• Just me

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Hej! Har inte sett att det ska finnas liknande tråd här så jag startar en för oss med iphone där vi kan dela med oss lite tips och tricks.... Det finns sååå otroligt mycket i den lilla manicken som man knappt har någon aning om så det skulle vara kul om vi kunde dela med oss! Många har fått grepp och kan allt eller det mesta,andra som mig har haft iphone ett bra tag men lär sig fortfarande och blir lika paff varje gå g och andra är helt nybörjare! Hoppas att det finns fler som tycker att det skulle vara kul med den här tråden och vill dela med sig! Jag tex lärde mig för inte så länge sedan att man kan knäppa kort när man vistas på en sida så istället för att kopiera kan man då knäppa och det spars i kamera albumen...hade haft telen i 1,5 år och inte vetat om det... Haha...

  • Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)
  • sheena82
    trollkarl skrev 2011-11-17 23:20:37 följande:
    @ sheena

    Ladda ner från Apple.se
    Okej. Kommer det upp automatiskt hur man uppgraderar eller man kan läsa sig till det? Har hyfsad koll på att pyssla med datorer iaf :)

    Tack för du tar dig tid att svara!
  • trollkarl

    @ sheena

    Ingen fara..
    Ladda ner, installera o koppla in telefonen. Sen säger iTunes till själv..

  • Kotthare

    Nej, jailbreaka inte, försäkringen/garantin gäller inte då.

  • Mammatillnoah

    Upptäckte här om dagen när jag skrev sms att man inte behövde trycka på stor bakstavs knappen varje gång om man tex skall skriva ALLTID i just stors bokstäver så dubbel klickar man på pilen som visar uppåt (den som man klickar på för att få en stor bokstav)
    De flesta kanske visste detta redan men kanske kan hjälpa någon

  • Bubba80

    FamiljenS: toppentips:) det har jag funderat länge på


    (¯`°?.¸ ღ ♥ ღ Mamma till världens finaste Filip & Emil ღ ♥ ღ .?°´¯)
Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)