Inlägg från: Emmeliina |Visa alla inlägg
  • Emmeliina

    Sjuksköterskestudenter!

    Ja de är flera som fått det och också flera som inte fått det. Känner jätte många som gått ut de senaste åren och ingen av dem har fått det.

  • Emmeliina

    Så självklart har jag då en inställning att jag inte kan garanteras att få 25000 när jag är färdig och det kan inte du garantera mig heller. Självklart kommer jag begära mer (som jag sagt nu 10 ggr) men får nöja mig med det jag får.

  • Emmeliina

    Ja det förstår jag att du hellre gör om du tjänar 22000 på Ica. Mitt jobb som jag isf går tillbaka till är som usk på 75% med en heltidslön på inte ens 19000 så därför är allting för mig bättre än det.

  • Emmeliina

    Fick precis veta att jag äntligen klarat farmakologi, mikrobiologi och immunologi tentan. Såååå glad, inga tentor från termin 1 kvar :D

  • Emmeliina

    Sykepleie: inget ont menat men jag tycker att tonen i tråden har blivit lite tråkig sedan du kom in i den. Kan man inte bara försöka diskutera utan att hoppa på direkt?

    För övrigt kan jag inte heller riktigt komma på hur du mer ska kunna skilja på sekretess och tystnadsplikt. Vår föreläsning vi hade om lagar gjordes det ingen större skillnad i det :/

  • Emmeliina

    Åh vad skönt det måste kännas att snart vara färdig :)

    Jag är färdig med min första praktik nu på fredag. 5 veckor har gått jätte snabbt! Sen är det skola i 3 veckor och två tentor då sen ut i praktik i 5 veckor igen på ortopeden. Känns som att denna terminen går snabbt!

  • Emmeliina
    Sweet life skrev 2013-04-03 14:50:07 följande:
    Ja, hon har florerat här inne med flera olika namn. Hon har även en fabless för att stalka mig både här och på min blogg..
    Härlig tjej (eller vad det nu är) :P
    Nicole 110322 <3
  • Emmeliina
    Chetti skrev 2013-04-03 17:17:28 följande:
    Jag undrar om man läser en kurs i taget eller om man ibland läser två kurser parallellt?

    Får man veta exakt vad det är man ska läsa? T.ex. vilka sidor i en viss bok. 

    Får man välja praktikplats själv?

    Är lite nervös. Har inte pluggat på 14 år :/ 
    Vi läste två kurser parallelt hela termin 1 men ska inte göra det  mer vad jag vet.
    I studiehandledningarna står oftast iaf vilka kapitel det är man ska läsa på inför föreläsningar osv, hos oss gör det det iaf :)
    Vi får inte välja praktikplats själv, men det kan säkert se olika ut. Vissa kanske får önska? 
    Nicole 110322 <3
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!