prata ut istället du.
  • Anonym

    Som jag sa tidigare så har hon bestämt sej för att hora...  Man kan inte komma lägre
    på rankingen än så och dit vill hon komma. Lycka till med skitlivet!

    Hej då

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-08-22 14:46:06 följande:
    Som jag sa tidigare så har hon bestämt sej för att hora...  Man kan inte komma lägre
    på rankingen än så och dit vill hon komma. Lycka till med skitlivet!

    Hej då
    Att hålla på och klanka ned på vissa yrkesgrupper och samhällspossitioner är nog snäppet lägre.

    Menmen, den som klankar ned på andra gör det ju alltid av en anledning :P
  • Anonym
    Svardh skrev 2010-08-30 14:29:43 följande:
    Säljer du din kropp varje dag??? Hur står du ut med förnedringen?
    Måste jobba för få pengar!! Alla som köper tjänster köper min kropp! För jävligt man behöver jobba!!! Tänk om man fick pengar ändå!
  • Anonym
    redneck girl skrev 2010-08-18 13:26:19 följande:

    de lär ju inte bli mer välvilliga om man prostiturerar sig.och jag tror inte de tar ungar om man är villig att söka jobb och ligger i.bor billigt och försöker rätta mun efter plånboken.varför har ts hamnat utanför systemet? har hon svårt med regler och att söka jobb.vad har hänt?? de flesta överlever utan att sälja sin kropp,det är helt klart.


    Alltså ni hajar ju verkligen ingenting. Hon kanske har råkat göra bort sig, har ingen rätt att få pengar från soc osv osv. Finns hundra olika anledningar dom kan neka dig pengar, det är inte så lätt att få hjälp som ni alla tror. Och det är klart som fan att hon blir av med barnen om hon bor på gatan med dom. Och har man en gång blivit av med dom är det svårt att få tillbaka dom.

    Jag tycker ni ska sluta tycka så mycket när ni aldrig varit i samma situation själva. TS, jag förstår dig fullständigt och jag skulle kunna göra samma sak om jag var i din sits.
  • Anonym

    Läst hela tråden ! Tycker du är en stark mamma.

    Super glad för din skull Glad. Nu vänder det !

  • Anonym

    Tjejer har det fan bra som kan tjäna pengar så lätt, och det för ett nöje dessutom. En kvinna behöver aldrig oroa sig för att bli pank, börjar det krisa så hittar man lätt en karl som är villig att hosta upp tusentals kronor för ett par minuters arbete.
    Hade jag vart kvinna så hade jag horat som aldrig förr.

    Vem skulle tacka nej till 10lax om dan?

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp