Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Shit, Nollan! Du får stående ovationer av mig. 

    Vi misslyckas konstant med att fixa morgnarna. Vi har börjat åka bil för att över huvudtaget vara på förskola/jobb innan lunch. Så dåligt.

    Till vårt försvar, för jag känner att jag MÅSTE försvara mig i detta, innebär livet utan bil att vi promenerar 15 minuter till tvärbanan, åker kommunalt i 20 minuter (exklusive väntetid) samt 5 minuters promenad till förskolan. Med bil - 15 minuter. Max. Valet är så skitenkelt.

    Usch. Nu har jag ruttnat totalt på mitt jobb. Det har gått så långt att jag inte vill vara där idag. Igår höll jag på att börja gråta. Herregud, jag är 40+ och har ett jobb som är SKIT! Allvarligt! När ska karma lysa på mig?!

    Så idag är jag "sjuk" och jobbar hemifrån. Jag har börjat bomba min chef med jobb som han får göra åt mig. Jag slutar att bry mig, det verkar bara vara jag som bryr mig på företaget.

    I helgen är det dags att täcka båten för vintern. Vad gör ni andra? 

    Trevlig helg, tjejer!  

  • Snarkofagen

    Grattis till Josefine och Amanda i efterskott! {#emotions_dlg.flower}

    1 tu 3 - har ni firat födelsedag i nya hemmet nu, då? Hur går allt, jag är så nyfiken! Berätta!!!  

    mejja - trist att det inte gick vägen med jobbet. Vad föll det på? Håller tummar för det nya. 

    Nollan - åh. Amnings- och bajshets. Urrrk. Håll ut, förr eller senare vänder det. 

    bussig - hur mår du? 

    Jag håller på att begrava mig i jobb för tillfället, pust. Så länge jag är på jobbet behöver jag anstränga mig, känner jag. Även om hela jag värker för att jag inte vill gå dit och inte vill jobba där. Men sköta jobbet måste jag ju.

    Men på måndag är det intervju, tjohoo! Ett jobb via kontakter, hur annars?! Att söka på annons är lönlöst, det är alltför stor konkurrens.

    Så håll tummarna på måndag!  

  • Snarkofagen

    ÅÅÅÅÅHHHH!! Jag har känt på mig att något är på gång, Bussig! Hejja, hejja! Håller alla tummar och tår! 

    Nollan - det är klart vi ska ses. Galning! Om inte annat så ska du ju låna en badbalja av oss

    Jag är nere i en depperiod just nu. Mycket på jobbet och dålig lyhördhet för hur kass situationen är. Min chef gnäller över att han ligger i skilsmässa och jag kan verkligen inte bry mig mindre om den saken. Jag vill INTE VETA! Jag är på så dåligt humör att jag sagt att jag jobbar hemma tills de har fixat mina problem. I-di-o-ter!!! Men ååh, just det! Chefen kallar mig för "vännen" och säger "nu är Snarko arg, nu är det bäst att vi köper choklad till henne". Jävla gris!!! 

    Usch. Nu ska jag sluta gnälla.

    Bussig - åter igen - HEJJA HEJJA HEJJA!!!  {#emotions_dlg.flower}

  • Snarkofagen

    Uj, så tyst det är här! Vi har mormor på besök, hon har inte träffat Ella på tre år. Och alltså således inte heller träffat Aston… Nej, vi har inte världens bästa relation. Men nu är hon här. 

    Idag är det 1 advent och jag har satt mormor på att pynta ljusstaken med Ella. Vi kristerar (heter det så?) pepparkakor och bakar lussekatter. All in på en äkta advent, med andra ord.

    bussig - hur går det för dig? Nu är du snart i mål. Kämpa sista biten! Du är med mig i tankarna. 

    Hoppas ni alla har en fin första advent.  

  • Snarkofagen

    Oh, bussig! Håller tummarna för dig! 

    Jag har ledigt några dagar, kompensationsledigt. Idag åker jag till Yasuragi för japanska bad, middag, ansiktsbehandling och övernattning. Åh. Jag längtar! Jag har aldrig varit där men har länge velat åka. Det ska bli SÅ SKÖNT!

    Så medan jag gör yoga onsdag 30 november, kommer du alltså att ligga och krysta, bussig! Jag skickar dig all karma, energi och pepp jag bara kan! Börjar redan nu. Push, puuush, PUUUUUSSSSSSHHHHH!!! Hjärta 

    Nollan - när kommer du till stan? Du kunde ses dagtid, var det så? I såna fall är jag egoistisk och rekommenderar Kronobergsparken vid mitt jobb. En parklek med möjlighet att gå på toa, värma sig, leka både inne och ute. Ja, du vet. En svensk parklek helt enkelt. Jag jobbar precis i närheten och kan ta en jobbpaus för att komma ut och träffa dig. Eller kanske rent av en lunch?!  

  • Snarkofagen

    Åh, GRATTIS bussig! Grattis, grattis! Äntligen, ÄNTLIGEN!!! *hoppar av glädje* 

    Aston var väldigt gul när han låg på Neo, han fick göra Bili-checks jätteofta. Vi funderade ett tag på att döpa honom till Billie

    Åh. Härligt!!! Jag bara sitter här och flinar!  

  • Snarkofagen

    Åh, söting! Hoppas kontrollen gick bra. Skönt att vara hemma, eller hur? Och visst blev Felix helt plötsligt stor, på alla möjliga sätt? 

    Andra adventshälsningar till er alla  

  • Snarkofagen

    Härligt, bussig! Alvin och Felix - fint! Har ni allt ni behöver? Säg till annars så kan jag kolla om jag har några rester kvar. 

    Nollan - PRECIS så! Nu är det dags att släppa löken. Huvudsaken är att hon är glad, pigg och alert. Om sedan vikten inte riktigt infinner sig så kommer det tids nog. 

    Aston hade ju svårigheter att gå upp i vikt. Nu väger han 15 kilo. Det vägde Ella när hon var 3 år!!! Obestämd Haha! 

    I morgon är det tredje advent. Hoppas ni alla får en finfin helg. Kram! 

     

  • Snarkofagen

    Hallå alla! Nu är julen förbi och fatta att jag och Nollan har träffats! Hihiii! 

    Julen hos oss var lugn och skön. Mina systrar var här och farmor kom också förbi en sväng. Barnen fick massor med onödiga leksaker i julklapp. Säger som 1 tu 3, barnen har allt och behöver inget mer. Men nånting ska de väl ändå få i julklapp, tänkte vi och köpte fler leksaker.

    Trist bara att det inte finns snö! Det är ju helt galet varmt ute. Tråkigt!  

  • Snarkofagen

    Gott nytt år, alla! Skål 

    För mig personligen har 2011 varit ett skruttår och jag ser fram emot att få lämna eländet bakom mig. Nu lyfter jag blicken och ser fram emot ett fräscht och nytt 2012 och hoppas innerligen det blir MITT år. 

    Kram på er, alla!  

  • Snarkofagen

    Missförstå mig rätt, bussig, men det är skönt att höra att någon annan också har en utmaning med femåringen hemma. Ella är som en gnällig tonåring för det mesta! Aston får inte säga hennes namn, vi får inte titta på henne och hon ska inte borsta med DEN tandborsten utan den ANDRA! Det är så himla jobbigt stundtals. 

    Idag hittade jag löss hos Ella, burr… Jag ska inte klaga, det är första gången vi har löss. Nu är det bara att hålla tummar för att det funkar med behandlingen.

    I morgon ska barnen till förskolan igen, efter 1,5 veckas ledighet. Det ska bli skönt att få återgå till gamla rutiner igen.  

  • Snarkofagen

    OJ! Vår tråd har verkligen somnat in totalt Är det för att vi ses på Facebook eller har vi inte längre behov av vår tråd? 

    Hoppas allt är bra med alla. Själv återhämtar jag mig från en diskbråcksoperation som gjordes för en vecka sen. Jag mår toppenbra och det är så skönt att slippa smärtan! Det är obeskrivligt.

    Härlig vår, alla mammor, var ni än är och njut av värme, sol och grönska!  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~