• Koppkaka

    Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag:

    1. Att en öl/ett glas vin/en nubbe på ex. julafton gör dig till alkoholist.

    Fyll gärna på listan, det finns mycket att lära sig här på Familjeliv

  • Svar på tråden Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag:
  • puss

    att man kan förvränga det folk säger till att bli precis hur dumt som helst, bara för att man inte VILL fatta bätte.
    som i den här tråden, tex.


    det är tammefan roligt nästan jämt
  • emseli
    LillaMjau skrev 2010-11-17 12:34:15 följande:
    Skulle man ha barnvakt en kväll för att roa sig innan barnen är 14 år så borde man inte ha skaffat barn om man är då omogen att man vill roa sig. Det är ett sjukligt beteende att inte vilja vara med sina barn varje sekund och man borde söka psykhjälp.
    Precis godnåde den mamman som vill ha egen tid,det borde man tänkt på innan man skaffade barn för när man väl gjort det då kan man inte ha och man skall heller inte vilja ha någon egentid,även om det finns en fullt fungerande pappa,mormor,farmor etc som kan hjälpa till.Nä man skall vara med sitt barn jämt
  • LillaMjau

    Ja, och första gången man har barnvakt (ok om man måste opereras eller liknande) så kanske pappan kan få agera sådan. Men bäst är det ju att aldrig lämna sitt barns sida innan högstadiet.

  • Hanniz82

    Är helt ny på fb, precis blivit gravid och tänkte det kunde vara roligt att prata med andra (speciellt eftersom det ännu är hemligt så jag inte kan prata med mina vänner) men jag tror faktiskt inte jag kommer hänga här så mycket.. Så mycket nytt jag lärt mig under dessa dagar är nästan för mycket att ta in.

    Bland annat har jag lärt mig att spontan sex härmed är lika otänkbart som att fira julavslutning i kyrkan, ska man ha sex måste det tydligen rakas, tvättas, talkas och gärna lite tvätt igen.. Det förklarar ju varför de flesta bara har sex ca 2 gånger Per år. Emellan dessa gånger är det helt ok för kvinnan att drömma om olika karlar, men Gud förbjude om mannen ens har en brud i knät, då blir det offentlig kastrering och lobotomi på den jäveln.

    På riktigt, jag blir irriterad över att ens tänka på all skit som skrivs här.. Vart tog allt normalt folk vägen? Jag har en dotter på 7 år, ibland skriker jag åt henne, ibland har hon barnvakt och ve och fasa men jag tror faktiskt att hon ätit risifrutti..så kedja fast mig och skjut mig då. När jag var gravid sist hängde jag på babyboom och det lutar faktiskt åt att leta upp den sidan igen för vill jag bli nedtryckt i skorna kan jag fan lika gärna åka hem till morsan..;)

  • Fru U

    Jag har lärt mig att mammor inte bara är mammor (och att många använder sin yrkesroll på ett mycket tveksamt etiskt sätt)


    har ont i handen o skriver därför som en kråka
  • Fru U
    LillaMjau skrev 2010-11-17 17:24:58 följande:
    Fru U, låter mycket spännande! Var har du lärt dig det någonstans?
    Det är inte tillåtet att länka på det viset..... Men jag tycker det är oetiskt att använda sin yrkesroll för att ge typ tala om för andra hur fel de har... för de har minsann en utbildning och de vet minsann hur det _verkligen_ ligger till...

    Jag tycker man ska vara försiktig med att döma ut folk som sjuka på nätet, särskilt om man använder sin yrkesroll för att ge tyngd åt sitt tyckande

    Hänger du med?

    Finns gamla trådar under tex abort, några trådar under allmänt (konsument)
    har ont i handen o skriver därför som en kråka
Svar på tråden Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag: