• LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Idag kissar jag rött - tur det är av rödbetorna jag åt igår ;D

  • LadyA01
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-03 14:46:37 följande:
    Fick ut en stor grön slemklump när jag väntade dottern och det kändes ju inte helt OK...men allt var fint
    Grön? :) Låter läskigt, kunde någon tala om vad det var för något som kom ut? Tänker mig att grönt snor innehåller ju mycket bakterier, kanske hade en infektion eller något?

    Sen igår har min mängd krämiga vita flytningar ökat markant... urk :)
  • LadyA01
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-03 15:03:58 följande:
    Nej jag pratade med BM och det var tydligen helt normalt...kunde vara en bit av slemproppen exempelvis. Den återbildas ju under hela graviditeten. Var inne för en annan sak och hade ingen infektion eller liknande.

    Har massor av flytningar som gravid och det känns ju sisådär fräscht...nästan så det rinner. Men det e la för en bra sak
    Mysigt att vi kan ha gröna slemproppar. ;) Fy fan, karlarna skulle bara veta... ;) Men jag har också gärna flytningar sålänge Liten mår bra! Värker som sjutton i ryggen nu, livmoder växväxväx :)
    Längtar SJUKT mycket till mitt ul om 12 dagar!!
  • LadyA01

    Oj vad jag råkade shoppa loss! :)
    Massa roliga reor på nätet ju... :)
    Köpte Pingu Babygym och pingu skallra, 2 x påslakanset till spjälsäng och ett till vagn. Och så täcke o kudde till spjälsäng... lite kläder, och ett startkit blöjhink på kampanj, 99kr istället för 600kr! Wei vad roligt! :)

  • LadyA01

    Wielkip: prova saftiga frukter typ nektariner, eller vindruvor kanske! Funkar toppen för mig när aptiten försvinner o jag måste äta ändå!

  • LadyA01
    Chokladälskaren skrev 2011-08-04 12:12:02 följande:
    Har du beställt från Jollyroom.se). Jag har med shoppat loss lite där bl.a ett pingygym samt en sån där barnvagnleksak med Pingu oxå . Har funderat länge på att beställa lite påslakanset därifrån oxå.
    Japp, var det inte till och med dig jag fick tipset ifrån? :) Blev helt förälskad i Pingu babygymmet. Så bra, vi har klinkergolv på hela entréplan, så ett mjukt, bulsigt, tjockt babygym är perfekt! :)
    Sen köpte jag en del från allt för föräldrar. Bla matchande body, byxor och hood i brunt/vitt/grönt, och ett helt ljuvligt satinlakanset i knallgrönt på rea! :) Me love! :)
    De har rea, men man får använda gravidpaketets rabattkupong även på reavarorna! :)
  • LadyA01

    Vi har alltid varit inne på att inte kolla könet. Jag är lite sugen - fast samtidigt vill jag inte. Och jag tror inte min make vill heller, han tyckte inte ens jag skulle göra the baking soda test... fast det har jag övertalat honom till att jag "får". :)

    Jag tror vi båda är inne på att det är en tjej därinne, men det återstår att se... :)

  • LadyA01
    Wielkip skrev 2011-08-04 14:48:51 följande:
    vad är det för nått? :)
    www.familjeliv.se/Forum-2-7/m59717060.html

    Här står det beskrivet mer i detalj, men går ut på att man med hjälp av bikarbonatets reaktion med urinet kan utläsa huruvida det är en tjej eller kille. :) Fungerar förmodligen inte på alla, men en rätt rolig grej! :) Man gör det efter v 10+0 för säkrast resultat.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)