• Anonym

    Han kom inte hem

    Jille skrev 2011-08-13 13:54:19 följande:
    Pojkar utan respekt för kvinnor tror dom har hur många chanser som helst
  • Anonym
    rerun skrev 2011-08-13 17:51:39 följande:
    .
    Tycker det låter som det finns många dramaqueens i tråden.
    ...framför allt TS sambo som inte kommer hem för att kompisarna retat honon, och som ska straffa TS, samt nu slänger nycklarna till hemmet.
    snacka om dramaqueen!
  • Anonym
    Rorschach skrev 2011-08-12 20:52:19 följande:
    Det är inget annat än kvalificerat bullskit och propaganda, cannabis ställer inte till några permanenta skador hos användaren och nån effekt kan verkligen inte uppstå år efter användning när dom aktiva ämnen försviner inom loppet av timmar.

    CannabisMISSBRUK är inte rekommenderat då ungar ska inte sitta hemma och glo på film utan vara ute och samla på sig erfarenheter, eftersom erfarenheter uteblir så kallas det att "cannabis hämnar utvecklingen" vilket är sanning med en gnutta modifikation
    Det är skitsamma om det är en 15 åring som missbrukar eller 25 åring, effekten på det är densamma.
    Jo det gör det om man är ung. det har flera forskare uppmärksammat. man kan liksom stanna till i utvecklingen av "mognad". alltså beter sig lika fjortis som vuxen som en 14åring.
  • Anonym

    Men TS, vart bor du? Känner att jag gärna hade hjälpt dig om jag kan? Om vi bor nära kanske jag kan ta ut din lilla dotter och leka lite eller ngt så du kan vila i alla fall.
    Och be om hjälp, kanske hans syster kan tala med honom, även om hon hatar dig så kanske hon kan tala med sin brr som ju verkar gå på droger eller ngt.
    Lämna honom
    Styrkekram

  • Anonym

    Skickar en massa styrkekramar till dig TS.  Du kommer ha det så mycket bättre utan honom.

  • Anonym

    All lycka önskar jag dig, TS. Och lyckan får du uppenbarligen inte med den här mannen. Det låter som att du behöver få ut honom ur ditt liv. 

    Känner igen det du skriver om att du inte känner igen honom. En nära vän pysslade med droger under några år och jag upplevde det på samma sätt - jag kände inte igen honom under den tiden. När han slutade kom hans rätta jag tillbaka igen. När han höll på med drogerna ljög han, undanhöll saker som han tidigare hade berättat för mig m.m. 

    Du har ansvar för dina två barn, som behöver dig. Du måste vara frisk för att ta hand om dem och då kan du inte vara i närheten av människor som gör det sjuk. 
     
    Var rädd om dig!
    Många kramar!  
     

    Allt jag kräver i mitt liv är kärlek och respekt. De som inte kan ge mig det har inget i mitt liv att göra. -J. Gardell

  • Anonym

    Tackar Er alla som bryr sig verkligen och skriver så snälla saker till mig!. Jag är helt säkert på om jag hade inte skrivit detta inlägg och så fina och snälla människor som Ni skrivit till mig hade jag mått mycket mycket sämre!.

    Jag tackar Er igen.

    Vi gick till Ica och handlade lite,min dotter fick gunga på vägen hem. vi badade,åt middag,jag ska lägga henne nu.
    Och jag ska vara helt ÄRLIGT och brätta att jag har tittat såååå många gånger på min mobil!. Jag väntar på att han ångrar sig INTE för att jag förlåter honom igen bara det att det skulle kännas!. Eller att han skrev nu lämnar jag nycklarna och jag vill inte ha dig,jag älskar dig inte längre!.
    Han har verken ringt eller smsat. Inte lämnat några nycklar. 

    Jag bor i Stockholm.

    Kram på Er. 

  • Anonym

    Jag blir också förbannad när jag läser, önskar att jag kunde ge dig styrka att gå starkt ur det här förhållande med huvudet högt, för det förtjänar du.

    Han låter helt galet omogen, och elak.

    Jag kan också bli irriterad om någon smsar gång på gång, men irriterad liksom that's it, det han sa är ju långt bortom irriterad, han verkar ju psyksjuk. Sen tycker jag sånt beteende som att skämmas om tjejen sen sju år tillbaka smsar lite mycket för att man inte håller sina löften..låter omoget. Visst att killar gärna kallar andra killar toffel, men oftast är det ju inte elakt menat alls utan det är för skojs skull liksom. Snacka om att han överreagerade.
    Min kille rökte också på när han var 14, när han fyllde 19 insåg han att sånt beteende inte var hållbart om man vill tänka på sitt eget liv, sina umgängen och sin framtid.

    Visst att inte hela världen går under om man röker på någon gång, men tänk på allt som kunnat hända genom de ökade riskerna..Det kunde ha hänt ts nått, eftersom gravida ofta kan få komplikationer, inte så troligt men polisen hade kunnat vara där, och isåfall är man jävligt oansvarig som familjemedlem.

    Sen att han är inne på att han ska straffa dig och att han önskar du vore död, och att han säger att ingen kommer vilja ha dig för att du är gravid :O

    Jag är helt chockad.............................................................................
    Fattar inte hur det kan vara två i den här tråden som förvarar hans beteende, om ni två bortser från droganvändandet så måste ni ju ändå hålla med om att man inte skriver så till sin sambo ens om man hatar människan, så pratar man inte till någon det är extremt ohyffsat och respektlöst.

  • Anonym

    Jag hann inte skicka så många sms!. Nu när jag tänker tillbaka om allt som hände i torsdag fattar jag att han hade bestämt sig redan att spela förbannad för att inte komma hem,för att slippa oss. Jag känner på mig att det är mer än droger. Men jag lovar att jag känner som om jag ALDRIG haft en man.
    Bara min dotter slutar fråga efter honom,för varje gång hon gör det blir jag påmind om honom och hur ensam är min dotter. Har bara mig men om jag blir sjuk osv. 

     

  • Anonym

    Jag är glad att jag startade tråden . Det har hjälpt mig mycket!.

    Så snälla och omtänksamma människor som ger mig styrka och hopp!. Styrka att jag packade nera hans saker i stora svarta sopsäckar!.

Svar på tråden Han kom inte hem