• blomman18

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    daisy80 skrev 2018-09-05 16:37:08 följande:

    Jag har idag fått svar på mensblodtestet. Det visade att jag har någon sorts clamydia (kanske det man kallar hidden clamydia?) och jag och sambon ska nu ta antibiotika. Någon som vet om denna antibiotika (tror det är samma sort som flera i tråden ätit) funkar ihop med dr D:s medicinering? Mailade serum men har inte fått svar än. Vill gärna komma igång med kuren så snart som möjligt. Tack på förhand!


    Jag mailade Serum om det när jag och min man skulle äta antibiotika. Det var okej att försöka under tiden jag åt antibiotika och tillsammans med mediciner som pred, fragmin och IL-drop. Men Dr D gillade inte att jag hade ätit antibiotikan under tiden jag försökte bli gravid, fick jag veta i efterhand.
  • blomman18
    UndrandeSökare skrev 2018-09-06 11:02:10 följande:
    Det stämmer, Dr D brukar inte gilla att man gör Serums Mensblodtest och äter dunderkurer med antibiotika. Han var rätt otrevlig mot en tjej här itråden när hon berättade det för honom (många år sen).Så vi brukar aldrig berätta för Dr D om vi gör Mensblodprovet. Jag berttade det aldrig för honom.
    Jag hade hört att han reagerat så tidigare, så jag vågade knappt berätta för honom att jag tagit testet och åt antibiotika. Men jag uppfattade det som att han bara reagerade på att jag tagit antibiotika under tiden jag försökt bli gravid. Det gillade han inte. Han ville att jag åt klart kuren innan vi försökte igen. Men enligt Serum var det OK som sagt, så jag vet inte vad man ska tro. 
  • blomman18
    daisy80 skrev 2018-09-06 22:45:50 följande:

    Tack för tips undrande sökare och blomman. Jag tänker inte heller berätta för dr D om antibiotikakuren. Däremot mailade Serum idag och skrev att Azitromycin inte funkar ihop med Plaquenil som jag äter... så vi ska skippa den och köra endast doxycycline i 25 dagar.


    Lycka till med behandlingen. Jag äter också Plaquenil. Jag har bara ätit det några dagar nu, det är för mitt TNF alpha. Jag ska testa om TNF om några månader och se om det hjälpt. 
  • blomman18
    daisy80 skrev 2018-09-08 14:11:34 följande:

    Tack detsamma! Jag har ätit Plaquenil i drygt 5 veckor nu. Ska äta det i minst 3 månader. Tar två tabletter om dagen fr.om andra månaden, gör du också det? Dr D har inte sagt något om att ta nytt TNF prov sen. Kan du göra det i Sverige?


    Jag ska också ta två tabletter fr.o.m. andra månaden. Jag kommer göra det från Sverige i så fall och skicka provet genom FedEx till Chicago. Jag hoppas verkligen Plaquenil fungerar.
  • blomman18
    Zwillinge86 skrev 2018-10-17 16:16:24 följande:

    Det är jag efter en lång och oroande väntan som visade sig vara förseningar. Jag ruvar på en liten ?barbapapa ivrig att transformeras? för att citera embryologen som uttryckte sig tröstande hoppfullt. Men nystädad livmoder och 2 plus i bagaget från samma skörd borde jag vara mer optimistisk, men jag känner mig bara nere. Sitter i cafeterian på sjukhuset och lipar för att allt är så jobbigt, att alla (överdrift) lumyckas utom jag.


    Tänker på dig och håller tummarna!!
  • blomman18
    Zwillinge86 skrev 2018-11-07 14:58:13 följande:

    Då var det dax igen, störtblödning på jobbet, precis som i somras. Sitter på akuten och väntar nu, men vet att det är över. Blödningen är för stor, även om jag påbörjat blödningsbehandling á la Ryssland, för att ens våga hoppas på att det inte är nån fara. Jag har inte sån tur. Molvärk för första gången igår, vilket jag tolkade som positivt men inser nu att det var förberedelse för att börja stöta ut fostret.


    Tänker på dig och hoppas verkligen att det går bra <3
  • blomman18

    Hej! 

    Jag är på ÄL+9 och tog precis ett digitalt test som visar "gravid 1-2"
    Jag har mailat Dimitri men han tycker att jag ska avvakta med drop och ta blodtester först, kommer ju då inte få svar förrän imorgon em/kväll på dessa. Jag funderar på att ta drop tidigt imorgon iallafall. Hur hade ni gjort? Jag har svettats ganska mycket senaste nätterna.

  • blomman18
    Ariellan skrev 2018-12-03 19:50:35 följande:
    Åh vad kul, grattis! Hade utan tvekan tagit dropp :)
    Tack för rådet, jag tar dropp imorgon :) 
  • blomman18
    Ulri skrev 2018-12-03 20:10:11 följande:
    Grattis! Kan du ta blodprov Innan droppet? Då får Dr D i alla fall sanna värden att läsa av oxh så kan du ta dropp direkt efteråt för att stilla oron och med tanke på dina symptom?
    Tack! :) Ja, det är nog det bästa att jag gör så! 
  • blomman18
    Ulri skrev 2018-12-03 19:46:19 följande:

    Behöver er hjälp, ska ta blodprover FBC, crp och tsh om två veckor när jag är hemma i Sverige. Hur gör jag? :)

    Har ett werlabs som har b cell status i min hemstad som det ser ut men kan man lägga till crp och tsh eller hur fungerar det?


    Du kan ta crp och tsh från Blodkollen, om det finns i din hemstad? Annars tror jag att Werlabs har ett sköldkörtelpaket, där tsh ingår. Tror att jag läste att "Louise" är nya rabattkoden på Werlabs, ska testa den själv nu. 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!