• Blackbird

    ADD symptom hos vuxna

    Anonym (ADD?) skrev 2011-01-12 01:02:05 följande:
    Hehe, du får självklart följa med i så fall Glad

    Fast för mig spelar det ingen roll var vi skriver. Jag är bara så glad över att ha fått kontakt med er alla Glad
    Conscience is dead
  • Blackbird
    strulmaja skrev 2011-01-12 01:02:22 följande:
    Hahaha javisst är det. Det konstiga är ju att inte ens sambon tagit tag i det, han brukar annars vara ganska snabb med det när han inser att jag glömt.
    Det här med att sätta alarm är verkligen ingen dum idé. Problemet är att jag glömmer göra det också.
    Hmm, har du smittat honom eller?

    Nä, men om du sätter på alarm NU så kommer det nog att gå bra. 
    Conscience is dead
  • Blackbird
    strulmaja skrev 2011-01-12 01:08:11 följande:
    Nä, det får vi verkligen inte hoppas Flört 

    Tack! Nu är alarm "Tvätt" satt imorrn kl 12 Skrattande
    Och så en känsla av lättnad, för om du glömmer så gör inte alarmen det. En ångest mindre

    Dock är jag osäker på om du slår mig i glömska, för VARENDA gång jag skriver ett inlägg så glömmer jag klicka i om jag vill ha mitt nick eller vara anonym. VARENDA GÅNG! 
    Conscience is dead
  • Blackbird
    Harlow skrev 2011-01-12 01:09:55 följande:
    Kan det vara så att han lämnar det för att pika dig? Så gör min sambo ibland.
    Testar mig med att t.ex. lämna disk på diskbänken och sen se hur lång tid det tar innan jag tar tag i det. Jag hatar verkligen disk på diskbänken, men det kan hända att jag går in i köket flera gånger under en dag utan att notera det. Har jag fokus på något annat så SER jag inte saker runtomkring, det blir tunnelseende...
    Ja, eller som jag gör. Jag ser det men tänker att jag ska ta tag i det senare. Och så ser jag det när det blivit senare men tänker att jag gör det ännu senare. Och så fortsätter jag att skjuta upp på det tills jag får värsta ångesten för att jag inte gjort det tidigare.
    Conscience is dead
  • Blackbird
    Anonym (ADD?) skrev 2011-01-12 01:16:22 följande:
    Ibland har jag verkligen minne som en guldfisk, jag kan göra om samma fel gång på gång utan att lära mig! *slå sig själv i huvudet-smiley*
    Hehe...

    Är du under utredning för tillfället?  
    Conscience is dead
  • Blackbird
    strulmaja skrev 2011-01-12 01:18:31 följande:
    Exakt så gör jag.
    Vad mer för "roligt" har du för dig?

    Du får ursäkta att jag humoriserar över detta, men för mig blir det lite komiskt ibland  
    Conscience is dead
  • Blackbird
    strulmaja skrev 2011-01-12 01:21:29 följande:
    Nja, njä. Det beror lite på vad det är. Jag kan t.ex tänka att jag ska göra något men sekunden senare har jag glömt om jag verkligen gjorde det eller om jag bara tänkte det. Det blir ett evig dubbelcheckande här. Ibland är jag bombsäker på att jag gjort något, skiter i att dubbelchecka men så visar det sig förstås att jag hade fel. Det är faktiskt riktigt äckligt, alltså snudd på PURE obehag att vara så glömsk och lättdistraherad som jag (och ni andra) är.  
    Mmm, känner ju igen detta. Problemet jag har är att jag har för många tankar och hoppar från tanke till tanke. Så det blir ju så att när jag tänker att jag ska göra något så blir det som i ditt fall att jag efteråt hoppar till en annan tanke och vips har jag glömt vad jag har bestämt. 

    Men det är skillnad mot när jag har en överenskommelse med någon. Då sätter jag väldigt mycket tankar åt den överenskommelsen och det händer då inte lika ofta att jag glömmer bort att jag göra något jag har kommit överens med någon annan om.

     
    Conscience is dead
  • Blackbird
    Harlow skrev 2011-01-12 01:25:46 följande:
    Hahahaha, tänk om add är smittsamt? Det är kanske därför jag känner att jag blir mer och mer addkaos för varje dag.

    Ja min sambo är rätt finurlig, och lite jobbigt retsam så jag får lite frispel på honom ibland.

    Det där med att skjuta upp saker, det är det check på här med.
    Ofta tänker jag "det där ska jag göra sen", men jag glömmer det alltid och blir lika förbannad varje gång för att jag inte gjorde det på en gång när jag kom ihåg det. Jag VET ju att jag kommer glömma det.

    Är det fler här som går med händerna fullklottrade?
    Det är det bästa sättet för mig att komma ihåg saker, stora blaffor av komihåglistor på mina taniga händer.
    Ska jag gå och handla brukar jag antingen köra den varianten, eller så tar jag varje begynnelsebokstav på var sak jag ska köpa, och så bildar jag ett nytt ord. T.ex. MOBSEK = M-Mjölk, O-Ost, B-Bröd, S-Sylt, E-Ekollon(eh?), K-Kakao
    Yes, kluddrar på händerna. Dock kör jag inte med en begynnelsebokstavslista för då skulle jag glömma vad t.ex. S stod för Obestämd

    Sen det där om att man VET att man kommer att glömma. Det var ju klockrent. Man vet ju att man kommer att glömma, men varför tar man då bara inte tag i det? Jag har aldrig förstått mig på mig själv på den punkten. Eller jo, orken är en sak. Jag tror att jag inte orkar göra det, men så har jag energi nog till andra saker. Så då kunde ju jag spendera den energin till just DEN sysslan som jag skjuter upp på? 
    Conscience is dead
  • Blackbird
    Harlow skrev 2011-01-12 01:27:17 följande:
    Behöver jag påpeka att jag ofta står i affären och tänker "what the fuck var det nu B stod för???????"
    Haha, preciiis
    Conscience is dead
  • Blackbird
    strulmaja skrev 2011-01-12 01:29:33 följande:
    Du behöver inte ursäkta dig, tro mig, jag ser också det komiska i det hela och ibland när jag tänker på grejer jag gör (eller inte gör) samt vad ni andra berättat här i tråden garvar jag rätt ut. Inte av elakhet eller hån förstås, men humorn hjälper en ju liksom att härda ut ibland och jag tror det är sunt att kunna se det roliga i det även om vi alla förstås är medvetna om hur jävla handikappande det är att vara sådan här.

    Men vad mer för roligt? ... Mja, när tvätten väl kommit på plats kan den hänga där i dagar, veckor, härligt stel och fnösketorr sen när man väl tar ner den vilket brukar bli när det är akut tros och strumpbrist. Alltså då nästa maskin tvätt måste upp. Men först går jag i sambons strumplåda och länsar så att inte han har några strumpor sen. Han blir förstås sur för tyvärr kan ju inte han göra detsamma eftersom mina strumpor är 3-4 storlekar mindre än hans och sen måste han tvätta Skrattande Jag borde tipsa alla gnälliga hemmafruar om detta "knep", sno gubbens strumpor så ska du se att han hjälper dig med tvätten. Tur nog är han inte lika "smart" som jag, som går och köper nya strumpor ifall det inte finns några rena. Ja, det har hänt ett par ggr Skäms Mupp?  
     

    Nej, ingen mupp! Men nöden har ingen lag och du behövde verkligen strumpor. Vi är undantag och borde få komma undan med sånt. Tycker jag iallafall.
    Conscience is dead
Svar på tråden ADD symptom hos vuxna