Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    felix önskar sig bara en sak faktiskt.. en kulbana, den är inköpt, annars vet jag inte än, ska te en tur till leksaksaffären och spana någon dag


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    jag har ätit väldigt spasamt med kolhydrater, så det är den stora skillnaden, äter ju magert och nyttigt och använder fiberpasta eller potatis nu bara, ja träna kan man ju göra, men helt klart lugnare, mår sjukt illa, inte helt kul att hoppa runt då.. annars gör jag som vanligt


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    hej på er, har varit dålig på att skriva nu.. vi ligger efter i allt känns det som...
    fick lite dumma blodiga flytningar och har nu varit och kollat upp detta, just hemkommen faktiskt. Det var för tidigt för att se något igentligen.. såg bara en svart liten prick, ska tillbaka nästa tisdag och kolla, för mycket hinner hända på 1 vecka.. blodet kom inte från livmodern utan från sköra slemhinnor, ska göra ett cellprov för att kolla upp det, är det förändringar så bränner man tydligen bort dom, men det kan oxå bero på hormoner. Men bebis eller vad man nu kan kalla en svart liten prick för, har jag i magen iaf..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan- vad gulligt

    här hemma har vi magsjuka (förvånad, någon??) felix är febrig och spydde nyss över sin stackars mamma som mår illa på grund av pricken i magen.. eller om jag oxå ska få magsjuka, svårt att veta skillnaden känner jag..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    falskt allarm det där med magsjuka, han spydde nog bara upp alvedonen han fick strax innan eftersom han hade så ont i huvudet, innan han kom isäng så har febern försvunnit, han har ätit banan, makaroner och korv och druckit både vatten och saft.. knepigt.. MEN en fläck på ryggen ser vi i svanken.. han har ju inte haft vattkoppor än, så vi får se hur det ser ut i morgon, antingen en koppa eller så han han ramlat eller dyl på dagis idag, vi vet inte, felix är pigg och glad igen, mycket knepigt..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Fläcken i magen ville inte stanna.. har megaont i magen och blöder :( gjorde ett cellprov i går och jag tror att rotandet på livmodertappen inte var så smart.. nya tag helt enkelt


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    jag vet, tok synd, men hade det på känn, blir nya tag såfort allt är ute.. för nu vet vi att vi faktiskt ville det här, tog en stund innan vi kom på att vi faktiskt längtade efter en ny familjemedlem, vem hade kunnat ana det..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    gud vad aston blivit stor snarko=)

    var till läkaren idag, allt pekar på mf, tog blodprov för att mäta hormon nivån ska tillbaka nästa vecka och ta nytt test, embryot låg kvar just nu. men allt pekar åt mf eftersom jag blöder allt mer och får värre och värre ont.. läkaren tyckte vi skulle satsa för ny så snart som möjligt..

    julen är verkligen på intågan, vi kommer vara hemma, familjen samlas hoss oss super kul. gubben som inte är lika galen i julen som jag har lovat att vi ska julstöka som bara den nu, så jag får tänka på annat än dumma magsmärtor.


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan- ja faktiskt, vad konstigt igentligen. jag är iaf inte gravid längre, fick ut allt igår (ursäkta) hade grymt ont, blödde som en gris och blev lite yr och medtagen, så gubben stack och köpte järntabletter igår som jag tar för jisses... behöver inte ta nytt blodprov iaf, men ska på efterkoll så att vi får se om allt är borta, så nu väntar vi en mens och kör på igen.. vem vet, bättre lycka nästa gång.. nollan hur tänkter ni??

    Igår fixade vi med julgodis och pepparkakashus (allt för att min hjärna skulle vara sysselsatt) vi missade faktiskt infon om självmordsbombaren igår, snacka att vi lever i en egen liten bubbla.. otäckt är det iaf.


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    ja vila måste jag, gisses så yr jag är när jag står ett tag eller om jag reser mig fort, tror jag har lite taskigt järnvärde, har haft det förr och känner igen känslan. Bara jag slutar blöda så kommer jag må bättre, håller koll på tempen oxå, är skraj för att få infektion oxå..

    Just det felix tänder.. de fram har blivit lite mörkare.. usch, tänk om de måste dra ut dom?? vi avaktar någon dag, det är knappt man ser skillnaden, men han klagar fortfarande på att han har ont i tänderna..

    Nu är allt julgodis klart, felix hjälpte mer än gärna till och har provsmakat ALLT =)


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~