• Katt12

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ja verkligen, Solkattan, spännande! O dr D har ju peppat dig att försöka m egna ägg ett tag till, så då blir det ju mer motiverande efter behandlingen.

    Har inte linser... Fattade jag rätt från hemsidan att kokt kallt vatten funkar? Eller finns det ngn billig vätska att köpa på apoteket att blanda i?

  • Katt12

    Ang dr D: jag betalade för support fram till ev graviditet. Trots det har jag fått betala, tror faktiskt t o m det var 100 E/st, för två uppföljande tel samtal som inte gett mig ngn ytterligare guidning av värde.

  • Katt12

    Holly, härligt m twinsen:):):)!!!

    Ang dr D, som sagt, är övertygad om att hans std paket (dit räknar jag fragmin) hjälper många, det jag säger är att om det inte gör det, är det få som lyckas få hjälp m alternativ.

    Och det klart, att fundera på alternativ tar tid och är svårt. Och det finns inte alltid några lätta svar. Men eftersom alla får std programmet initialt undrar jag ibland varför man tar dessa dyra Chicago tester, som t ex serum inte tar trots att de jobbar mkt m immunproblematik.

  • Katt12

    Härligt Solkattan! Och hatten av för att du gjorde intervjun trots att ni nu har fått en tid. Lycka till m utredningen!

    Och det är väldigt kloka ord du skriver om att hitta nya vägar till en familj. Så är det ju, funkar inte plan A eller B finns det ju som tur är fler bokstäver i alfabetet...

  • Katt12

    En fundering ang munkpeppar: ringde alpha plus som ju tyvärr slutat m agnus castus-droppar och frågade om ngn annan säljer det. Hon hänvisade t örtspecialisten, kan vara bra att veta. Men sen sa hon att munkpeppar ska tas mellan ÄL o mens, inte tvärtom... som i alla fall jag har tagit? Är på cd 1 och skulle i normala fall ta AC fram till ÄL men blir tveksam om jag ska göra tvärtom...? Vad har ni andra hört? Skälet skulle vara att AC är progesteronstimulerande, enl henne.

  • Katt12

    Sl, är neupogen sköljningar oxå väldigt påverkande på immunförsvaret eller verkar de mer lokalt på miljön i livmodern?

  • Katt12

    Solkattan, ser inte exakt vad som står, men om jag vore du skulle jag påtala för f-kassan att t ex intralipid används av vad som får anses som väletablerade o framstående kliniker i Sverige, bl a IVF Falun. Så trött på att man ser allt utländskt som hokus pokus och Sverige som facit:(

  • Katt12

    Pink, i ÄD trådarna finna det ju tjejer spm är diagnosticerade m för tidigt klimakterie och inte har mens. De får ta ngt slags preparat för att komma igång inför ÄD o livmodern tycks ju funka? Fråga där och/el vänd dig direkt till en ÄD klinik, lycka till!

  • Katt12

    Cathy, du skriver "bara man inte tar koffeinfritt". Är det inte bra m koffeinfritt kaffe..? Varvar clippers ekologiska m nespresso decaf.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!