• blåvingen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag började hos Dr Gorgy och har sedan gått hos Penny och Dr D. När jag efter misslyckade ivf och Fet gick tillbaka till Dr Gorgy för att närmare ta reda på var det felar så tog jag om en hel del prover och tog nya.

    NK celler har stigit iväg

    Men tur i oturen så tas dessa ner med såväl Ivig som IL visade provet. Tom bättre än förra gången.

    Tnf är förhöjt till 36 ,5 vilket förvånade mig eftersom jag för mindre än 10 månaders sedan tog ett prov på Serum som visade lågt tnf.

    Mitt tips är att såsom Dr D och framförallt Dr Gorgy ta tests och retests om igen med täta mellanrum och att dessa skall tas från samma laboratorium!!!

    Om ni vill ha mer info om Dr Gorgy så följ tråden Fga på fertility friends eller Lattemajas tråd från 2010.

    Jag tog även en endometrium biopsy hos G som skulle ha visat om NK cellerna var förhöjda lokalt därnere OM ex NK cellerna i blodet skulle var sänkta.

    Dr Gorgy kör med hängslen och livrem för att kunna dra rätt slutsatser.

  • blåvingen

    Grattis till nya plus i tråden

    Jag har ett meddelande från Marie på Fertiletsplus och det är att hon genomför neupogensköljning av livmodern inför transfer såsom Dr Gorgy och Dr D rekommenderar.

    Enligt Fbc är vi alla väldigt individuella som reagerar olika på en ev implantation

    På mig syns det ex att trombocyterna (blodplättar)ökar i antal.

  • blåvingen

    Jag är fortfarande här... läser allt som oftast men skriver sällan. Runt jul blev jag spontant naturligt gravid, men fick tidigt missfall. Jag ser det dock som en halv seger eftersom det har varit några år utan minsta lilla antydan till plus.

    Vad hade jag gjort annorlunda den här gången?

    Fått en lätt förkylning strax innan

    Tagit D vitamin i stora doser regelbundet

    Starka b tillskott

    Använt Humira några månader innan för att ta ner tnf

    Slemlösande bisolvon efter ÄL

    Konstaterat prolactinom och därav tryckt ner prolaktinet till runt 5 dvs 111 med norprolac

    Och så en grej som jag tycker är väldigt intressant, jag tog en halstablett eftersom jag var rosslig i halsen. Denna tablett som innehåller hyarolonsyra som tas lättast upp av slemhinnan. Denna hyarolonsyra känner några av er kanske igen? Ja det är samma ingrediens som Embryoglue innehåller.

    Pm a så ger jag namnet på medicinen.

    En annan sak ni som inte har skyhöga tnf värden det kan vara värt att prova ett preparat på Lifeland här i Stockholm som heter cytokine suppress.

    Vill inte sätta mig på några höga hästar med grav. Men jag känner lite mer kämparanda än förut

  • blåvingen

    Zwillinge: Tack för hälsning

    Undrande sökare: strongt av dig att svara på alla frågor och funderingar

    När det gäller LIT behandlingar som jag har gjort 2 St kan jag rekommendera Serum ( de är billigare än Gorgy)för att att sedan ta återprov hos Dr Gorgy.

    En annan sak i sammanhanget kan vara att pressa ner prolaktinet för om det är för högt så kan inte kroppen producera antikroppar trots LIT beha.

    Till de vars trombocyter stiger så menar många immuntelaterade läkare såsom Dr D att är för att en implantation har skett

    Fråga: är det någon som vet i doser som Braverman rekommenderar Neupogen?

  • blåvingen

    Undrande sökande: kanske att dr Economou gör pooled donor Lit? Såg i ett engelskt forum att penny rekommenderat honom till en av sina patienter, framgår inte om det var Lit

    Såg även i ett annat forum att Dr Gorgy sagt något om Prograf kan användas vid låga lad framgår dock inte om personen har förstått det riktigt eftersom Dr G alltid rekommenderar Lit vid låga lad

    Däremot googla gärna på Prograf ( tacrolimus) och embryo implantation

  • blåvingen

    Jag fick inte upp mina resultat efter Lit, fick tvärtom sämre resultat. Tröttnade och gjorde en insättning. Hade tidigare gjort hysto med snitt hos serum.Ungefär vid testdag tar jag prov på prolaktinet som har stuckit iväg till 800, jag som hade fått ner det tidigare till 100. Inget ägg kan implanteras med sådana prolaktinnivåer. Går till en doktor som ger remiss till Mr och de hittar microadenom. Jag behandlade först med Norprolac och nu med Pravidel. Blev naturligt gravid för första gången på flera år men fick missfall i januari.vet inte vad det var som ledde fram till den halva segern, om min kropp började producera antikropparna från Liten eller om det sänkta prolaktinet hjälpte till eller hyaronlonsyran som jag tog hjälpte till? För jag Hittade sedan belägg för att med höga nivåer prolaktin så har kroppen svårt att omvandla antikroppar. Tog även humira på sensommaren för att Dr Gorgy fastställde att det var för högt i höstas.han tog även uterine biopsy men fann inga lokala NK celler. Jag har tagit neupogen ett flertal ggr vid insättning och ibland har jag känt mig normal och andra gånger har jag mått dåligt. Då jag har mått dåligt har jag ofta innan haft en infektion i kroppen. Min slemhinna förbättras dock alltid av neupogensköljning som jag gör hos Fertilitetsplus i Stockholm.Däremot tror jag att mitt tnf stiger som en form av reaktionen. Tittade vidare och ser att många framstående forskare inom inom rep immunologi såsom K Kwak använder Prograf för att undkomma den utstötningsreaktionen som annars låga Lad skulle lett till. Hittade en studie med en kvinna som hade haft 12missfall och provat såväl immunterapi med sin mans vita blodceller och hon hade även provat ivig. När hon fick Prograf kunde hon behålla barnet och det föddes för tidigt med kejsarsnitt. Så det vill jag prova nästa gång inför transfer.

  • blåvingen

    Zwillinge: ännu en gång och tack för hälsning. Ja jag har verkligen haft en resa det svåra har varit att hämta kraft hela tiden. Men när det gäller immunologisk repr så tror jag att det många gånger jackar upp efter missfall eller lyckade graviditeter. Då tror jag på att tillföra något nytt såsom Prograf, neupogen, ldn eller prolaktinsänkare. När det gäller Prograf är det verkligen nytt i just de här sammanhangen.

    Ser nu att de skall genomföra en ny studie rif (recurrrent implantation failures) och ett annan immunsuppressivt läkemedel som heter sirolimus.

    Ariellqn omums kastrull: stort grattis!

    Undrande sökare: tack för dina tips,jag gick tillbaka i de gamla beer trådarna och hittade sådan info. Men någonstans efter de två Liten tappade jag orken och tänkte att USA är ett föregångsland när det gäller repr immunologi, där finns Braverman, Dr Kwak,Dr Kiltz Dr sher osv och eftersom Lit är förbjudet sedan 2003 så hittar de på andra vägar och många blir ju gravida med de nya upptäckterna, jag är själv nyfiken på ldn som används i många protocol

  • blåvingen

    Under lång tid har jag följt tråden, genom naturliga graviditeter, missfall osv
    Nu har jag kommit över någonting som gör mig positivt nyfiken. Istället för att trycka ner immunförsvaret ex med prednisolon som kan ge kraftiga biverkningar i form av insomnia, viktuppgång osv
    Jag har kommit över information om LDN( Low dose Naltrexone) Naltrexone används annars vid alkoholmissbruk men då i större doser om 50 mg. Här används doser om max 4,5mg. Man provar i ca 2 veckor under dessa veckor får man kanske biverkningar om man därefter mår bättre i sin Autoimminuna sjukdom så fortsätter man graviditeten igenom. Om man inte får någon positiv effekt kan man sluta med dem. De här sägs inte slå ner immunförsvaret ej heller stimulera det utan istället stabilisera det.
    Jag tänker att man ganska tidigt under den här resans gång skulle ha fått prova det här och blir lätt förvånad att varken dr G eller Dr D har erbjudit det. Men det kanske dom nästan förutsätter att man har provat innan?
    Läkemedlet går inte att köpa att i så låg dos i Sverige, men jag tänker skicka efter det själv för att prova med effekten.
    Jag skickar med utdrag ur CNY IVF klinik


    Low Dose Naltrexone (LDN):


    LDN is a therapy that has shown promise in a variety of health issues including infertility and other symptoms associated with PCOS. LDN boosts the immune system, the mechanism for which we do not entirely understand. LDN makes the immune system begin working at optimum levels again which includes the correction of the many imbalances which plague our body. Studies have also helped to uncover some relationships between the immune system, the hormonal imbalance of the body and the problems experienced by women with PCOS and infertility in general.


    LDN therapy requires taking 1.5mg-4.5mg by mouth at bedtime. The medication will cause a blockage of endorphin receptors throughout the body. The brief blockage every night appears to be enough to effect a prolonged change in many aspects of the immune system and increases the body?s ability to heal itself. Although LDN is noted for being side-effect free because it stimulates the body?s own mechanisms, there are clients for whom it is not well-suited especially those being treated for addictions. LDN should not be used if you are taking Methotrexate or any Narcotics. 
    Skickar även med andra länkar


    och så den här powerpointen:

     


  • blåvingen

    Lilla groda utan ben:

    Jag trodde att jag inte hade något kvar hemma, men det har jag pm:a mig så kan jag skicka om du inte bor runt Stockholmstrakten.

    Jag har 138 st på 5mg

  • blåvingen
    Skogskantarellen skrev 2019-08-22 17:09:02 följande:

    Hej,

    Jag har nyligen gjort en andra hystero iTyskland hos en specialist på Asherman's. Han tog äv biopsi på slemhinnan i livmodern. Min Asherman's är grad 1 och åtgärdat (borttagande av sammanväxningar och läkningen har sett fin ut). Dock har jag väldigt höga nivåer av nk celler i livmodern. Han visste ej hur dessa ska behandlas, ist blev jag hänvisad till min fertilitetsklinik, som dessvärre har noll koll på sånt. Hur har ni behandlats för höga värden av nk celler i livmoderrn? Tacksam för svar. :(


    Jag vet att det finns en läkare Ledee i Paris, hon gör undersökningar och kontrollerar nk celler i livmodern.Hon är av den uppfattningen att nk celler är av mest betydelse om de är lokala.Hon menar vidare att ibland gäller det att sänka och ibland höja en inflammation. Hon var också en föregångare vad det gäller e-vitamin och trental. Det finns mer info i fertilitet fiendskap tråsen om man söker på Leder.
  • blåvingen

    Nej inte gravid.Har en del i frysen och en i frysen hos Dr d.Men det har inte blivit något av med fetförsök.Haft några influenser och i somras hade jag en skrällhosta. Så jag har aldrig känt mig så autoimmun.Jag blev mycket intresserad av evitamin och tental, som jag har förstått förekommer i Spanien, Riga, Ryssland och Ukraina.När jag fick reda på det där om trental och evitamin så har jag ätit dom i ca 1månad och mår väldigt bra utav det.När jag sökte på fertility friends och ledee, så verkar det som om en kollega till henne tar tagit över mottagningen.Det som jag tyckte var intressant var att hon hade avrått flera tjejer i trådarna som förut fått råd av dr gorgy att ta prednisolon och intrallipid att dem pga av avsaknad av inflammation .

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!