• lillebob

    Singhatjejen och Maxad, så ledsen jag blir att det inte fungerade för Er! Styrkekramar till er båda Bambi2- grattis!

  • lillebob

    min gynekolog ringde precis och föreslog att jag skulle vara i Aten vid min nästa graviditet eftersom jag måste ta så mycket prover hela tiden.... (j-vla as, 2 st provrör i gång i veckan som jag betalar för kan väl inte vara hela världen)

    tycker att jag har nog med mig själv, försöker vara positiv efter allt man gått/går igenom och nu ska man behöva leta efter någon annan som kanske kan hjälpa en om man blir gravid igen...  Sveriges sjukvård gäller inte oss som är utanför ramenRynkar på näsan

  • lillebob

    Twh- varit i kontakt m Leif m och då måste jag följa deras 'regler' och de har inte hört om IL behandlingar etc och verkar inte vilja lära dig heller!!

  • lillebob

    TWH-bestämt mig för att kontakta Leif M igen(förra gången var det en kollega som dissade IL mm)
    Undrar om du orkar berätta hur man behandlar CD56 - jag ligger på 18,3%! kram

  • lillebob

    hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar!!!

    har äntligen fått svar från Dr D (tog 2 v) vad vi ska göra efter senaste missfallet....nu vill han att jag ska ta IL dag 14-17 lite svårt när jag är på dag 18 idag, tror ni at det är ok om jag får till IL på måndag/tisdag? 
    önskar dr D hade svarat lite tidigare, så hade jag kunnat lösa detta, han mailar mig och skriver att jag i stort sett borde veta vad jag ska göra, vi har ju inte fått ngn plan av honom eftersom han inte trodde jag hade för starktimmunförsvar utan bara dåliga ägg och att det bara var att köra på med dhea och angus castus och hoppas på ett fint ägg...men nu är det ju annorlunda nu när vi vet att jag har för mycket CD56... på "planen" vi fick är det både IL, clexane och barnalbyl...och det är ju mer än han sagt innan....

    kram på er! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!