• Just me

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Hej! Har inte sett att det ska finnas liknande tråd här så jag startar en för oss med iphone där vi kan dela med oss lite tips och tricks.... Det finns sååå otroligt mycket i den lilla manicken som man knappt har någon aning om så det skulle vara kul om vi kunde dela med oss! Många har fått grepp och kan allt eller det mesta,andra som mig har haft iphone ett bra tag men lär sig fortfarande och blir lika paff varje gå g och andra är helt nybörjare! Hoppas att det finns fler som tycker att det skulle vara kul med den här tråden och vill dela med sig! Jag tex lärde mig för inte så länge sedan att man kan knäppa kort när man vistas på en sida så istället för att kopiera kan man då knäppa och det spars i kamera albumen...hade haft telen i 1,5 år och inte vetat om det... Haha...

  • Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)
  • Pellefanten

    Ja alltså om man dubbelklickar på hemknappen så kommer det upp en rad med alla program som är igång, dra åt höger alltså så att fler appar kommer fram till vänster. Finns en ikon med en pil på. Tryck för att låsa skärmen i upprätt läge. Den ändrar sig inte när du vänder på telen.
    Hoppas ni förstod bättre nu :)

  • GrodanHopp

    Pellefanten: Nu fattar jag! Har alltid trott att den knappen har med ipoden (eller spotify när den är igång) att göra!:P

  • LivL

    Jag fattar fortfarande inte! Jag fattar hur man gör, men varför??

  • LivL

    Men jaaaa, nu fattade jag! Perfekt när man ligger i sängen. Tack!

  • Millan83

    Tack för den här tråden! Nu har jag lyckats få en egen ringsignal och slipper telefonens egna tråkiga!

    Var det månne Trollkarl som postade iringer?  


    I'm a singer, not a player!
  • Millan83
    trollkarl skrev 2011-11-19 12:10:55 följande:
    @ wonder

    Yes it was the wizzard
    *sjunger*: "The wizzard and IIIIIIIIIII"

    Nån kanske har nåt bra tips angående detta också (är väldigt ny på iphone och håller på och lär känna den):

    När man skriver något ord som den inte fattar och den ger ett förslag som man inte vill ha kan man ju klicka bort det, men om man skriver typ skitsnabbt och inte hinner se att den vill ändra ett ord, kan man få tillbaka sitt ursprungsord på något vis utan att behöva sudda en massa?

    Kan man få fram fler förslag när den föreslår ord? Om jag skriver tex "din" menar "fin" och den föreslår "vin"? Kan man visa fler då?
    I'm a singer, not a player!
Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)