Inlägg från: Kalksten |Visa alla inlägg
  • Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ni som mår illa, mår ni illa lika mkt varje dag eller ens alla dagar?
    Jag har mått illa sedan v.3 o de senaste dagarna riktigt mkt illamående, men idag har jag plötsligt inget illamående alls?! Tror ni det kan va så, att det går från dag till dag???

  • Kalksten

    Tack tjejer det är skönt att höra, min sambo försöker lugna mig genom o säga det samma! ;)

    men man blir ju nojjig allra helst så här i början när man vet det är vanligast med mf. men man ska ju inmte tänka att det ska gå så nej!

    jag känner ju idag ändå att det spänner lite o drar i magen. Blodårdorna på brösten är fortf stora och tydliga, har även fått vid ljumsken/övre delen av låret mkt tydliga blodårdror och ja alla tecken gör mig sååå lycklig! Det gör liksom inget att må illa för jag har inte mått outhärdligt illa, det är skönt att veta det utvecklas o sker saker i ens kropp!!! =)

  • Kalksten

    nej man ska nog inte gå runt o tänka på värsta senario då blir de inge bra, ,man ska bara försöka njuta och försöka tänka att skulle det ske ett mf så är det för att något gått tokigt och att det nästa gång säkert går bättre!

    Vi hoppas på många fina små marsbebisar 2012 eller hur!!? =)

  • Kalksten

    Vi berättade typ någon dag efter att vi fått plus, men bara för familjen. Men en evcka senare även för 6 närmaste vännerna som vi vet håller tyst. Det hade inte gått för oss att hålla tyst, dels pga av att vi pratar om allt med våra föräldrar och dels för att jag inte skulle kunna sitta o ljuga mina vänner rakt upp i fejjan för de skulle fatta när jag tackar nej till vin osv. För oss kändes det helt rätt och vi har ju berättat för alla att det ännu är mkt som kan ske och många osäkra veckor framför oss. men vi väljer att njuta och fokusera på att vi lyckats bli med barn och hoppas allt går fint, skulle det bli mf så finns det en naturlig förklaring som kroppen har svar på.

  • Kalksten

    usch det hände värsta jobbiga hemska saken idag på jobbet!!!

    En unge på jobbet drämde till mig hårt precis ovanför blygdbenet och största träffen kom vid vänster ljumske fast lite högre upp mot magen. Det gjorde så ont o stack o värkte flera timmar, tårarna bara rann inne på toan och jag vart så j-a arg på ungen. men det var ju inte gjort av illvillja det var det inte men i den stunden skiter man i det man hatar för att den kan ha orsakat ett missfall.

    Men jag ville ju inte berätta för kollegorna ännu men de vart oroliga för att det kunde va nått som tagit skada i magen eleler typ mjälten såd e tyckte cokså jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen vilket jag gjorde o där lugnade gynnläkaren mig o sa att hon förstod min oro men så länge det inte kommer en blödning är det ju ingen fara som skett och att livmodern inte är så högt upp ännu att det inte borde tagit skada...så nu hoppas vi att ingen skada är skett. Jag sjukskev mig resten av dagen, sambon kom o hämta mig och usch vad jag gråtit idag. Vi vart så ledsna o oroliga rädda och förbannade...men nu känns det mkt bättre smärtan har lagt sig och känns knappt.

    just nu önskar jag att jag hade ett kontorsjobb!

  • Kalksten

    PANIK!!!
    Idag fick jag till min stora fasa ljusbruna flytningar, lite senare på dagen ljusrosa som mkt vattniga flytningar med blod i, så där brukar jag kunna få innan mens!?  =(

    Jag är i v.7 och jag har läst och känner till dem som fått en liten blödning eller bruna flytningar runt v. 7-10
    men man blir ju orolig....fast jag försöker ta det lugnt orkar inte bryta ihop innan jag ens vet något. Blev ju så förkrossad förra veckan när den där ungen på jobbet drämde till mig i magen.

    Jag har ju värsta gravidsymptomen även idag, och de senaste dagarna har jag mått extra illa och det värker mkt i livmodern...dock gör det ju även det när man ska ha mens...men fan jag vill inte tro att det är så...det verkar ju som en del får så här....ska få prata med mvc i morrn de hade stängt när jag ringde...vilket jag också kan tycka är dåligt.

    Vi vill ju att vår lille marsbebis/ar ska komma som tänkt <3

  • Kalksten
    Daysis skrev 2011-08-08 17:51:31 följande:
    Vet du om det finns någon statistik på hur ofta det funkar? Blev ju oxå sugen på att testa nu...

    kalksten84 - Usch vad jobbigt, men det är säkert ingen fara. Det är ju rätt vanligt med små blödningar. Men om du är jätteorolig kanske du har möjlighet att åka till gynakuten? Det är ju oftast bättre att åka in o kolla än att gå hemma o ha ångest..  
    finns tycärr ingen gynakut här, men ja jag tänker kräva att få göra ett tidigt UL!
  • Kalksten

    usch nu blev jag fan orolig o ledsen, vart juts på toa o nu kom blod tunnt men det är blod! =(

    Jag fick höra från dem att så tidigt gör de inga UL, men de vart förra evckan nu är jag ju i v.7 o hade en kompis som fick blödning i v.8 o hon fick göra UL då.

    usch vill bara lägga mig ner o gråta! =(

  • Kalksten
    Lyckobebisen skrev 2011-08-08 18:20:24 följande:
    Vi var på gynakuten i 7+0 och gjorde vul där man såg ett hjärta :)
    tror det är här de är extra hårda med sånt...har hört det. Pratade med förlossningen för det är de enda man kan få tag på så här dags på gotland.
    hon sa jag skulle ringa igen vid 21....
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)