Inlägg från: Ellieott |Visa alla inlägg
  • Ellieott

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    faringe skrev 2011-09-15 10:22:55 följande:

    Jag är i v 16 idag 15+0 å tycker inte att min mage växer nått,det kanske inte är så mycket att oroa sig för men det gör jag iaf! Vart in i bildtråden å tittat lite å där finns det många fina magar. Jag har ganska lång överkropp så det kanske kan göra att magen inte behöver växa utåt så mycket!

    Kan man se på alla er att ni är gravida? 


    Min mage har varit svullen och stor, jag har sett gravid ut. MEN jag har kunnat dra in magen och det har inte synts om jag har legat på rygg. Jag är i vecka 17 nu (16+0) och NU syns det även om jag ligger på rygg. Tycker bulan kom nyss. Jag var också orolig för en vecka sen. Oroa dig inte! Att du har lång överkropp gör säkert att det tar lite extra tid. Jag är bara 1,59 cm
  • Ellieott
    Stronza simpatica skrev 2011-09-15 10:03:19 följande:
    Finns det ett ställe som heter Salem på riktigt??:)
    Haha, ja visst. Nära mig, jag har jobbat där
  • Ellieott
    camamill skrev 2011-09-15 10:02:06 följande:
    ok, ja men så är det ju , man fastnar ofta mer när det är mysigt och speciellt personalen , när man känner sig väl omhändertagen!

    Har ni valt Huddinge som sjukhus annars, där ni "kommer " att föda?

    jag bor i salem så jag visste inte riktigt vilken man skulle välja, huddinge eller Södertälje stod det mellan och har hört så mycket konstigt från södertälje, men det troro jag alla har en egen uppfattningom ..
    Jag har inte valt men jag tänker välja Huddinge (Bor i Tullinge). Det är 10 min ifrån mig med buss (fast jag tänker nog be om skjuts eller ta taxi ). Dessutom jobbar min moster och min bästa kompis/kusin där på förlossningen .
  • Ellieott

    Jag tror *pepparpeppar* att det har vänt för mig nu! jag har inte kräkts sen i måndags (fick hoppa av bussen i panik..) och har fått tillbaka min aptit! Jag har inte känt mig hungrig sen jag blev gravid, så det känns som ett stort framsteg. Åh vad skönt det skulle vara om det var slut på kräkningar nu. Gick in i vecka 18 igår. På måndag är det rul!

    Hur mår ni? Nån annan som har värk i ryggen?

  • Ellieott

    Faceprimer: menar du att det är en nyhet för dig? Det trodde jag faktiskt att de flesta visste. Men det är inte alla bilder som är tagna på det viset (långt ifrån). I de nyare upplagorna står det tydligt om det har jag för mig. Det har aldrig varit en hemlighet.

  • Ellieott

    Alla alla alla undersköterskor på mitt jobb säger att de VET att det är en pojke. Så konstigt! Många där är skockfulla och tror stenhårt på att man kan se det på olika sätt. Ingen gissar på tjej. Haha. Spännande att se om de har rätt. Jag är inte skrockfull alls

  • Ellieott

    I Stockholm tillämpas bara sen avnavling. (om det inte är nåt akut och de måste springa med bebisen).

  • Ellieott

    Men usch jag har aldrig tänkt på att min ständiga huvudvärk kan vara hf. Min kompis/kusin fick det och det blev ruskigt allvarligt eftersom de inte trodde på henne då trycket aldrig var så högt och testerna var bra. Sen gick allt väldigt snabbt.

    Jaja så ska man inte tänka! Det är ju vanligt med huvudvärk, och jag är en sån som får det lätt.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)