• Just me

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Hej! Har inte sett att det ska finnas liknande tråd här så jag startar en för oss med iphone där vi kan dela med oss lite tips och tricks.... Det finns sååå otroligt mycket i den lilla manicken som man knappt har någon aning om så det skulle vara kul om vi kunde dela med oss! Många har fått grepp och kan allt eller det mesta,andra som mig har haft iphone ett bra tag men lär sig fortfarande och blir lika paff varje gå g och andra är helt nybörjare! Hoppas att det finns fler som tycker att det skulle vara kul med den här tråden och vill dela med sig! Jag tex lärde mig för inte så länge sedan att man kan knäppa kort när man vistas på en sida så istället för att kopiera kan man då knäppa och det spars i kamera albumen...hade haft telen i 1,5 år och inte vetat om det... Haha...

  • Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)
  • LivL

    iden: Jag vet inte riktigt... Jag har precis fått min fyra så det är nytt. Maken visade. Jag går in på kontakter och väljer någon, där finns en knapp "FaceTime". Jag och maken (han bor utomlands) ska tydligen ringa via mailen.
    Det är ett videosamtal kan man säga. Typ Skype.

  • trollkarl

    @ livl
    nej det är vanligt videosamtal.
    Finns på fyran och 4S.

  • RedInk
    Neliz9 skrev 2011-11-18 12:19:53 följande:
    Ni som inte jailbreakar era iPhones, varför gör ni inte det, eller i alla fall testar? Är det rädsla för att de skall pajja totalt?
    Nej, jag är inte rädd. Jag är bara ointresserad av en jailbreakad version. Alla funktioner jag efterfrågor finns på min iphone som det är, så jag orkar inte krångla med något annat.

    Tex. som trollkarl nämner, att ha fem ikoner i det nedre fältet eller att kunna dubbelklicka på klockan och få spotify... det är ju jättebra att det går att få om man vill använda, men jag har typ 4 - 5 "egna" appar. Det är inte jättesvårt att klicka på spotifyappen för mig :)

    Utöver det ringer, smsar, tar kort och facebookar jag med min iphone. Jag behöver helt enkelt inte jailbreaka.   
  • MoonFlight

    Jag spelar Ticket to ride väldigt mycket. Nu har dom i dagarna släppt det iPhone istället för bara iPad. 7 kr kostar den men såååå värt det!!

  • Sannaslim

    Bra tips, så ni menar att det inte finns nån risk att lurrn pajar om man jailbreakar den? O kan man alltid göra restore om man skulle råka misslyckas?

Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)