• Anonym

    Han kom inte hem

    Rorschach skrev 2011-08-12 19:55:42 följande:
    I ts.
    Det var kanske hårda ord han utdelade men man blir faktiskt fly förbannad om luren går varm i fickan till den graden att vänner börjar anmärka det.
    Men är inte det jäkligt fjortisaktigt att bry sig så till den milda grad om vad kompisarna tycker att man flippar ut så som killen har gjort?
     
  • Anonym

    när min dotter var knappt 1 år,dog mina föräldrar i bilolycka i Tysklad,jag hade lite egna pengar och ärvde lite från de.Jag köpte lägenhetn och vi 3 flyttade in.
    Mina 2 bröder den ena i USA brukar nästan aldrig ringa. Jag har honom på Facebook jag brukar nästan aldrig se han online. Men min lillebror i Taiwan är jätte snäll,han är gift med en taiwanesiska. Han ringer ibland.

    Nu vet jag inte varför jag skriver om min familje. Ju jag saknar de.

    Jag tror jag måste gå och ta alvedon för att jag har såååå ont i magen. sen är det sängda för min dotter.

    Tack för att ni skriver till mig. jag uppskattar verkligen.
    kram

  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:33:11 följande:
    Själv tycker jag att har man satt barn till världen så håller man ihop familjen till varje pris.
    Hahahaha!!! Det där var nog kvällens roligaste! Så bara för att man har barn med ngn som behandlar en illa så måste man stå ut med det för att lilla familejn inte ska splittras? Jo, jag tackar jag!
  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:42:34 följande:
    Långt ifrån, cannabisrus är rena motsatsen till alkohol.

    Man stannar inte i utvecklingen bara för att man har rökt cannabis som ung, man måste ha kraftigt missbruka och göra det kontinuerligt för att eventuellt uppnå den effekten.
    Du har nog lite fel där, det räcker att du rökt cannabis en gång i unga dar så kan det förstöra hjärnan när du blir äldre. Effekten kan alltså komma många år senare.

    Däremot om man börjar röka cannabis när man är 25 år (hjärnan är fullt utvecklad) påverkas man inte lika mycket som ung.  Vi får väl hoppas att han började när han var äldre än 25 år
  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:45:48 följande:
    Du snackar nog mer om lsd än cannabis.

    Man har inga vidare problem att sköta sitt liv även om man brukar drogen kontinuerligt
    ett problem är ju att det är olagligt och har man tur så stoppas man av polisen och får göra blodtest och eftersom cannabis stannar i blodet i 14 dagar så visar det positivt och man fälls för drograttfylla =)

    Stoppa skiten cannabis, om du nu tycker det är ok att röka cannabis kan du ju flytta till kristiania :D
  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:52:19 följande:
    Det är inget annat än kvalificerat bullskit och propaganda, cannabis ställer inte till några permanenta skador hos användaren och nån effekt kan verkligen inte uppstå år efter användning när dom aktiva ämnen försviner inom loppet av timmar.

    CannabisMISSBRUK är inte rekommenderat då ungar ska inte sitta hemma och glo på film utan vara ute och samla på sig erfarenheter, eftersom erfarenheter uteblir så kallas det att "cannabis hämnar utvecklingen" vilket är sanning med en gnutta modifikation
    Det är skitsamma om det är en 15 åring som missbrukar eller 25 åring, effekten på det är densamma.
    hyr denna boken så lär du dig lite mer fakta, skitunge

    webbsok.mikromarc.se/Mikromarc3/Web/detail.aspx&db=can&Id=26976&SW=cannabis&SC=FT&LB=FT&MT=&SU=6469&DG=&ST=Normal&Browse=1&P=1
  • Anonym
    Fråga:
    Författare: Martin Winkler, läkare med sju års erfarenhet i psykiatri och psykoterapi
    Första versionen: 16 mar 2004. Senast ändrad: 09 dec 2006.
    Jag känner mig paranoid, kan mitt regelbundna haschrökande sedan en tid tillbaka vara orsaken till detta?
    Svar:
    När man arbetar inom psykiatrin träffar man ofta på patienter som efter en regelbunden användning av cannabis har utvecklat paranoia eller andra psykotiska symtom. En australiensisk forskningsartikel redovisade för en tid sedan följande hypoteser om ett möjligt samband: Det finns ett slumpmässigt förhållande mellan bruk av cannabis och utvecklandet av psykotiska störningar. Cannabisbruk kan påskynda utvecklingsförloppet hos människor som har en känslighet för schizofreni. Cannabisbruk förvärrar schizofreni, symtomen blir fler och svårare. Människor med psykotiska störningar är mer benägna att missbruka cannabis.

    Denna australienska undersökning fann en ökning av cannabisbruket i Australien under de senaste 30 åren. De fann även att startpunkten för ett regelbundet bruk av cannabis gick allt längre ned i åldrarna under denna period. De såg dock ingen klar ökning av utvecklandet av schizofreni under samma period.


    Författarna till denna studie ser alltså inte användandet av cannabis som huvudorsaken till utvecklandet av psykotiska problem. Men de menar att cannabisbruk kan påskynda utvecklingsförloppet av psykotiska symtom hos människor med en känslighet för dessa sjukdomar. Så om du har en hög känslighet för schizofreni, kommer bruk av cannabis med största sannolikhet leda till att du utvecklar svår paranoia, och förmodligen även svårare problem än så.


    Att människor med schizofreni missbrukar droger är ett av psykiatrins svåraste problemen. Särskilt vanligt är just cannabismissbruk. Kanske ibland ett försök att hantera de svåra psykotiska symtomen? Det är mycket svårt att erbjuda en bra behandling för denna patientgrupp. I vissa länder finns det speciella behandlingsprogram för människor med schizofreni som missbrukar cannabis eller andra droger.


     


     


     


    CITAT IFRÅN web4health.info/sv/answers/add-cannabis-paranoia.htm


  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:57:33 följande:
    Men i så fall så vet du inget om cannabis om du jämför ruset med alkohol.

    Ja det finns några enstaka som anser att "droger" inte hör hemma bland barn, alla andra har inga problem att bruka droger bland sina barn och sköta sitt liv perfekt.
    Anonym (hämnas) skrev 2011-08-12 20:50:37 följande:
    Ja, skicka snuten på honom och sen dumpa honom. Ser inte bra ut det där med haschrökning i familjerätten. han förtjänar inte TS och hon borde kasta ut honom. Är han inte man nog att komma hem och prata med TS om han nu tycker att läget är jobbigt  och komma fram till än lösning av eventuellt relationsproblem, och istället som en liten feg kyckling rymma hemifrån och trotsa som en tonåring... ja då har han stora problem med sig själv.

     
    Tror nästan att det är ts som skulle få såna problem om hon korkat nog skulle busa snuten på sin man efter en 7 årig förhålande och ett barn.
    Det är att skapa problem där det inte finns några.Nej, cannabis stannar inte i blodet i 14 dagar, det är borta inom 12-13 timmar som max.
    Men du har rätt, det är ett stort problem, dock är inte vår icke fungerande fascistiska narkotikapolitik trådens ämne så det fördjupar vi oss inte i, finns en tråd om det under etik om du har nått att säga på det området.
    Jag jobbar inom området och är fördjupad inom området, så du kan ju ta ditt skitsnack och lägga det någon annan stans.
  • Anonym
    Jille skrev 2011-08-12 21:02:42 följande:
    Jag vet mycket väl hur ett cannabis-rus och ett alkohol-rus ter sig. Varför skulle jag inte, bara för det inte passar in i din livsfilosofi.

    Personligen anser jag att en förälder ska vara vaken och allert, så att den kan agera efter barnens behov.
    Det är man inte om man är påverkad av vare sig alkohol, cannabis eller någon annan drog.

    Det drogen gör är att förändra uppfattningen om det som händer runt omkring, därför är det ej lämpligt att försätta sig i ett sådan rus när man passar barn.
  • Anonym
    Anonym (Kram!) skrev 2011-08-12 21:31:35 följande:
    Den där Rorschach, ja du, verkar ju vara en rättvis människa. TS borde jobba på sitt, enligt Rorschach, SMS-bombande och hennes s.k. kille borde jobba på att inte bara sticka iväg om kvällarna om jag inte har fått det helt om bakfoten? Känns som du alltför hastigt drar paralleller med ditt eget liv, vilket inte alls har med TS liv att göra. Man kan ju undra vem du är som människa om du tycker att det är OK att tilltala (skriva till) sin partner att denne inte ens skulle komma hem om hon vore död, att hon ska straffas, att ingen ändå vill ha en gravid kvinna, ses om 3-4 dagar eller när jag vill o.s.v. (ej citerat men väl ihågkommet)? Jaja, tycker du kan fortsätta försöka låta smart i någon annan tråd, här hjälper du knappast TS. 
Svar på tråden Han kom inte hem