• Att vänta

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Blir smått galen på att analysera det här själv så ber om lite hjälp. Det är testlagrets kassetter som jag hört dåligt om tyvärr kring spökstreck. Vad tror ni?

  • Att vänta
    Det vackraste skrev 2015-04-22 16:39:59 följande:

    Vilken dag efter äl? Tycker mig se något.


    Tror på Äl+12 kanske baserat på Äl-test. Har inte riktigt koll på cykeln efter ett missfall, har bara haft en mens sen dess.

    Håll tummarna för att det blir starkare inom några dagar!
  • Att vänta

    Alltså Testlagrets kassetter är verkligen värdelösa. Fortsatte få en liten men tydlig skugga likt den jag la upp här, någon gång ännu tydligare. Men idag fick jag mens. Nästa månad blir det något mer pålitligare och kanske lite mindre testande.

  • Att vänta

    äl+13 eller 14. Det är ju något där. Men borde det inte vara starkare nu? Så nervös för spökstreck eftersom testlagrets kassetter lurade mig förra månaden. Också rädd för missfall eftersom jag hade ett mf i februari.

  • Att vänta
    beamag skrev 2015-05-25 08:04:54 följande:

    Sådär får Jag idag på morgonen exakt. Är vi gravida då?


    Som jag? Alltså jag hoppas ju det!! Ska köpa något annat på Apoteket och testa igen vid lunch tror jag. Och så blir det nog ett digitalt om några dagar. Håller tummarna för oss!!
  • Att vänta
    evve88 skrev 2015-05-25 08:06:06 följande:
    Sådär såg mitt ut på BIM, så det är inte så svagt :) är i v 12 nu! Vågar mig på ett grattis. Testa en digital om ett par dagar. Lycka till :)
    Åh jag hoppas!!
  • Att vänta

    Här är ett nytt test från imorse. Jag nojar fortfarande för att det är så svagt men det har ju ökat sen igår. Nu kan jag betrakta mig själv som gravid va?

  • Att vänta
    PCO85an skrev 2015-06-01 14:25:56 följande:

    Mitt plus slutade precis i missfall :(


    Jag la upp ett positivt test här förra veckan och fick också precis missfall. Mitt andra i år (det första var i v 8+3) och det känns jävligt. Det måste vara hemskt när ni försökt så länge men nu vet ni att ni kan bli gravida! Jag håller tummarna för att det tar sig nästa gång för dig!
  • Att vänta
    PCO85an skrev 2015-06-01 18:14:16 följande:

    Tack! Jag har grinat hela dagen, mår skit. Men jag försöker trösta mig med att jag i alla fall kan bli gravid.

    Hur var ditt missfall? Jag blöder inte mycket, mer sparsamt än en mens. Jag blir orolig att allt inte kommer ut, om du förstår. Jag har inte ont utan mer en ilande känsla.

    Beklagar ditt missfall, det är verkligen tufft. ????


    Jag hade bruna flytningar redan samma dag som jag plussade som ökade varje dag fram till i fredags då det började blöda och i lördags satte det igång rejält och blöder fortfarande men börjar avta nu. Blöder mer nu än vid första missfallet faktiskt men då var det större klumpar liksom. Jag tycker du ska försöka kolla upp det. Det känns ju alltid bättre att ha koll.
  • Att vänta
    Sliles skrev 2015-06-08 20:52:44 följande:

    Och här kommer jag, med mina test.

    Ser vi något?

    Så nojjigt.

    Så tvivelaktigt

    Så lycklig

    Så sorgsen

    Allt


    Visst skrev du här i april också och plussade då? Jag tror det var ditt inlägg som fick mig att lägga upp också. Du skrev något om att du aldrig hade trott att du skulle lägga upp ditt test på internet. Jag hade heller aldrig trott att jag skulle göra det och nu sitter jag här.

    Så ledsen för din skull om det blev missfall efter testet i april. Jag fick positivt nu i slutet av maj som blev missfall bara efter några dagar också så jag vet känslan. Så orättvist känns det. Och samtidigt lyckan av att ha lyckats bli gravid (andra gången för mig första gången blev också missfall).

    Tyvärr ser jag inget på ditt test nu men snart blir det plus igen. Hjärta
  • Att vänta
    AngelinaAr skrev 2015-06-10 21:34:17 följande:

    Fick liten blödning som försvann sedan ingen smärta nada åkte in endå på gynmottagningen men.där såg dom inget???? VAFAN???

    Testet gav plus fattar nada säkert kört Va?någon som vet??


    Ta ett test nu och kolla styrkan. Har det inte blivit starkare än förut är det ett dåligt tecken. Beklagar.
  • Att vänta
    AngelinaAr skrev 2015-06-10 23:56:28 följande:

    Hej igen

    Asså nu är jag förvirrad. Tack allihopa för ert stöd i tråden... Dom skickade hem mig men proven kmr imorgon därefter skulle jag komma tillbaka för blodprov igen. För se om de sjunkit eller ej...men mitt förra missfall började blöda riktigt med världens största smärta... Men nu har det slutat rosa brunt...men jag tror dw e missfall då hon inte såg något. Men sen sa hon jag kan inte utesluta varken graviditet el missfall för inget syntes...Hoppas nu på proverna...är i vecka 5+4

    Men.brösten är fortfarande samma....men jag vet inte vad jag ska tro..borde hon inte sett ngt..när dom testade mig så var det svagt...så där rök jag på samma skit dena månad två gg i rad är bara 28år och har två flickor... Har aldrig fått missfall däremot har ja flera aborter i bagaget börja kännas lite som om karma is a bitch after al:( gråter hela tiden...orka!


    Allt stöd till dig. Har själv gått igenom två missfall i år. Det andra kom tidigt i v 5+1 och då misstänkte jag det redan från början eftersom jag fick ett så himla svagt plus som ökade långsamt. Och bruna flytningar redan från när jag plussade. Jag har inga barn sen tidigare. Det är för jävligt men jag hörde något om att om man får många missfall kan det betyda att man är superfertil, det som inte borde fastna fastnar helt enkelt lite för lätt. Då fastnar ju till slut ett bra ägg också!
  • Att vänta
    Lisa 236 skrev 2015-06-16 14:39:12 följande:

    Lite uppdatering... så här ser min ökning ut vad tror ni? 
    längst åt vänster är från i lördags. sen varje dag,  till de två till höger är från idag ( i morse och kl 12)


    Absolut inget fel på den ökningen! Grattis!
  • Att vänta
    Vanilla ice queen skrev 2015-06-16 12:28:42 följande:

    Måste fråga er experter! Jag använder CB digital ÄLtest med dubbel indikator. Brukar endast få fast smily och väldigt tidigt i cykeln. Hinner Max testa en eller två stickor innan jag får en fast smily. Kan det vara så att jag börjar testa för sent för att få blinkande? Så att jag liksom börjar testa mitt i den pågående ökningen...


    Jag använde samma den här cykeln för första gången. Började rätt sent eftersom jag köpte det när de vanliga digitala jag hade kvar från förra månaden tog slut. Fick negativt en dag och gick till fast smiley direkt dagen efter. Vet inte om det beror på att jag började för sent eller att jag helt enkelt har väldigt låg östrogenökning. Det stod i tabellen som följde med testet att inte alla får blinkande! Hade massor av tecken på ägglossning i allafall och var dessutom hos gyn och gjorde vul av andra anledningar som kunde se att det var ägglossning!
  • Att vänta
    babyplans skrev 2015-08-19 13:03:32 följande:
    Tack för tipset men funkar inte ändå
    Du måste antingen lägga upp från dator eller från appen. Från sidan på mobilen funkar det inte.
  • Att vänta
    babyplans skrev 2015-08-19 13:43:17 följande:
    Vilken app e de?
    Den heter familjeliv ny tror jag. Finns för iphone jag vet inte hur det är med android. Den är rätt kass tyvärr men om man ska lägga upp bilder från mobilen måste man använda den.
  • Att vänta

    Tog detta igår på äl+10 eller 11. Tog isär det för att se bättre. Tycker mig se en yttepytteliten skugga men det är antagligen en önsketanke. Ska nog testa igen imorgon eller lördag. Vad säger ni? Ser ni något?

  • Att vänta
    Att vänta skrev 2016-03-02 11:10:45 följande:

    Ser ni vad jag ser?


    Såg att det ser sjukt mycket svagare ut här än i verkligheten. Det syns tydligt men svagt alltså.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester