Inlägg från: hon mot strömmen |Visa alla inlägg
  • hon mot strömmen

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Efter att ha avverkat en lunginflamnation med förkylning som efterrätt är jag relativt pigg men inte fullt återställd. I går tog jag och städade av det som inte har blivitgjort på ca 1 månad. Har även lyckats tvätta någon maskin med men idag blir det inte mycket gjort.

  • hon mot strömmen

    Kan konstatera att nu ca 6 veckor efter min lunginflammation och förkylning till efterrätt att det tar tid att bli återställd. Så ta det easy.

    Men idag har jag städat, tvättat ca 7 maskiner och diskat så nu kan jag kanske börja om igen..... först ut är källaren som vanligt men nu har jag gett mig fan på att den ska bli irdning på.

  • hon mot strömmen

    Efter att ha haft närmare -40 grader ett bra tag med alla komplikationer som det innebär så är jag på väg mot rätt håll igen, för nu har jag bara -20 grader och det känns som sommar nästan.

  • hon mot strömmen

    Har på något underligt sätt höjt min längsta nivå vad gäller att ha ostädat hemma avsevärt, hur detta har gått till vet jag inte. Vad gäller att tvätta finns det mer att önska, det bästa vore om man fick in rutinen att köra en maskin om dagen och ta hand om den.

    Har ni märkt av på något sätt om det lägsta nivå har förändrats till det bättre?

  • hon mot strömmen

    Söndagar har blivit min städdag, för tredje söndagen i rad har huset fått sig en genomgång av disk, tvätt som är vikt och ligger i högar i tvättstugan, dammsugit, torkat golv samt hunnit ta mig 30 min motion. Kan återigen konstatera att min lägsta nivå ligger en bra bit högre mot vad den gjorde förut, börja känna en viss stolthet över mig själv.

    Hur går det för er? Det börjar vara lite dött i tråden, kom igen nu!!!!

  • hon mot strömmen

    Idag har man kört några maskiner tvätt, krånglat upp en duschkabin från källaren som var för stor. Städat källaren hämtat ny säng till dottern och nu kör vi lite träning innan vi ska hem och äta.

  • hon mot strömmen

    Här vevade man igång den nästan 40åriga gräsklipparen med lite ny bensin och startgas efter vintern dvala och börja klippa gräset tills gubben tog över.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!