• villsågärna38

    ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2

    Ivf-dagar - hur är allt med dig? Mår du bra? Själv har jag börjat vara lite sjösjuk om dagarna och har dålig matlust.. Inget jätteillamående men är glad att jag har lite symtom iaf. Inte lika mkt mardrömmar nu heller vilket är rätt skönt. Kram

  • villsågärna38
    WildaMathilda skrev 2011-10-08 14:36:54 följande:
    Hola!
    Tackar som frågar! Jag mår strålande. Det känns så skönt att känna sig "normal" (inget illamående och sånt)och magen är inte så stor heller så jag kan göra det mesta. Just nu är det mycket "boande" hemma. Fixar rum på övervåningen med allt vad det innebär med val av tapeter, spackling, städning, tapetsering etc. Och så ett förråd som ska isoleras och inredas men snickaren kommer aldrig så nu ska vi kanske göra allt själva istället... Och allt vi äger står i vardagsrummet, hahahaa! Och självklart vill vi få allt klart innan jul så att vi kan slappna av och fokusera på bebisen sen. Mycket med det jordiska... Men idag har vi beställt barnvagn och beställt lite kläder på nätet i alla fall. Tjohoo!
    Hur går det för dig? Skönt att höra att du är sjösjuk, hihii! Då kanske din kropp producerar en hel del progesteron själv och det är ju alltid ett härligt tecken! Och dålig matlust är också bra (ur vårt perspektiv i alla fall ).
    När är ditt ultraljud? På onsdag väl?

    KRAAAM!
    Förstår att du boar, så härligt det måste få vara att ge sig hän och göra det Vi har redan barnrummet klart men det är gästrum idag. Behöver bara fondvägg och nya möbler. Spännande med barnvagn också, vilken har ni valt? Nä blir nästa måndag, 8+0 som det blir nästa vul. Pirrigt men bara att vänta och ta en dag i sänder nu. Kram
  • villsågärna38
    T1979 skrev 2011-10-13 18:15:56 följande:
    Hej hej
    Här har ni en till, även fast kaffe inte står högst upp på listan just nu, så kommer det nog tillbaka sen . BF 12/2-2012, alltså vecka 23 nu. Går också på Mama Mia på Söder, de har varit väldigt generösa med ultraljud, och allt känns trygg och bra så här långt.

    Kram 
    Hej och välkommen till oss Jätteroligt med en till i tråden!! Va roligt att du är nöjd med MamaMia Söder, låter ju lovande. Har inskrivning om ett par veckor, utifall att vulet på måndag ser bra ut vill säga. Kram
  • villsågärna38

    Hej Mela och grattis till dig Välkommen hit!!!! Jätteroligt att läsa att det gick bra!!! Vilken vecka/dag är du i nu? Kram

    Här gick det lika bra idag. Vi var på vul och såg en liten räka på 18 mm med ett pickande hjärta. Fick också med oss en fin bild hem Är i v.8+0 nu och har inskrivning nästa vecka på MVC. En milstople avklarad, puh!! Om 4-5 veckor när vi förhoppningsvis även klarat NUPP/KUB kommer vi att börja kunna njuta och slappna av på riktigt!! Kramar till er alla!!!

  • villsågärna38

    Oj, nu såg jag BF för dig Mela. Vi har BF 27/5 enligt FL och enligt Huddinge 28/5 (de måste väl räkna lite annorlunda isf gissar jag) så vi är verkligen synkisar!!!

  • villsågärna38

    Hej tjejer och tack för grattis

    Jo vi är jätteglada över att det såg bra ut igår men är ju bara i v.8+1 idag så barnvagnar och barnkläder väntar vi med ett bra tag till. Det blir bara jobbigt att ha engagerat sig för mkt om vi får missfall igen men efter KUB-testet ska vi börja aktivera oss lite och ta tag i de här frågorna. Har ju varit gravid till v.14 tidigare också så jag vet att jag kan ha samma kläder som vanligt iaf så länge, är rätt smal och det syns ingenting på mig ännu mer än att jag fått lite fylligare boobs Återkommer med frågor om råd och rön ifrån er andra när det börjar bli dags men tror t o m att vi kommer att kunna låna vagn då jag har så många vänner och även syskon vars barn börjar bli lite större nu. Vi får se! Det viktigaste är att det är en vagn som man kan skjuta med ena handen och som har lattehållare, fniss!!!

    Själv har jag kommit in i fasen gå på toa 3-4 gånger per natt. Är jättetrött, somnar vid 9/9.30 på kvällen men sen vaknar jag HELA tiden på natten känns det som. Nåväl, det är ju ett gravsymtom så det får man ju ta. Är lite rädd att jag har urinvägsinfektion på gång bara men än så länge så kommer det ju nåt när jag går på toa och gör inte ont så då ska det väl inte vara någon fara.

    Stora kramar till er alla i tråden och hoppas att ni får en bra dag!!

  • villsågärna38

    Nä men vilken soppa. Men finns det ingen bra privat mottagning du kan gå till? MVC är ju gratis så det spelar ingen roll om man går privat eller offentligt, samma kostnad (även om jag vet att man kan köpa extra ultraljud som kostar pengar. ) Jag ska gå till MamaMia Söder även om jag inte bor där för att de har så bra rykte och det är nära mitt jobb. Där kan man få många ultraljud och det kostar inget extra om man är pat där. Hoppas att det löser sig för dig!!! Kram

  • villsågärna38

    Mela: Skönt att det ordnat sig för dig nu men gud vilken dålig koll de verkar ha där du bor. Singelgrupp för dem med pappor som inte är med? Ja där blev det ju inte direkt många rätt.

    Själv  började jag må rejält illa i torsdags och käkar nu Lergigan Comp på morgon och dag och sen Postafen till kvällen för att funka. Det går riktigt bra om jag äter regelbundet också, har börjat med Mariekex vid sängen igen. En klassiker som faktiskt funkar!! Imorgon har jag första mötet med min barnmorska, är då i 9+0. Ska bli så spännande, ska försöka få till ett vul veckan därpå också eftersom den är magisk för oss. Vi har aldrig klarat oss förbi 9+5 med levande foster men känner mig positiv och förhoppningsfull denna gång.

    IVF-dagar: hur mår du vännen?

    Ewis08: Hur är det med dig? Vad heter din barnmorska? Jag ska ju också börja på MamaMia Söder

    Stora kramar

Svar på tråden ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2