• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Beccalie jag var i athen i juni och i september. Om du åker helt ensam skulle jag råda dig att boka pick up service via serum. Dyrare än taxi men en enorm trygghet. Serum har även rum för uthyrning. Serum tar kort för läkarbesök och provtagningar (iaf i juni) men ville ha kontant betalning för mediciberna jag fick med mig hem. i övrigt skulle jag råda att ha euro för kontant betalning tex apoteken och restauranger.

  • mom2012

    Pipperoni har du dokumenterad apc resistens som jag så bör gyn skriva ut till dig. Fast det hinner du nog inte få veta innan du åker hem. Lycka till i morgon. PS. Köp även baby aspirin (om du ska ha det) i athen.

  • mom2012

    GrukanGrace hur har det gått för dig?
    Vet inte om det är en tröst men jag hade också långsamt stegrande HCG och jag hade hinnsäck och forster och allt på rätt plats Ett långsamt stegrande HCG kan tyda på problem men måste inte göra det. Jag håller verkligen tummarna för att allt ser bra ut och att du får behålla graviditeten!
    OM det skulle vara risk för utomkveds och du får smärtkänsla måste du åka till gynakuten direkt. Men det har du säkert redan koll på.

  • mom2012
    Solkattan skrev 2015-12-10 11:20:32 följande:

    Ni som använt neupogen ...

    Dr D rekommenderade det nästa försök. Han bad mig kolla in läkemedlet med avseende pris och biverkningar.

    Jag blir totalt matt. Alltså 4475:50 kr för 6 sprutor. Enligt dr d (om jag förstod honom rätt?!) så skulle jag ta en spruta varje dag ... I 12 veckor. Det blir 62657 kr ... ?? Hur sjutton har ni andra lyckats ? Och sen biverkningarna ..? Tycker det är lite läskiga saker som står ..

    Nån neupogen användare som kan dela med sig om användandet av medicinen ?


    Denna följer jag gärna. Dr D bad mig också använda Neupogen nästa gång. Biverkningarna har jag inte ens vågat läsa om ännu.
    Jag köpte flaskor, det priset var ca 3000 ngt. Kanske är förfyllda sprutor dyrare? Ville Dr D du skulle ta 1 hel ampull varje dag även inför ÅF?
    Han ville att jag skulle ta halv flaska per dag, vilket innebär att under förberedande perioden innan FET så är det 1 flaska per 2 dgr.
    Serum ordinerar 1/4 flaska per dag, vilket gör att flaskan räcker 4 dgr i förberedande perioden.
    Men allt beror ju på vilka immunproblem man har och vilka värden man har. Jag hade höga nK celler och högt tnf alpa (47).
  • mom2012

    PinkLily - ang. nyår och jul. Tänk så det knakar om du inte har en vän som är sjuksköterska eller om du har en vän som känner en vän som känner en... ja du förstår.


    Min granne satte ett panikdropp åt mig en lördag morgon. Med ett embla plåster innan så var både hon och jag avslappnade.
     

  • mom2012

    PS PinkLily hur vet du att du har en immunattack. Jag känner att jag behöver lära mig mer om det till nästa försök. Hur känner du av det?

  • mom2012

    GrukanGrace - vad tråkigt att höra. Så ledsen för din skull! Vet precis vad du går igenom och den jobbiga väntan på att det bara ska ta slut....
    Styrkekram i massor!
    ps.
    Jag vet inte om du haft ett MF tidigare, jag hade inte det och var väldigt orolig för hur det skulle kännas och vad jag skulle förvänta mig. Nu vet jag. Du får gärna inboxa mig om du vill prata privat om det.

  • mom2012

    Tack för din berättelse Pipperoni. Skönt allt gick bra och att det är över!
    Var du helt ensam eller hade du sällskap med dig?
    Kan du PMa mig privat vad hyston kostade?

  • mom2012
    pipperoni skrev 2015-12-15 11:58:02 följande:

    Ni som tar Agnus Castus - tar ni det hela cykeln eller bara fram till ÄL? Läser så olika och Dr D sade inget om det...


    Han sa till mig att sluta innan FET nästa behandling men sa inget första behandlingen, då åt jag tills 1-2 vecka efter plus . . . Och då fick ha själv fråga om jag skulle sluta med någon medicin eller supplement .
  • mom2012
    AnnC skrev 2015-12-15 20:02:08 följande:

    Det är exakt samma påsar som jag haft tidigare från fresenius kabi. Tycker också det låter otroligt, enl apotekspersonalen var det just 10-packen. Gick in och kollade på fass, där står det fri prissättning...


    Det har hänt mig en gång när jag hämtat ut 10 - pack att styckpriset kommit på hela och inte hela summan. Jag sa ifrån då priset va galet lågt, 16 kr ist för 1600 eller så (200ml). Kanske samma som hänt på ditt apotek?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!