Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    bussig - vad betyder "slutar tidigt"? Måste hämta Ella inne i stan kl 15, vettu. Inte fredag, E är ledig fredagar. 

    teasa - hoppas ni hade en toppendag i Stockholm idag och att ni hann med allt! Vi åkte förbi Globen i fredags, Ella är superfascinerad av Globen och tycker om att titta på den. Vi har lovat att hon och pappa ska få åka den där Skyview, hissen som går upp längs Globens sida. Själv vågar jag inte. Höjdrädd. Men Ella är ju en tuff kaka!

     

  • Snarkofagen

    bussig - åh, toppen! Jag kollar schemat och återkommer till dig. Tränar du i Liljeholmen? Annars kanske vi kan ses i Skärholmen på en fika. 

    Usch, jag hade en sån hemsk dröm i natt. Jag drömde att hela familjen var ute någonstan och Aston hade precis lärt sig gå. Det var någon annan än jag som höll koll på honom. Plötsligt hör jag bara ett skrik och ser hur Aston sätter full fart mot en mur, faller över kanten och ramlar rakt ner i gatan 20 meter nedanför. Usch. Vidrigt att vakna upp till en sån dröm. 

  • Snarkofagen

    Okej. Just nästa vecka har ju förvirrade mamman bokat upp både måndag och tisdag. Så bra att jag minns saker Har du sånt schema varje vecka? Kanske vi kan ta nya tag någon annan vecka?! Ja, det var en vidrig dröm. Den har suttit i hela dagen, usch. 

    Ella hade en kompis från förskolan på besök idag. Det gick väl sådär. Antingen är Ella inte redo att leka med kompisar eller så är hon helt enkelt inte intresserad av andra barn. 

    I nästa vecka smäller det. Jag kommer att få besked från både SF och det andra jobbet. Skulle göra "plus och minus-lista" för jobben. Ringde facket och fick reda på att SF ligger ca 10 000 kr under den lön jag tänkt begära. Och det ska nog till ett smärre mirakel för att kunna förhandla upp den löneskillnaden Det andra företaget har jag inte alls koll på lönemässigt men där tror jag att jag är hyfsat hemma lönemässigt. 

    Så, tjejer. Håll tummar för att jag lyckas fatta ett beslut.  

  • Snarkofagen

    mejja - men GUD! 7 veckor är ju galet lång tid. Förlåt Eller äsch, nu blir det ju varmare ute så nu kanske ni bara behöver sova och äta inomhus. Det går nog fortare än du tror! 

    Vet precis hur det är med utbrott. Jag är nära bristningsgränsen många gånger varje dag. Igår svartnade det för ögonen på mig. Var med Aston i Ellas rum och jag gick in i hennes garderob. När jag kikade ut, såg jag när Ella tog ett pappersrör och slog Aston rakt på huvudet. Det svartnade totalt och jag bara gallskrek på henne, kommenderade henne i säng och slängde igen dörren. Tidigare på dagen hade hon puttat honom rakt mot tevebänken. Ameh, jag blir GALEN!

    Och i kväll var det också nåt som jag reagerade på. "Du har kort tålamod", vågade min man sig på att säga. Han fattar verkligen ingenting. Han fattar verkligen inte vilken stress jag har varenda förbannade dag! Och stressen över att inte ha ett jobb att gå till om tre veckor. TRE VECKOR! Han fattar VERKLIGEN INGENTING! Jag ska sätta mig och skriva ett mail till honom så kanske han fattar varför jag har "kort tålamod". Idiot.

    Sorry. Gnäll, gnäll. Surkärring  

  • Snarkofagen

    I kväll ska jag ut och käka middag med en väninna. Åh, GUD så lyxigt! Och jag behöver inte ens betala för maten! Men hu, så härligt det låter, tycker jag själv  

    Idag är det hopp om livet igen. Solen skiner som besatt och det är rena himmelriket att hitta en bänk i solskenet och bara sitta och fisa. Såhär är det ju att vara förälder; heaven and hell. Upp och ner hela tiden.

    Mot middagen!  

  • Snarkofagen

    Oiiiiiii, Nollan! Så häftigt med sparkar! Vad säger barnen, förstår de? Så skönt att skolan snart är slut, det är nerförsbacke nu! 

    Alltså. Allt det här tjafset. Jag har en kompis som bloggar och jag tycker hon slagit huvudet på spiken. För min del stämmer hennes inlägg till punkt och pricka. Det handlar inte om att vi kvinnor ska släppa på kraven, det handlar om att männen ska höja sig till vår nivå. PRECIS SÅ känns det. Kom in i matchen! Och det hon skriver, att fylla i ansökningar/lappar, är det tydligaste exemplet på detta. 

    spikdotter.se/2011/03/14/lappen-som-blev-ett-bladderblock/ 

    Med dessa ord om jämlikhet, lämnar jag er. Klockan är snart 9 och Aston ska sova tupplur, jag ska nog också sova lite.  

  • Snarkofagen

    1 tu 3 - såg du länken jag skickade till dig på Facebook? Det radhuset har visning på söndag. Vi ska dit, häng med! Om inte annat vore det kul att träffas Haha, man får ju ta varenda tillfälle i akt att träffas. 

    Fina bilder! Ser helt klart likheterna mellan Amanda och Gustav.

    Trist att du är sjuk. Hoppas du kryar på dig. Hur gick det förresten med blommorna du satte ut på balkongen tidigare i år, har de klarat sig eller får du börja på ny kula nu när solen steker?  

  • Snarkofagen

    Uj, så TRÖTT man kan vara! Kan man bli såhär trött av det fina vårvädret?! Idag var jag med en mamma på Liljevalchs och spanade in vårsalongen. Härligt! Men jag är så trött, så trött, så trött. 

    Fortfarande inget svar om jobben. Väntar på svar från två jobb. Jag ska börja jobba om 2,5 veckor! Det är hög tid att min man lämnar in besked till sitt jobb om hur han ska vara ledig framöver. Om de inte hör av sig i veckan, måste jag nog förlänga min föräldraledighet april ut. Att det ska vara så jävla svårt att höra av sig när man har lovat! Skrikandes 

  • Snarkofagen

    God quell! Idag har vi haft en familjedag. Mannen och Ella var och klippte sig. Ella har börjat klippa sitt eget hår. Hon har nu varit och klippt av flera ordentliga tussar. Senast i kväll hittade jag en tuss på golvet och jag vet inte om hon har klippt igår eller idag. Man blir ju matt… 

    I morgon är det husvisning. Vi har hittat ett radhus i Vällingby som verkar fint. Och på promenadavstånd finns en finskspråkig förskoleavdelning. Det är ju för bra för att vara sant!

    Nollan - cykelvagn. Visst var det en Chariot du rekommenderade?

     

  • Snarkofagen

    Nä men ÅH! Grattis Elliott, missade jag ju att säga tidigare! Såg det först nu. Bra, Snarko  

    Nej, inget svar från jobbet. Inget av dem. Nu bestämde vi att jag blir hemma april månad ut. Ringer de och erbjuder jobb från april, kan jag alltså inte ta jobbet. Och blir jag av med det, so be it. Struliga idioter! Skrikandes 

    Äre den här vagnen ni har? www.outnet.se/chariot/corsaire-xl.php

    Huset var inget för oss. Litet, trångt. Renoveringen är troligen gjord av ägaren själv, halvdant gjort. Nä. Det var inte alls snyggt. Vi får fortsätta leta.

    I kväll klagar Ella över ont i pannan. Håller tummar för att hon inte blir sjuk.

    Nu är det vår, vänner! Hjärta

     

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~