• Poussin

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Linn73 skrev 2011-05-11 23:14:48 följande:
    Åh nej vad ledsen jag blir för er skull att höra det... Tror du att du har fått ett tidigt missfall? Du har ju blivit gravid tidigare så jag tror visst att det kan funka för er. Ni behöver bara lite mer tid. Jag hoppas att testet visar fel och att mensen inte alls kommer.

    Stora kramar till dig Hjärta
    Tack gumman! Tyvärr visade testet rätt och mensen dök upp igår ackompagnerad av en mensvärk från hell, som om det inte är jobbigt nog... Ska ringa CvL idag och boka tid för uppföljning och diskutera tid för nästa ivf i augusti.
    Vi åker till Frankrike nästa fredag i 10 dagar, ska bli superskönt att komma bort.

    Nu håller jag tummarna för att du lyckas den här gången! Stora kramar Hjärta
  • Poussin
    LISTAN PÅ ALLA VI SOM SKA LYCKAS 2011 Solig 

    Väntar på nytt försök:
     
    Albatross74, AMH 0.27, IVF 1: feb 2011. Sprutstart 8/5 Småsteg, amh 0,49 Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten behandling 6/5. längtar74 (37 år), AMH <1 först men 1,2 okt 2010! FSH varierar 9-30. IVF1: avbrutet, IVF2: 0 ägg Poussin (33 år), AMH 0,35. Väntar på IVF nr 4 i augusti.

    Sprayar:


    Sprutar:
    Nelle (37 år) AMH 0,3. Sprutstart 4/5. Linn73 (37 år), AMH 0,41: 3:e försöket. Långa metoden med 450 ie Menopur. Planerat ÄP vecka 18/5. Castor (36 år i april), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Sprutstart: 4/5. UL 13/5. ev äggplock 20/5
    Planerat ÄP/ET/FET:
    Anemon (38 år), AMH 0,467, FET om Pingu klarar tining, UL 11/5 för närmare besked.

    Ruvar:


    Gravida:


    Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 DobbieDoo, AMH 0,41

    Övrigt:


    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
  • Poussin

    Tack för omtanken, ni är så fina. {#emotions_dlg.flower} Är fortfarande väldigt ledsen och allt känns rätt hopplöst, men jag vet att det blir lättare för var dag som går... Har fått tid 9/6 för uppföljning samt för att boka in IVF nr 4 i augusti. Bara 5 dagar kvar till semestern, *längtar*. Solig

    Linn
    - Lycka till imorgon, det låter ju kanon med 5 folliklar och du ska se att guldägget finns i en utav dem! GladNelle - Håller tummarna för att du blir ruvare imorgon! Förstår att det är nervöst, men du ska se att allt gått bra under helgen!

    Anemon - Lycka till imorgon, det är klart att Pingu klarar upptiningen och kommer leda till ett plus! Gladpp08 - Härligt att ni snart är igång igen, lycka till!

    Längtar74 - Härligt med positiva nyheter, lycka till!

    Kram till er alla! {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin
    Nelle & Jegs - Styrkekramar till er, verkligen jättetråkigt att höra!
    Jegs, jag spenderade en helg i samma anda som din, orkade knappt ta mig ur sängen igår...

    Längtar74 - Lycka till med adoptionsprocessen! Men vilka knäppa kommentarer, som om det inte är jobbigt nog...

    Castor - Du ska se att de blåsorna växer på sig och äggen mognar så att det ser fint ut på torsdag! Förstår din oro och har varit i samma sits.

    Anemon - Hoppas så att pingu numera flyttat in, vi behöver lite positiva nyheter här!

    Linn - Till att börja med, grattis till 5 ägg, det är ju ett helt fantastiskt resultat!!! Men usch vad hemskt att det gjorde så ont gumman, tycker synd om dig som behövde gå igenom det. Hur känns det nu? Men nu kommer du inte behöva gå igenom det någon mer gång för jag är helt säker på att guldägget fanns ibland dem! Stora kramar {#emotions_dlg.flower}

    Stora kramar till er alla, nu hoppas jag att det vänder för det har varit alldeles för mycket negativt de senaste dagarna! Hjärta
  • Poussin
    Linn - Åh lilla gumman, fy vad jobbigt att inte veta, verkligen jättedåligt att ingen läkare ringt upp dig! Jag hoppas verkligen att du får positiva besked imorgon, håller både tummar och tår för dig vännen! Varma styrkekramar HjärtaLängtar74 - Tack för att du delar med dig om dina tankar och info om adoption, intressant. Nej, vad tråkigt att det inte blir något försök för er den här månaden! Rynkar på näsan Styrkekramar till dig också gumman! {#emotions_dlg.flower}Mirakelbarn - Tack för att du berättade din historia, det är alltid peppande att höra om tjejer som lyckats! SoligNelle - Förstår att det är tufft, men jag tycker inte du ska ge upp, ni får ju ut ägg! Har ni funderat på att gå privat? Vi har bara gått privat och blivit väldigt väl bemötta.

    Kramar till er alla!
  • Poussin
    Linn - Åh nej, vad ledsen jag blir för er skull. Rynkar på näsan Det lät ju så kanon med 5 ägg, var så säker att det var din tur den här gången, förstår att det är jättetufft vännen. Ta hand om varandra!
    Då bestämmer vi att vi kommer bli gravida i augusti! Flört  Stora varma kramar HjärtaAnemon - Jätteledsen för er skull också, förstår att det är tungt. Ta hand om varandra ni också! Stora kramar! {#emotions_dlg.flower}

    Jag börjar må bra igen och det ska bli så skönt att åka iväg på lördag. Solig

    Kramar!
  • Poussin
    Linn73 skrev 2011-05-18 20:38:33 följande:
    It's a deal! I augusti smäller det Flört

    Vad skönt att du känner dig starkare och att ni har en resa att se fram emot! Vi ska också åka på en kortare resa till helgen. Kunde inte komma mer lägligt!

    Kram
    Skönt att ni åker iväg gumman, det kommer att göra er gott! {#emotions_dlg.flower} Kram!
  • Poussin
    Albatross - Hur har det gått för dig? Är du ruvare nu? {#emotions_dlg.flower}

    Jag tittar in lite då och då, försöker fokusera på annat, även om det är lättare sagt än gjort... Hade rätt svårt att komma igen den här gången, men nu är jag på banan igen, har t o m prel tid för ÄP i augusti v 33, känns bra. Skrattande
    Nu tar vi och laddar energi under sommaren och sen ska det blir solskenshistorier för oss allesammans i augusti!!! Solig

    Stora kramar till er alla
  • Poussin
    albatross74 skrev 2011-06-13 19:43:30 följande:
    Ja det var skönt att resa bort i helgen, tiden gick fort. Det värsta var denna fm, jag var så nervös att de skulle ringa. Men de ringde inte från kliniken, så det blev ET. Två stycken sattes in, det är väl för att öka chanserna lite. Nu är det bara att vänta och se...
    Härligt att höra, stort grattis!!! {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin

    Välkomna hit Sunshine och Lyckligtlottad, även om man helst skulle önska att ingen av oss behövde hänga här så hjälper det att skriva och utbyta tankar och erfarenheter med tjejer som är i liknande situation! GladLyckligtlottad - Har du gjort IVF innan eller blev det ÄD för er direkt? Jag har 2 IVF försök kvar och om inget av dem funkar så blir det ÄD även för oss. Lycka till med behandligen! GladSunshine - Jag vet inte heller någon klinik som specialiserat sig på oss AMH-tjejer, det är ju fortfarande ett relativt nytt värde här i Sverige i alla fall. Jag går på CvL i Uppsala och är jättenöjd, de har varit tydliga med att våra chanser inte är så höga, men de ser positivt på att jag är relativt ung (33) och blev spontant gravid förra sommaren (MF i v. 8). De rekommenderar också långa metoden för mig, högsta dosen av Menopur/Puregon och nu i augusti blir det Fostimon och jag får även sluta med nässprayen när jag börjar med sprutorna.

    Albatross - Här har du en till som håller tummarna för dig!!! När har du TD?

    Ankaja - Underbart att det går bra för dig! SoligLinn - Håller tummarna för att testerna ser bra ut, när ska du ta dem? {#emotions_dlg.flower}Längtar - Hur har det gått för dig, har mensen dykt upp?

    Kramar till er alla! Solig

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH