• lillebob

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Varit borta länge och suttit å läst ikapp 4 veckor....underbart att läsa att så många har plussat, stort GRATTIS tjejer!!!

  • lillebob

    trodde det skulle vara min tur för ett + idag, är BIM+2 och stickan visar negativt, tycker jag haft gravid symtom, men det är väl bara inbillning!

  • lillebob

    Stumpan & Aylak, förstår er precis, vi sitter i samma båt!
    Man har varit kärnfrisk, hyfsat sportig, ätit ordentligt(förutom godis)= allmänt skött sig, inte trodde jag att vi skulle ev bli ett par som inte skulle få barn, känns helt overkligt!

    Precis som er, så funderar vi på vad nästa steg är, surrogat eller äd och hur långt kan man gå, när är det stop?
    Tyvärr blir jag inte lätt gravid, och Dr D tycker inte att vi ska göra fler IVF:er, utan vänta på att rätt ägg ska komma, vilket det gjorde i april men slutade i MF v 7, så då är det inte många alternativ kvar vad jag vet om....tacksam för era tankar/ideer!!!

  • lillebob

    Lill: jag har också alldeles för högt CD56, en NK-cell som ställt till det för mig på IVF:er och spontangraviditer= som slutat i MF. (tror att CD56 stöter bort allt som kroppen inte godkänt, typ embryon etc)(+är nästan aldrig sjuk)

    Vi var hos Dr D i april, han trodde inte att jag hade några NK-celler utan andra problem, så när jag blev spontant gravid i slutet av april, innan jag fick USA testerna från Dr D, så blev det full panik, då han ville jag skulle ta IL mm och jag visste inte vad han pratade om eftersom vi inte pratat om detta hos honom eftersom han uteslöt immunproblem på mig...så tyvärr fick jag behandlingar för sent och MF i juni.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!