• blåvingen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Kollade med CB digital i morse och inget plus längre.... men mitt i sorgen är jag ändå tacksam för att jag tog prover som skall skickas till reumatologogen förhoppningsvis.
    Har idag telefonkonsultation med Dr G. jag listar även de priserna som blodprover kostar där hos honom enligt kvittot.
    Consultationen personlig kostar 190 gbp
    Prop med NK cell panel kostar 550 gbp
    Kir Genotyping kostar 220 gbp
    Sperm DNA fragmentaton

  • blåvingen

    det bröts..
    Sperm Dna fragmentation kostar 360 gbp
    Hla-Dq alpha kostar 200 gbp
    Intarlippiderna kostar 275 gbp.

    För mig var det viktigt att genomföra blodproverna direkt för att se att inget direkt var fel på kromosomuppsättning osv eftersom min pojkvän och jag inte har barn sedan tidigare.
    Det var framför allt min NK Cell inhibitation Panel, TH1/Th2 och LAD-panelen som har givit mest tydliga resultat.
    Eftersom det har varit strul att få vårdcentralen att sätta IL-droppet i tid, så tittar jag på privata alternativ, såsom pensionerade sjuksköterskor som inte riskerar sin yrkespraxis. Jag lovar att återkomma om jag får napp på någon som är intresserad att ta emot någon för att sätta dropp.

  • blåvingen

    Har precis haft telefonkonsultation med Dr G, jag blir nervös och förstod inte ens hälften... jag skall ta Clexane, Prednisolone, Folta medicin  för Sköldkörteln på grund av mina CD 3 och så tjatade jag mig till Neupogen. Han ville sätta mig på en väntlista för  LIT. Men jag befarar att det här inte är tillräckligt.

  • blåvingen

    Zinfandel:vad är bäst väg att gå när det gäller höga CD3 och låga värden på LAD. Beror det på främst sköldkörteln eller reumatiska åkommor?

  • blåvingen

    Misströstar djupt... har inte sovit i natt. När jag sist var gravid för några dagar sedan så kunde inte Prednisolonet verka trots hästdos och IL räckte inte till. Känner mig utelämnad, Dr G känns bara som att det är svårt att förstå och jag har ingen bra läkare som är inriktad på immunologi eller reumatologi eller gynekologi. Dr a på Viktoria vågar ju knappt ta i immunologiproblematiken.
    har ju lämnat prover på sköldkörtel prover också som skall gå via allmänspecialisten, samt skall ta salivprov på sköldkörteln, vill ju märka en förbättring, men att jag reagerar med ledvärk den senaste tiden kanske är ett framsteg?

  • blåvingen

    Angla: lycka till i din kamp. förstår din oro, men ett hjärta som tickar är ett bra tecken i mina ögon...

    Ni som inte har så starka graviditetssymptom men ändå är gravida, pratade med en igår som har bröstcancer och hon får kortison för att inte känna så starkt av illamående efter cellgifter, så vad jag förstår, så ett av de tydligaste tecknen för grav blir inte lika tydligt för oss som går på kortison och kortison verkar vara en gemensam medicin oavsett om man får hjälp ifrån Dr D, DrG, Dr B och DrC 

  • blåvingen

    Ljus i tunneln....när plusset försvann i immunförsvarsattacker med feber- lite svagt ont i halsen så något håller i alla fall hända med immunförsvaret, lederna gör dock ont fortfarande. och tack vare era fina meddelanden har jag även fått tid imorgon till min andra IL. Googlat och sökt på Immunologi så jag har dessutom fått kontakt med en sjuksköterska som är docent i Immunologi, ett litet halmstrå som kan vara något att gå vidare här hemma, för Dr G är ju svår att förstå och jag skall försöka att byta över till Dr D eftersom blodproven har kommit och Dr G rekommenderade LIt eftersom jag har så låga värden på LAD-testen och jag tror att det kostade hälften i Grekland.

  • blåvingen

    Angla, känner med dig så starkt och hoppas att du skall fortsätta att se ett tickande hjärta!

    Till er som äter prednisolon så har jag provat att äta magnesium på kvällen för att kunna sova lite bättre, för annars sover jag knappt alls...

  • blåvingen

    Ni som har fått klexane utskrivet av immunologiska orsaker , i vilken dos och hur ofta? Har svårt att tyda receptet från Dr G. Äter antibiotika nu för att sänka immunförsvaret ytterligare men nu känns det som att tom ägglossningen angrips av min egen kropp. Därför är det svårare att glädja sig när släktingar väntar barn... Virvla: vilka bra hcg nivåer Angla: låt hoppet bära dig fram Snart lycklig: skapa så många positiva förutsättningar som möjligt Maria: plötsligt händer det Fenan: efter vecka 20 tyckte jag att oron släppte något för då kunde man känna rörelser i magen Cathy: snart framme , tänker på dig när det är dags

  • blåvingen

    Nu har jag varit i kontakt med Baxter och läkaren där för att komma i kontakt med läkare som använder Ivig eftersom jag blir bäst hjälpt av på Nk-panelen. Jag skulle vända mig till Immunbristenheten på Huddinge, men de var väldigt skeptiska där, så jakten fortsätter.. Så jag undrar liksom Cff om ni känner till någon läkare som arbetar med Ivig i Stockholm? Jag var hos reumatologen i veckan också, han tyckte att jag hade för låga värden för att ge mig Humira eller liknande , han sade rätt ut att han visste att andra läkare arbetade med det och då " fick jag skaffa en doktor" som gjorde det.... Fick lust att ta skrika rakt ut, ta en burk läkemedel och springa rakt ut..... men det gjorde jag inte;)Det var därför jag ringde direkt till en av tillverkarna och undrade om det inte låg i deras intresse att utöka sina användningsområden för sina läkemedel och sätta igång medicinska studier.Jag är så förbannat trött på den sjukproblematiken! Magen är blå från Klexane men den verkar ändå hjälpa mot febern som kommer och går från ÄL fram till en eventuell graviditet. Jag har dessutom börjat att äta Linfröolja som innehåller Linolensyra som i en studie hade visat att den tog ner Cd3 som jag hade ett väldigt högt värde på, dessutom är linolensyra ett förstadium till EPA och DHA.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!