• chiqita

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Gweny: har inte bokat något. Måste ju ta kontakt med genetiska och de brukar vilja göra ultraljud för att se hur moderkakan ligger så väntar till dess tänker jag.

    Har gått och funderat lite på svaret jag fick och nu fattar jag... jag hade ju en liten blödning 23 nov.. den var bara lite rosa och varade kanske några timmar... det kanske var en sk nidblödning... I så fall är jag i vecka 5+ idag och då stämmer det hon såg på VUL. M a o testade jag starkt positivt drygt en vecka efter ägget fäste. Måste ändå erkänna att det känns hoppfullt att det var så starkt så snart... Har en lugn känsla inombords att detta går bra, Hoppas att den är riktig, annars kommer jag nog aldrig att lita på min magkänsla igen. :-}
    Hoppas nu att alla andra följer efter snart! 


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09, lillebror 2/4-2012.. *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Å så söta ni är!

    Illamåendet har kommit från en dag till en annan så nu ger jag postafenen ännu en chans. Läste att någon var tvungen att ge den en veckas tid innan lindringen och tröttheten gav sig så den här gången ska jag ge den en längre chans. Allt för att hoppas klara slippa berätta för min chef. Hoppas illamåendet är ett bevis på att allt står bra till.

    Lycka till till alla nu. Rosali, skönt att ha kommit fram till beslut och tagit handling. Kram!

  • chiqita

    Blahh.. mörkbruna flytningar när jag var på toa.. Föll på en isfrläck på vägen till tåget men vet inte om det kan påverka... Bruna flytningar behöver inte betyda något men klart jag blir orolig.. :-O

    Hoppas Jemema kommer in med något positivt nu snart! Tänker på dig!


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09, lillebror 2/4-2012.. *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Vi5: vet att inte fall ska påverka men samtidigt stämmer det i tid och landade med korsryggen först.. lugnt nu i a fall. Förknippar bara inte bruna flytningar med ngt positivt.. Hade massor innan sen abort med första barnet som inte var friskt..

    Bara vänta och se.. Min känsla har ändå varit att det skulle gå vägen, får se om den stämmer..

  • chiqita

    Jemema: först ett GRATTIS!!!
    Kan bara säga med Agnes hade jag rosa/rött/brunt i fem dagar. Trodde det var mensen men den kom aldrig riktigt igång. Pratade med en väninna som tyckte jag skulle testa och pluss var det. Resultatet sitter i vårt vardagsrum just nu

    Ego: inget brunt idag. Illamående och ömmande bröst håller i sig. Kryssar fingrarna för att det bruna håller sig borta

  • chiqita

    Grattis Jemema!!!

    Här inget mer brunt. Illamående och extremt känsliga bröst så nog är jag gravid.

    Kontaktat genetiska och väntar på kallelse.

  • chiqita

    Grattis Rosali, vilken julklapp!!!

    Spännande med KUB pixer!!!

    Här har illamåendet startat på allvar. Tror detta blir ett julfirande med herr toalett.. :-/ Men det måste det vara värt! Första besök på genetiska 29 dec och tror det blir mkp strax därefter.

    Julkramar till alla som kämpar!!!

  • chiqita

    Tipsar om att ni som plussat får gärna ta steget in i vår 30+ tråd för de som fått och väntar syskon, när det känns rätt.

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon