• chiqita

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Jemema: positiva tankar är bra tankar

    Jag väntar fortfarande på min något oregelbundna mens. Nu är det 6 veckor sedan sist, men hade ju ÄL-liknande symtom för 10 dagar sedan så kanske mens till veckan. Vi får se vad som sker...

  • chiqita

    Min 5-åriga dotter till mig i gårkväll..
    "Mamma, varför är du så tjock om magen?"
    Du, så säger man inte till någon A, det är inte snällt.
    "Men mamma, varför är du så tjock? Har du en bebis i magen?"

    Tänk vad kläder kan synliggöra kroppens skavanker. Visade magen utan kläder och frågade om hon fortfarande tyckte den var stor. Hon svarade att den inte alls var stor.
    I smyg hoppades jag ändå att hon skulle ha rätt. Lite kvällssvullen var jag nog. Å andra sidan blir jag svullen innan mens med.. Kanske bim på onsdag om jag hade sen ÄL då.. Om inte 17 dagar över bim idag och jag är snarare rädd än sugen på att testa..
    Önskar alla en fin måndag!

  • chiqita

    Tja.. Blir så besviken på min kropp.. Inte nog med translokationen, oregelbunden cykel också.. Det som ev är lite positivt är väl att jag kan märka av äl rätt tydligt ändå. :-}

  • chiqita

    Barks. Nu blir jag ännu mer arg på min kropp. Mensen slut i natt. I går började det blöda ordentligt mitt på dagen. Trodde nästan det var mf eller något.. På kvällen inte mycket och på natten tog det slut. 6,5 veckas cykel och 1,5 dag blödning! Med andra ord var inte hinnan ordentligt fylld denna gång heller..
    Samtidigt, (vet att man inte ska känna men med rena fingrar..) kände efter tappen idag som ska ligga lågt och vara öppen. Fanns inte chans att få tag på den.. Gissa om det sätter griller i skallen.. Om inte blödningen kommer igång igen vet jag inte hur jag ska tänka.. Igen.. Hatar att inte veta!!!
    Var tvungen att skriva av mig..
    Önskar alla en fin dag!

  • chiqita

    Snow, dina ord är betryggande. Då kanske vi ändå har en chans att lyckas någon gång

    Pixer: kom spottings under dagen. Mår så där men har is i magen och tror det är mens ändå. Tar dagarna som de kommer.

  • chiqita

    Välkommen Moonlight! Ledsen att du också måste kämpa men hoppas du kan finna stöd och råd här inne. Kram!

  • chiqita

    Förstår både Billabong och Cher. Klart man blir glad och vill berätta när man äntligen lyckas.. men om den som berättar inte varit så aktiv kan det kanske bli ett mindre positivt inlägg för någon. För egen del blir jag bara glad att någon som kämpar lyckas men jag kan ju bara prata för mig.
    Hoppas det är starten på en liten plusvåg. Tycker det är på tiden att vi får uppleva det här inne. Kramar!

  • chiqita

    Så fint sagt Vi5!!

    Och jättegrattis Pixer!!! Hoppas du följer oss på avstånd i 9 månader nu!!!

    En väninna förutspådde att jag e gravid inom 2-3 månader. Kryssar fingrarna för att hon har rätt. Hugo visste hon om innan mig så.

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon