• lillebob

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack snälla Snart Lycklig & Angel för era svar! - nu ska jag leta efter en trevlig gyn!!

    Vet inte om vi ska chansa på en hysto innan vi ger oss in i IVF igen!

    Har gjort IVF 3ggr innan m långt protokoll, nu vill Dr D köra det korta, vilket jag hoppas ska ge mkt bättre resultat.
    Vår IVF klinik kändes tyvärr som en babyfabrik och de brydde sig inte alls om patienten, ibland frågasätter man deras kunskap-vi läste på, när vi kände att det inte stämde.
    När jag pratade med Dr D så kändes det inte alls som "de" gjort innan, som sagt en fabrik som bara körde på, inte kollade cd2 om allt var ok, inga blodprover när de kollade blåsorna...de bara plockade ut ägg och satte tillbaka och sa - lycka till! och när det inte gick vägen, vad tråkigt, bättre tur nästa gång(synd att ni inte fått några till frysen)....det var 3 bortkastade försök...ett opersonligare ställe får man leta efter!!!

  • lillebob

    Zwillinge- har du påbörjat IVF hos dr D med ägg till frysen?
    Har skjutit på detta, i hopp att det ska ta sig själv, men det vill inte min kropp, så nu har vi bestämt att vi ska gå all in nästa månad, Dr D tyckte inte att det skulle räcka med endast hysto... ska "bara" hitta en gynekolog som kan hjälpa mig med VUL etc

    En helt annan fråga, Cathy, tror att du skrev att man får IL om man går över 2,5 på leukocyter, jag har aldrig varit under, kan det vara därför det inte tar sig?(ta IL vid varje ÄL) vad kan man göra åt det?

  • lillebob

    Vilaa - jag ska hämta ut IL påsar idag, så jag har snartom du vill köpa!
    Zwillinge - fick MF i juni och det har inte velat ta sig igen, så nu får vi ta den dyra vägen...
    Angel00- har för höga värden av NK56, så jag tar IL vid varje ÄL.
    TWH - spännande, lycka till!

  • lillebob

    En liten fråga, nu när vi kommer att göra äggplock hos Dr D, så undrar jag, vilken dag i cykeln har ni börjat med medicinen? ska köra korta protokollet, när beräknas det bli äggplock, så man har tomt i kalendern? (har bara gjort långa protokoll innan)

  • lillebob

    blir sååå nyfiken, hur gör ni era hemma försök? vilka mediciner tar ni etc? försöker göra allt för att komma undan IVF karusellen....kram & trevlig helg

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!