• Poussin

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Ankaja - Grattis till ett kanonresultat!!! Det är klart de kommer att bli befruktade, håller tummarna för dig! {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin

    Ankaja
    WOW, 6 av 7 - vilket fantastiskt resultat och jag är säker på att guldägget finns bland dem!

    Malbert
    GRATTIS - vilken solskenshistoria!!! Solig

    EGO - Har nu startdatum för Puregon, 6/4 är det dags - skönt att ha ett datum. Glad

  • Poussin
    Ankaja - Tråkigt att det inte blev några till frysen, men du ska se att det var guldägget du fick tillbaka! Glad Har hört om andra tjejer som haft pms-känningar och sen varit gravida så ta inte ut något i förskott, men jag vet att det inte är lätt att vara positiv alla dagar...

    EGO - Väntar otåligt på att få börja med sputorna på onsdag. Har rätt mycket biverkningar av Suprecuren denna gång och är inne i en rätt stor svacka för tillfället, svårt att tro att det kommer gå vägen när det gick så katastrofalt sist... Och så är det lite jobbigt just nu, har 3 av mina närmaste vänner som ska ha barn, 1, 7 och 12e maj, så trött på att alla i min omgivning blir gravida när de känner för det och att det bara inte vill sig för oss... Är som sagt rätt negativ för tillfället, hoppas det känns bättre imorgon, härligt att solen tittade fram idag i alla fall. Solig

    Vi har berättat för familj och nära vänner. Min chef vet om att jag fick MF förra sommaren och att vi är inne i IVF-svängen, men inte att vi gör ett försök just nu. Har precis bytt tjänst och om det är möjligt väntar jag gärna med att berätta. Men jag kanske blir tvungen att göra det om ÄP blir på "fel" dag och inte den dag jag har tagit semester, få se då.

    Jag satsar hårt på yoga nu, gör t o m övningar hemma, allt för att hitta lite lugn inom mig. Är också en duktig flicka så jag jobbar aktivt på att inte ta på mig för mycket och säga nej på jobbet, inte så lätt alla dagar...

    Ta hand om er alla starka tjejer!
    Kram {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin

    Tar och flyttar ner mig ett steg, har äntligen fått sätta igång med sprutorna! Glad Tänk att man kan gå och längta efter att få sticka sig själv i magen... Drömmer SÅ skönt att komma vidare!

    Väntar på nytt försök:


    Linn73, AMH 0,41: Har gjort två tidigare försök, varav det första fick avbrytas innan ÄP. Ny läkartid i slutet av feb. Ankaja AMH 0,52 väntar på första försök (mars) malbert AMH 0,55 Väntar på första försök .. castor (36 år i april), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Väntar på försök 1, ska börja efter denna mens, när den nu kommer... Har haft mellanblödingar. Anemon (38 år) , AMH 0,467, Väntar på FET....efter missfall på 4:e ICSI.   Albatross74, AMH 0.27, IVF 1: feb 2011, Har inte fått ny tid för IVF 2  Sprayar:

    Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06. Spraystart 6/4

    Sprutar:


    Poussin, AMH 0,35: Har gjort två tidigare IVF försök; nr 1 gav 3 ägg, 1 befruktat men minus, nr 2 gav bara 1 ägg och inget ET, nr 3 påbörjad 19/3. Sprutstart 4/6 med Puregon 450.



    Planerat ET/FET:


    Malbert - slutet av mars, äggplock 29/3 IVF försök 1 Ankaja AMH 0,2 Äggplock 28/3  IVF försök 1

    Ruvar:

    Gravida: 

    Övrigt: 


    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
  • Poussin
    Jegs - Åh vad roligt, kul att du är igång! Jag instämmer - nu ska det bli barn! SoligAnkaja - Hur känns det idag?

    Nelle - Välkommen hit, jag visst är det skönt att kunna diskutera med andra som är i samma situation! Jag förstår att du är besviken på vården, bra att du tog tag i det själv! Jag har också ett AMH på 0,3 och blev faktiskt gravid på naturlig väg förra sommaren, slutade tyvärr i MF i v 8, men det gav mig ändå hopp om att det kan funka trots dåliga värden! Lycka till nu och ibland hjälper det att bara skriva av sig!

    Längtar 74 - Håller tummar och tår för att ni får ett till försök. Jag skulle gjort som du och bett dem ringa först nästa vecka! Vad roligt att du ska gifta dig, önskar er all lycka och en underbar dag!!! {#emotions_dlg.flower}Cec 03 - Välkommen hit och lycka till!

    Själv har jag haft en period när humöret varit ganska svajigt, men nu 17 är jag peppad igen, 3:e gången gillt - nu ska det bli en bebis!!! Glad
  • Poussin
    Ankaja - Hur mår du idag? Vad sa de på vårdcentralen? Jobbigt att du mår så dåligt! Kram! {#emotions_dlg.flower}Castor - Roligt att höra av dig igen. När ska du gifta dig? Grattis! Glad Håller tummarna för att det går vägen för er denna gång! Ja, man brukar börja spraya ungefär 20 dagar efter mensens första dag. Lyckat till nu och stor kram! {#emotions_dlg.flower}Jegs - Det tar vi som ett gott tecken Skrattande och vilken söt katt! KattMalbert - Grattis än en gång! Nalle

    Själv har jag satt 3e sprutan i magen, går riktigt bra faktiskt. Och så fick jag sluta med nässprayen när jag började med sputorna, det är sååå skönt att slippa den. Ska på VUL på onsdag, rätt nervös faktiskt, men det är inte så mycket jag kan göra förutom att ta mina sprutor och försöka må bra.

    Kram till er allihopa!
  • Poussin
    Ankaja skrev 2011-04-10 08:05:00 följande:
    Tjuvtestade idag och tror att jag kan ha ha testat positivt... Förvånad

    Strecket var väldigt, väldigt svagt men jag såg det och min sambo såg det, vågar man tro på det???

    Ska testa igen imorgon bitti för säkerhetsskull...
    Grattis Ankaja - härligtl!! Glad Det är klart du kan tro på det!
  • Poussin
    Misa skrev 2011-04-11 16:19:58 följande:
    Hej på er!
    Fick nyss veta att mitt AMH värde låg på ynka 0,39...är 35år. För två år sedan låg värdet på 0,92, då lyckades vi med IVF, vi fick ett enda ägg som delade sig som det skulle. Nu vill vi göra syskonförsök, men de kan inte rekomendera oss att göra det pga det låga AMH värdet och med tanke på att jag under vårt förra IVF fick Menopur 300IE...

    Lylly Hill: Var är det som du går på behandlig? Kanske är det läge för oss att försöka utanför landetsgränser. Tycker det där med att man har olika förutsättningar på olika cykler låter troligt och mycket intressant.

    Ankaja: Grattis!
    Hej Misa och välkommen!
    Vad härligt att ni lyckades på första försöket och med bara ett ägg! Glad  Förstår att det är tufft att det värdet sjunkit så mycket på 2 år. Jag vet inte vart i landet du bor, men jag hade inga problem med att få göra IVF på CvL i Uppsala med ett AMH på 0,35. (är 33 år) Det kanske är svårare om det är landstingsförsök... Om vi inte lyckas med IVF privat så blir det ÄD genom landstinget, står i kö sen 1 år. Men nu har jag bestämt mig för att det här försöket kommer att lyckas, har tagit injektionerna i 6 dagar och ska på VUL på onsdag. Glad
  • Poussin

    Castor - Vad roligt att ha fått ett startdatum, jag hoppas verkligen att det går vägen för er!
    7e maj är ju snart, åh vad roligt för er, bröllopsdagen är en underbar dag!

    Mumlan - Tack för att din historia, den inger hopp!

    Längtar - Grattis till att ha blivit fru Glad Förstår att var känslosamt med tanke på vad ni går igenom, önskar er verkligen lycka till!

    Linn - Har du börjat med nässprayen? Vi saknar dig! {#emotions_dlg.flower}

    Jag är rätt nöjd efter dagens VUL, såg bra ut för att vara jag, 3 blåsor av ok storlek och 3-4 mindre. Jag är supernöjd om det blir 3 blåsor med tanke på resultatet förra gången. Postade blodprovet och CvL ska ringa imorgon om hur det ser ut.

    Kram till er alla! {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin
    Mimi - Jag förstår att ni är besvikna, jag har själv varit där och vet hur jobbigt det är. Jag hoppas att det ser bättre ut imorgon, håller tummarna för dig! Kram {#emotions_dlg.flower}Ankaja - Grattis än en gång, härligt att det börjar sjunka in och förstår att det känns overkligt!

    Linn - Härligt att du är tillbaka och igång igen, nu kommer det gå vägen ska du se! Solig Hur går det med sprayen, känner du av den något?

    Själv ska jag på VUL nr 2 imorgon, hoppas att de 3 blåsorna växt till sig och att det blir ÄP på torsdag.

    Kram till er alla!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH