• quintana7

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ananax skrev 2016-06-19 12:39:49 följande:
    Jag får inte heller några blåmärken, ibland får jag en lite prick precis i sticket men inte mer. Vet inte vad det beror dock....
    Okej skönt då kanske det inte är konstigt. Tar du Fragmin 5000IE?
  • quintana7

    Werlabs har inte fått in mitt HCG idag men däremot alla andra prover har kommit in. Dr D svarar inte, så nu vet jag inte om jag ska ta droppet som jag har inbokat imorgon bitti eller ej... Vad tror ni? Vad avgör?

  • quintana7

    UndrandeSökare: tack! De låg på 3.6 och jag tog just droppet trots fortfarande inget svar. Skönt att höra att du också tyckte det var lika bra.

  • quintana7

    UndrandeSökare: en timme efter droppet fick jag svar, of course :) Han sa att jag skulle ta ett dropp i dagarna, ingen stress. Nu gjorde jag det idag så det var väl lika bra antar jag. Nytt blodprov på måndag igen...!

    angels8: Den som är via werlabs är den Blodstatus+B-celler. Sen lägger jag till Grav-kombo för att få HCG och Progesteron. Det kanske är bättre att du gör testet idag så du kan få svaret imorn? Nästa vecka är ju lite i senaste laget om du behöver ändra dosering eller så.

    Jag vaknar till på nätterna märker jag, och är varmare än vanligt...

  • quintana7

    angels8: om du tar blodprov igen under dagen, maila werlabs att du vill kunna ta provet idag för annars kan man det först dagen efter från att man lagt beställningen

  • quintana7

    Vad bra angels8!

    Brukar ni tjejer mäts er kroppstemperatur på morgonen för att se om er "gravid-temp" är där den ska?

  • quintana7

    Vad skönt att du mår bra! Mår bra jag med men vet inte vad som e normalt. Med mitt andra missfall blev jag förkyld men första gången tror jag inte jag märkte nåt konstigt, å andra sidan var det en MA som jag inte märkte av förrän en månad senare.

    Just nu är jag 6 veckor och några dagar och hoppas det ska gå bra med Dr D's ordination.

  • quintana7

    Vad fantastiskt att höra om dig pinklilly!! Och härligt att höra att det går så bra! Ska göra som du säger och förlita mig på blodprov och Dr D. Visst är man lika nervös varje gång man ska ta blodproven (nästa på måndag) men det är väl en del av resan... ????

    Tack <3

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!