• LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    petit skrev 2011-07-18 12:26:22 följande:
    jag tog ett test i morse, digitalt som visade ej gravid. så nu känns det bara som om jag har mensen. har inte kännt mig gravid på flera dagar, så jag har väl redan accepterat att det inte blir nåt denna gång heller. Sambon däremot är jätteledsen... han va på ålandskryssning å haft skitskoj hela helgen, så kommer han hem å får höra att det inte blir nåt... Tycker mer synd om sambon faktiskt.
    Det enda som är bra med detta är att eftersom vi nu fått tre mf så får vi göra en större utredning om varför det blir såhär.
    Å jag fick ringa pappa å säga att det inte blev nåt den här gången, han verkade inte ens veta att en graviditet kunde sluta spontant.... Kul å behöva förklara allt, men sen snackade vi väder istället, min pappa är söt han
    Ledses Petit :(  Hoppas ni kommer igen snart!! Och hoppas ni får göra utredningen!
  • LadyA01

    Chokladälskaren: vissa bm och läkare räknar enbart fullgångna veckor, medan vi räknar påbörjade. Det var kanske därför hon sa så. :)

  • LadyA01

    Hurra, en vecka till vul! :) sjukligt trött och svullen, ömma bröstvårtor, men molvärken har försvunnit. Har alla molvärk?

  • LadyA01

    Kimzeiy: konstaterade de att ingen av dem levde? Tänker på Att man hört om folk som fått missfall på ena tvillingen, men att den andra mår bra och föds frisk!

  • LadyA01

    Grrr vattenläcka i källartaket - underbart... :S har gjort en egen kanelbullettröja och är påväg hem till päronen, de får veta tidigare än vi tänkt trots allt :)

  • LadyA01

    Jag förstår att man blir orolig när man får små blödningar och bruna flytningar - men kom ihåg också att det är jättevanligt och kan lätt uppstå små blödningar när livmodern växer och ligamenten töjer sig, och slemhinnorna blir dessutom känsligare.

    Alla mina tre missfall har inletts med sammandragningar och obehagskänslor i tjejmagen, inte molande som mensvärk. Och sen har blödningarna varit ordentliga omgående, med mörkrött blod.

    Jag erkänner - jag håller andan varenda gång jag torkar mig. Men jag tar det med mycket större ro den här gången - jag kan inte göra något annat än försöka må så bra som möjligt. Ja, det är skitjobbigt både psykiskt och fysiskt. Ja, man vill gräva ner sig och bara få må apa. Men man överlever, blir starkare och förr eller senare kommer det att gå vägen. Det VET jag att det kommer.

  • LadyA01

    Kimbirly: tror inte folsyra är farligt att ta för mycket, många får ju utskrivet mycket höga doser. Är det däremot kombinerat med tex À och/eller Dvitamin bör du undvika, de kan vara farliga att överdosera.

  • LadyA01

    Vet inte om det berodde på att jag slarvat med maten eller graviditeten, men imorse spydde jag också. Tom mage, enbart vatten. Tänk att man kan bli glad av att spy... ;)

  • LadyA01

    Haha, nej, namndiskussionen har kommit sp långt att vi har typ 8 tjej och 8 killnamn vi gillar, och sen får vi ta och sålla allt eftersom. Det är ju typ 8 månader kvar, så man får ju ha något att roa sig med under tiden! :)

  • LadyA01

    Puh, mår rätt illa idag. Kämpade i en timme med ett glas yoggi, men fick ändå inte i mig hela..
    inga kräkningar dock.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)