Inlägg från: kristinka |Visa alla inlägg
  • kristinka

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    qatteriin skrev 2012-03-22 17:03:00 följande:
    Scorpio: Tusan! Kan du inte åka och köpa en till och skicka hit till mig? Nä vi får väl helt enkelt invänta erbjudanden här...

    Carla: Gud vad söt hon är, lilla gumman! Och så duktigt hon håller i maskinen!
    Händerna blir bättre och bättre faktiskt! Långt ifrån bra, men det går åt rätt håll, nu får jag inte kramp varje gång jag håller i honom för att amma! Men jag kan inte få på mig mina ringar än... De fastnar på knogen, jättekonstigt, lederna borde ju inte vara påverkade tycker man! Men jag hoppas det ger sig det med...
    Barnens hus firar 1 år och så har de massor med erbjudanden under några dagar nu, fick meil om det igår .. och då är det i alla butiker i hela Sverige ... Kolla i din butik, kanske finns de där också ;)
  • kristinka
    candydarling skrev 2012-03-22 17:49:50 följande:
    Ingen fara skedd! Bara stygnen som vägrar att lossna och som gör ap-ont. BM tyckte det var knäppt att dom inte lossnat ännu men sa att hon inte ville peta och grejja på dom utan att dom skulle få lossna själva. Så, jag får snällt ha ont till som ger med sig.
    Skönt i alla fall att allt var i sin ordning, nu kan man liksom andas ut igen!
    skönt att det är ingen fara ;=)
  • kristinka
    qatteriin skrev 2012-03-22 18:00:47 följande:
    Här är vår lille kotte på premiärturen med vagnen idag! Alldeles för varmt klädd visade det sig, vi fick knäppa upp overallen... Vädret var ju helt fantastiskt och själv gick jag utan kappa! Så gött!!

     


    sötnosen :) så färgglatt Skrattande
  • kristinka
    camamill skrev 2012-03-23 12:42:43 följande:
    Hur mycket sover era små? Maya gick upp 5.30 imorse zzzzzzz.. Och var vaken till 8.30 sov till 10.30 och är vaken nu.. Men trött..
    Brukar amma honom vid 10, och lägga för natten, mörkt i rummet .. sen vaknar han runt 1, 4:30, 7:30 ...
  • kristinka

    Stronza, jag är också less på att amma... Undrar hur länge jag orkar ..

  • kristinka

    Nikis, Benjamin va också gul och hela tiden på gränsen att solan, men eftersom han åt bra behövdes det aldrig, och det gick av sig själv ;)

    Stronza, hon kommer att lära sig äta tillräckligt mycket efter ett tag, jag skulle låte henne äta så länge hon vill.. B kan också spy mycket ibland och om han vill ha mer sen, då vet jag att han kräktes för att han svalde mycket luft.. Men om han är nöjd sen då är det bara att han åt för mycket ;)
    Går hon upp i vikt?

    Scorpio, vad säger de på BVC? Går hon upp i vikt?

  • kristinka

    Stronza, jag skulle tro att det kommer mycket mjölk å hon sväljer med luften, därför spyr hon det upp sen med luften.. Å bli hungrig igen.. De nya nappar på flaskor är ju gjorda så de inte ska svälja luft, då blev hon nöjdare.. En tanke ;)
    Grattis i efterskott ;)

    Stinis, vad jag förståt så är det bra att inte använda parfym det första tiden, de förstör lukten av dig för Bebyn.. Men de som inte luktar mycket kanske går bra ;)

    Scorpio, vad kämpigt ni har det.. Kram till dig ..

  • kristinka

    Scorpio, det var vad jag hittade:


    När märks symptomen?


    Om ditt barn lider av kolik brukar symptomen märkas när barnet är sex till åtta veckor gammalt, ibland något tidigare. När det gäller för tidigt födda barn så märks symptomen sex till åtta veckor efter det beräknade förlossningsdatumet för en fullgången graviditet.

Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)