• quintana7

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Så härligt! Grattis!


    GrukanGrace skrev 2016-07-12 05:47:22 följande:

    Bild på

    test RD 6-7-8 det blir starkare.

    Under dagen ska jag få svar oå HCG som tigs igår.

    Kram


  • quintana7
    pink lily skrev 2016-07-12 08:57:59 följande:

    Hur har det gått quintana7, om du vill berätta ... Tänkt på dig ...


    Tack fina du! Det gick bra och var precis som du skrev! Nytt blodprov snart, alltid lika nervöst. Hoppas allt är bra med dig!
  • quintana7

    Kom på att du föder snart pinklilly, hur känns allt?! Tar du dina mediciner fortfarande? Snart har du din bebis i famnen!!

  • quintana7

    Förstår att det känns nervöst, måste vara otroligt påfrestande, de kan inte tidigarelägga ditt datum? Läste i Beers bok att så mycket som fyra veckor tidigare kan vara bra.


    pink lily skrev 2016-07-12 22:20:59 följande:

    Åh, vad bra! Själv jättenervös pga ändring i mönstret för fosterrörelser ... Man känner sig så hjälplös. Vill så gärna ha frisk levande bebis i famnen ...


  • quintana7

    Vallmo: Det finns så otroligt mycket mer att göra så hang in there! Förstår att det är supertufft men jag tror hela nyckeln är att göra som Dr D, dvs ta täta blodprov för att se hur kroppen anpassar sig och därefter medicinera. Allas kroppar är olika och reagerar på olika sätt vid olika tillfällen. Stor kram!

  • quintana7

    Aylak: nu är jag ingen expert men iom att dina trombocyter fortfarande ligger inom ref så bör det ju vara helt lugnt med eventuell blödning. Det är nog först du hamnar under ref som man bör fundera på om man ska sluta. Givetvis bara min egen hobbyanalys så klart.. Har du tagit sprutorna i låren eller stussen som omväxling? 

  • quintana7

    Aylak: vad skönt att du fick så tydligt svar från Dr D och härligt att pausa från fragminet. Gillar verkligen att han är så noggrann med att vilka kolla upp blodprovet en vecka efteråt för att se vad som händer. Det e just det som jag tycker e så bristfälligt med läkarna här hemma, allt ska slutas lite enligt standard eller på måfå oavsett värden. Underbart att du är i den veckan du är i, längtar!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!