• Missne

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vallmo78 skrev 2017-02-02 13:36:37 följande:

    Aha..ni gör det hos honom och det är därför eller? Jag ska göra det här hemma med hans support så jag kanske inte behöver det....


    Man kan också få ordinerat p-piller om man har oregelbunden cykel. JAg ska ta det för att jag inte fått igång cykeln än efter att jag slutat amma nyligen.
  • Missne
    supertjejen skrev 2017-02-03 13:48:14 följande:

    Det har blivit plus i tråden ser jag-grattis säger jag till alla så missar jag ingen! Vi har faktiskt också fått ett plus men det är ju så tidigt...! Har gjort äggdonation på Serum, vi är väldigt nöjda med allt.
    En fråga nu till er som tar Clexane, mina sprutor är på 40 mg, men nu när jag ska hämta ut på EU recept vill de ha det i IE, internationella enheter. Jag har bett om recept på Fragmin för att jag har sett flera här som använder det. Inte verkar samma dos finnas heller. Någon med erfarenhet om detta?


    Jag hade fragmin 5000 ie under hela graviditeten. På sjukhuset på förlossningen fick jag innohep 4500 ie.
  • Missne

    Är det någon här som har skickat blod med FedEx till Chicago? Hur har ni i så fall paketerat rören? Klarar de sig i ett vadderat kuvert? Det är väldigt stor prisskillnad om man väljer paket istället. Läste på frrtilitetsguiden tror jag att det kostade ca 1000 kr. Men då kan det inte vara paket för Det kostar över 2000 kr. Ska skicka på måndag så behöver beställa idag. Så någon med erfarenhet som kan vägleda?

  • Missne
    minaimaginärabarn skrev 2017-02-11 12:10:06 följande:
    Jag har skickat med FedEx. Det kostade ca 1500 kr. Har för mig att man kan välja "farligt gods" eller något i den stilen. Sen har FedEx koll på hur de skall packetera dem. Rören lades i större plaströr så att de skulle vara skyddade och då räckte det med paket har jag för mig. Inte helt tydligt men hoppas det hjälper något.
    Tack för snabbt svar, men menar du att FedEx skötte hela paketeringen med dessa plaströr? Problemet är ju att man måste välja typ av emballage när man beställer på deras hemsida i förväg. Det billigaste var ju att välja kuvert, därefter vadderat kuvert och dyrast var ju paket, och paket verkar ju bli över 2000 kr... 1500 vore ju bra om det gick att skicka för.
  • Missne

    Om det är någon som behöver intralipid under mars så har jag ganska många som går ut nu i mars och jag kommer inte hinna använda mer än ett par tre stycken. Ska ta mitt första IL imorgon för detta syskonförsök, så imorgon är man igång igen.....

  • Missne
    Redan47 skrev 2017-03-05 11:12:16 följande:
    Härligt!!! Håller tummar . Men det är klart detta går vägen !
    Tack vännen Ja jag hoppas det ska gå vägen även denna gång. Imorgon börjar jag med progynon. Hoppas att min slemhinna blir tillräckligt tjock bara. Förra gången var den ju på gränsen - fast det fäste ju ändå som tur var. Hur mycket e-vitamin var det du åt för att stärka slemhinnan?
  • Missne
    minaimaginärabarn skrev 2017-03-07 05:49:27 följande:
    Hej!

    När jag har frågat på olika VC har de varit villiga inställda om jag har en läkarordination, annars är det blankt nej. På VC behöver du ha med dig intralipiddroppet.

    När jag sökt omkring hittade jag även ett ställe i Linköping som sätter dropp, inte heller så långt från Malmö. Skönare tåg men antagligen dyrare. Vet inte heller vad de tog för droppet. Marie tar 1600 kr så Hagakliniken är ju rena fyndet.

    Hoppas det löser sig för dig, lycka till!
    Vilket ställe i Linköping är det? Jag bor där och vet inte om att det finns något här så vore tacksam om du kan berätta vilket ställe det är.
  • Missne
    torparninnan skrev 2017-03-08 22:49:51 följande:

    Cordinator i Linköping hjälper till med dropp för 1500:- om man har ordination, t.ex. från Dimitri. www.cordinator.se/


    Såg också att det tidigare i tråden diskuterades vid vilka nivåer av lymfocyterna som han rekommenderar dropp. Min upplevelse är att han gör det om mina lymfocyter är mer än 25% av leukocyterna. I kombination med upplevde symptom förstås, men hittills har det aldrig slagit fel (andra graviditeten och femtielfte försöket). Ibland har jag haft lymfocyter nära 4, men om leukocyterna samtidigt varit mycket höga har jag inte behövt dropp. I alla fall i akut. 


    Aha, samma företag som tar proverna åt werlabs alltså. Var där (på Werlabs) idag i Linköping och tog prover. Fick då veta att de inte har något labb i Linköping utan skickar proverna till Eskilstuna och att det därför kan ta flera dagar att få resultaten. Tidigast onsdag skulle jag få resultaten... Beror på Postnord hur snabbt leveransen sker. Det kommer ju inte att duga sen när det blir bråttom att få provsvaren.
  • Missne
    UndrandeSökare skrev 2017-03-14 11:28:21 följande:

    Missne - Men om du åker till Nyköping och tar prover på Werlabs där som du gjorde förra graviditeten borde det väl gå snabbare? De har väl eget labb där?


    Jo det går ju . Där finns eget labb. Det är dock två timmar i bil tor . Svårare nu med barn. Fick dock nyss mina resultat så det gick ju snabbare än de trodde trots att de skickade proven till Eskilstuna. Har i min privata läkare också där jag kan ta prover även om det också är lite pyssel för att få snabba resultat.
  • Missne
    Stina B skrev 2017-03-14 06:58:52 följande:

    Hej! Jag är så otroligt tacksam till den här tråden, alla fantastiska stöttare och till den som startade den. Tack vare henne ligger nu vår dotter bredvid mig. En till Atenbebis!! En äggdonationstjej. Världens mest underbara. Just nu känns min stora, rikliga blödning med stora klumpar i som jag hade i mitten av juli, väldigt avlägsna. Det kan gå vägen trots väldigt otäck blödning. Något kom ut då men jag vet inte vad. Hade bara satt in ett ägg. Lycka till alla kämpar därute. Jag började gråta vid utskrivningssamtal med en barnmorska. Hon undrade om det var min förlossningsberättelse som var omtumlande. Nej inte överhuvudtaget. Det var ett lugnt, proffsigt planerat Kjejsarsnitt på grund av sätesläge. Det jag grät över var hela resan dit. Alla år av längtan, förtvivlan, besvikelse, hopp, blödningen i somras, längtan å tusen olika känslor under vägen. Jag grät över det första missfallet för 12 år sedan å allt som hänt däremellan å jag grät av lycka över att min dotter faktiskt är här och att hon är min att ta hem. Nu äntligen efter en låång resa.

    Så en stor varm kram till er alla som gör era resor. Styrka och lycka till er.


    Grattis!
    Känner igen mig så i det du skriver. Jag kände mig också oerhört överväldigad efter att vi fått vår son. Så många känslor efter alla år av kämpande. Även ett drygt år senare får jag fortfarande såna känslostormar och kan börja gråta av lycka när jag ser på min son. Tror att det alltid kommer att kännas lite extra för oss som fått kämpa länge och mycket för att få barn.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!