• NinaCamilla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Inte gravid längre utan missfall här men med Pennys recept och toppen embryos i Aten kommer vi lyckas med ÄD i framtiden. Det var den 5 ÄD men vi plussade! I Sverige sas att hysto och laproskopi skulle inte hjälpa mig att plussa. FEL! I Finland sas det att vi behöver tur och inte stödmediciner vid ÄD. FEL! Kombination med ordentliga mediciner undersökningar och uppföljning även efter min missfall är en success story i för sig. Vi plussade i 42-års ålder. Jag och sambo är ledsna men vi ska fortsätta och visa FEL till svenska sjukvården! Hur bra är äntligen vård i Sverige? Jag hade åldern inne i 4 år innan men fick vi hjälp - nej. Hitta denna tråd och läsa själv har varit vår räddning oavsett hur det här slutade. Nu kryper jag under täcken och visar finger till svenska vården. Vi vann delmål 1!

  • NinaCamilla

    Tackar Snart Lyckligt. Det är sorgligt att vi fick inte behålla denna grav och om det är utomkveds, måste jag nu kontrolleras varje annan dag. Tack och lov att min Hcg har sjunkit och har börjat blöda. Hoppas på att det kommer ut utan operation eller mediciner men vi har excellent embryos i frysen som Penny skrev

  • NinaCamilla

    Kloka tjejer! Eftersom jag fick X nu, vill jag undvika det till nästa gång i Serum. Vet ni om någon har fått någon medicin för att motverka det från Serum eller Dr D?

  • NinaCamilla

    Juliette: Jag vet inte om det var endast implantationsnitt som gjorde att jag blev gravid men det blev jag. jag har 3 ET och 1 FET via ÄD bakom mig och vid laproskppi hysteroskopi gjordes sådan snitt på mig i oktober. Snart lycklig: Läkarna är inte 100% säkra men eftersom de inte såg något i röntgen misstänker de det. Inget är säkert. Jag tror själv att embryo orkade inte hela vägen och dalade i vecka 6 redan när jag va i sjukhuset pga.smärtor utan blödning dock. Eftersom jag har stopp på ledaren vill jag undvika att embryo hittar dit igen. Ingen bra plats att boa i.

  • NinaCamilla

    Fråga till er igen: implantationssnitt. Finns det några risker på det? Jag har fått utomkveds och graviditeterna sitter i buken! Tydligen väldigt sällsynt. Jag undrar hur den har kommit dit vid ÄD i Serum. Jag försöker att hitta orsaken nu när jag måste ta cellgifter och avvakta i 3 mån till nästa försök. Om det inte gå bort, ska de göra öppen bukoperation. Vill undvika att samma sak händer igen.

  • NinaCamilla

    Vilka puckos de har valt till programmet? Inget fel på livmoder - endimensionell skiljevägg myom polyper etc.

  • NinaCamilla

    Sanna38: Beklagar att grav har avstannat. Ang prednisolon ökade min blodtryck väldigt mycket pga.det. Jag har hög blodtryck annars men fick ta dubbla doser när jag tog prednisolon. Nu har jag slutat med pred och minskade dosen på blodtrycksmedicin självmant eftersom mådde så dålig av det.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!