Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Tänk att det alltid ska vara något... Var hos gyn idag, har såna kraftiga mensblödningar. Han kunde inte se något myom eller liknande, det är snart dags för mens och livmodern är sprängfull. Men han hittade en 6 cm cysta på äggledaren. 

    Så nu ska jag tillbaka när jag mensat färdigt så ska han kolla livmodern och cystan igen. Suck. Han tyckte det var märkligt att läkarna inte sa något om cystan när jag snittades i april. Kanske har den vuxit så mycket sedan i april? Mannen såg lite skrumpen ut när jag berättade. I februari är det ett år sedan hans pappa dog i levercancer så jag ser på honom hur tankarna gick idag. Men en cysta är tydligen inte farligt.

    Nån av er som har erfarenhet? 
     

  • Snarkofagen

    Nej, fortfarande feber. Kan inte sova, klockan är 4.30 och tog precis tempen. 39 grader. Läkaren sa i veckan att jag skulle höra av mig om jag inte blivit bättre på torsdagen. Jag undrar om min termometer är trasig, om jag verkligen HAR temp. 

    Hon gjorde odling från halsen men den visade inget, troligen eftersom antibiotikan börjat verka. Hon tyckte att medicineringen var en adekvat dos så jag får ju lita på det.

    Men att tempen inte ger sig är ju lite skevt. Jag känner mig inte febrig, mer än att jag är trött på kvällarna.

    Ja, som jag förstått är cystor för det mesta ofarliga. Det är inte den som ger mig kraftig mens, dock. Tyvärr, ska jag väl tillägga, det hade ju varit skönt att hitta orsaken till blödningarna.

    Äsch, nu ska jag sluta svamla och försöka få lite sömn.  

  • Snarkofagen

    Nollan - fortfarande temp och ont i halsen. Jag skulle kontakta läkaren i torsdags, det var så hon menade. Men jag ringde aldrig. Kuren slutade igår, få se åt vilket håll det går. Det kan ju vara ett virus, som du säger. Dumt nog åker mannen till Kalmar i veckan och Ella börjar visa tecken på att vara förkyld. Så. Fingers crossed... 

    Har ingen erfarenhet om spiral. Min kompis säger att hon har flytningar med spiral vilket hon tycker är ofräscht.

    Som jag fattat det, finns det alltid en medicinsk orsak bakom kraftiga blödningar. Typ myom eller liknande. Det är inte så att blödningarna bara ökar av sig själv. Nu har jag i alla fall börjat blöda och har tagit de första av dagens 12 (!) tabletter. Ska bli intressant och se om det funkar. 

    Åh, det vore ju sjukt kul att åka iväg till New York för att ses, allihop! Så lyxigt. Men det lär väl bara förbli en dröm Såvida man inte vinner hysteriskt mycket pengar på Triss eller nåt  

  • Snarkofagen

    Annelitan - tack för din uppmuntrande läsning! Det känns jätteskönt att det faktiskt kan gå tillbaka av sig själv. 

     

  • Snarkofagen

    Jag är FRISK! Tjohooo! Vilken suveränt underbar känsla att inte ha feber längre. 

    Är hemma själv med barnen den här veckan. Min största fasa är att få allt på bana alldeles ensam om morgnarna. För att inte tala om att dra iväg med barnen i rusningstrafik till förskolan I morse var jag så lat så jag somnade om, Ella fick vara hemma en dag med oss. Men i morgon måste hon till fsk, hon blir alldeles galen av att vara hemma. 

  • Snarkofagen

    Nollan - Ella har haft en sen helg. Att hon sover senare än kl 6 är kors i taket. Men i morse hände det. Det är mannen som tar morgonrutinen, både Aston och Ella. Sen tar jag över vid 8-tiden när de drar iväg. Jag är en sån sömntuta  

    bussig - hej! Hur mår du? Hur går det med syster där hemma? Stiligt att du tar tag i viktnedgången igen. Du är så SJUKT BRAAA!  {#emotions_dlg.flower}

    Jag berättade aldrig att jag skulle prova medicin för att få ner blödningarna, va? Fick mens i lördags och äter nu medicin för att få ner blödningarna. Och oj. Det är dag 3 av blödningar och jag har i princip ingen mens alls. Läskigt! Det känns bra att inte blöda så mycket men att inte blöda alls - njaaa... På måndag ska jag tillbaka till gyn igen så får vi se vad han kommer fram till.  

  • Snarkofagen

    bussig - medicinen heter Cyklokapron, kanske samma? Misstänker att jag blött ohälsosamt mycket de senaste två månaderna. Jag har inte känt mig på topp den senaste månaden och det kanske har med mensen att göra. Få se hur det blir framöver. 

    teasa - förstår dig. Tungt att behöva ta alla morgnar men om mannen har sömnproblem så får man ju hacka i sig det. 

    Det verkar vara så att gubbarna tar igen sina rockdrömmar när de blivit lite äldre. Era två är inte de första gubbar jag hör om som startar/går med i band framåt medelåldern. Kul att de trivs med sin nya rock 'n roll-lifestyle!  

    Pissväder! Det regnar och all snö smälter bort. Svårt med kläder såhär års. Köpte helt suveränt set med gummikläder till Ella i höstas men lyckades slarva bort hennes byxor. Yes, JAG - mamman - slarvade bort hennes byxor när vi åkte från förskolan. Så nu blir det galonbrallor på overall eller dylikt. Köpte nya galonvantar i höstas till Ella och skulle premiäranvända dem i morse. TVÅ HÖGERVANTAR! Jag blir ju galen... 
     

  • Snarkofagen

    Nollan - GRATTIS! Håller stenhårda tummar!!! 

    Ella vill jättegärna ha en våningssäng, hon har ända sedan Astons födelse sagt att hon vill ha Aston i sitt rum. Vi funderar på en sån där syskonsäng, 90 bred uppe och 120 bred nere, höjd 150 cm typ. Ella har snedtak inne i sitt rum som drar ned takhöjd och väggyta. Ja, vi får se. 

    Idag har jag äntligen varit och reklamerat Astons vagn. ÄNTLIGEN! Vagnen har rostat sedan i augusti... Jag kan inte använda den längre, den skramlar så himla mycket. Har fått låna grannens vagn tills vidare. I morgon tror jag att butiken ringer mig med besked från Brio så får vi se om Brio godkänner min reklamation.  

  • Snarkofagen

    Förlåt mig. Nu kliver jag också in i gnällträsket  

    Misstänker att Ella har fått urinvägsinfektion för det gör jätteont när hon kissar och hon har småkissat hela morgonen. Men nu TOTALVÄGRAR hon att kissa i burk så att jag får ett urinprov! Jag blir GALEN!

    Aston är trött och grinig, vill gå och sova tupplur. Till råga på allt är han förkyld och gnällig. Och jag börjar själv bli förkyld och är inte på topp. Skit och pannkaka. Ååååååååhhhh...

    Förlåt. Jag var bara tvungen. Kommenterar på er senare.  

  • Snarkofagen

    FAAAAAAN!!! Jag blir GALEN! 

    Klockan är 4.52 och Ella kliar sig i rumpan så att både hon och jag blir GALNA! Jag orkar inte mer! Gissa om mannen får ta barnen i helgen, jag checkar in på hotell. Fan, är det inte det ena så är det det andra. Jävla skit! Jag ser ingen mask men det måste vara det för hon kliar, kliar och kliar. Och nu börjar jag klia också.

    Alltså - det här året. Kan vi börja om från början med en FRISK start?! ÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!!  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~